Çift rahim

glstnynsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
16
13
3
25
Canlar ben çift rahimle sağlıklı gebelik geçiren varmı merak ediyorum kimisinin traşlanabiliyormuş ama benim olmaz mış traş Antalya’ya gidicez en son o doktor karar vericek te sizden bu durumda olanlardan akıl ver Morel almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Umut olsun diye yazıyorum annem çift rahimli hiçbir tedavi olmadan 5 kardeşiz doktorlar inanmıyor şok oluyor ama allah istedikten sonra hersey bahane

Umut olsun diye yazıyorum annem çift rahimli hiçbir tedavi olmadan 5 kardeşiz doktorlar inanmıyor şok oluyor ama allah istedikten sonra hersey bahane
Ne kadar doğru yazmışın bana da bi sürü şey diyip duruyolardi hc bi tedavi olmadan kendi kendme hamile kaldm yeterrki rabbim nasip etsn cidden sorun gibi görünen hersey dedigin gibi bahane

Ne kadar doğru yazmışın bana da bi sürü şey diyip duruyolardi hc bi tedavi olmadan kendi kendme hamile kaldm yeterrki rabbim nasip etsn cidden sorun gibi görünen hersey dedigin gibi bahane
Aynen öyle canım nasibimizde varsa allah verir bu her konuda böyle sabır ve tevekkül gerekli sonuna kadar tedavi araştırılır olmuyorsa gene allahın bir bildiği vardır .
Bir ara okumuştum yabancı bir çift yıllarca herseyi deniyor çocukları durduk yere olmuyor sonra en son evlatlık ediniyorlar kısa bir süre sonra evlatlarina araba çarpıyor ve çocuk ölüyor yani kisacasi allah verecekse veriyor vermeyecekse istediğimiz kadar cabalayalim olmuyor

Çok şükür rabbim nasip etmiş her isteyene nasip eder inşallah rabbim bana da yaşatır inşallah annelik duygusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…