Ben yoğun calismalardayim 19 u reglim inşallah tutar bu ay yazını görünce çok mutlu oldum o geceki duam kabul oldu vallaÇok teşekkür ederim canım kusura bakma görmedim msjını. Sen Naptın?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çift çizgi mi? Kızlaaarrr ay çok heyecanlandım
- Konu Sahibi endaim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Eylül 2014
- 228
- 116
- 48
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarım seninle :)Ben yoğun calismalardayim 19 u reglim inşallah tutar bu ay yazını görünce çok mutlu oldum o geceki duam kabul oldu valla
Amin canimmmm allah razı olsun misafirler vardı sende o günkü öğrendinRabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarım seninle :)
- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
senin son adet tarihin neydi cnm ? daha hic ultrasona girmedn demi ?Benimki geç döllenme sanırım üff pazartesini iple çekiyorum valla Rabbim bi sorun çıkaRmaz inşallah
- 29 Eylül 2014
- 228
- 116
- 48
29 eylül canım adet tarihime göre 4 haftalık ama ben yumurtalamanın son günü olduğunu düşünüyorum daha girmedim gelecek hafta dedi doktorsenin son adet tarihin neydi cnm ? daha hic ultrasona girmedn demi ?
- 29 Eylül 2014
- 228
- 116
- 48
Misafirler geldi gitti ertesi gün öğrendim :)Amin canimmmm allah razı olsun misafirler vardı sende o günkü öğrendin
- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
Hm olabilir cnm benimkide 26 siydi bakalım ne dicek doktor çok heyecanlı yim29 eylül canım adet tarihime göre 4 haftalık ama ben yumurtalamanın son günü olduğunu düşünüyorum daha girmedim gelecek hafta dedi doktor
- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
şimdi konuyu okudum ki bana da bir umut oldu şimdi. daha yeni çalışmalara başladık biz de bu ay için aslında çok umudum yok doktora gittim sistit var dedi ultrasonda baktı kan testi yaptı negatif dedi antibiyotik verdi falan onları kullandım bitti benim dün hastalanmam gerekiodu hala bi tık yok. ama göğüslerim acaip ağrıo artık sarılırken bile acıyo hatta. şimdi insan istediği zaman herşeyi belirti olarak sayabiliyo başım çok ağrıyo akşam yattığımda belim kopacak gibi ağrıyo çok afedersiniz akıntım var falan ama adetimin gecikmiş olması ve sizde de negatif çıkıp sonra hamiş olduğunuzu öğrenmiş olmanız bana da azıcık bi umut verdi sanki =) heyecanlandım ki şimdi
- 31 Ekim 2014
- 176
- 107
- 48
Mrb arkadaşlar benim regl 4 gündür geçti ,adetim her ay düzenli oluyordu bu ayda 4 gün gecikti gebelik belirtilerini genelini yaşıyordum sonra eşimeeczaneden test aldırdım sabah idrariyla yaptım negatif çıktı sonra çok ağrım olunca akşam acil servise gittim orda ultrason a girdim bebek gözükmedi doktor hcg istedi sonuçta 137.05 pozitif çıktı banada daha 1 haftalık olduğu için ultrason da gözükmedi dedi henüz çok erken ama sonuç hamileyim ve mutluyum.darısı başınıza
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Darısı bizlerin başına Artık :) sevindim canım bu değerle negatif ciktiysa demekki negatif ciktiginda bir ümit varmış onu anladim.Mrb arkadaşlar benim regl 4 gündür geçti ,adetim her ay düzenli oluyordu bu ayda 4 gün gecikti gebelik belirtilerini genelini yaşıyordum sonra eşimeeczaneden test aldırdım sabah idrariyla yaptım negatif çıktı sonra çok ağrım olunca akşam acil servise gittim orda ultrason a girdim bebek gözükmedi doktor hcg istedi sonuçta 137.05 pozitif çıktı banada daha 1 haftalık olduğu için ultrason da gözükmedi dedi henüz çok erken ama sonuç hamileyim ve mutluyum.darısı başınıza
:)
- 31 Ekim 2014
- 176
- 107
- 48
Aynen üstelik ultrason da dahi gözükmedi umudunuzu hiç kaybetmeyin geç döllenme olmuş ama baş dönmesi ve mide bulantısı sürekli :-( bel,bacak ve karın ağrısı bunlar daha ağrılı acılar ....Darısı bizlerin başına Artık :) sevindim canım bu değerle negatif ciktiysa demekki negatif ciktiginda bir ümit varmış onu anladim.
- 31 Ekim 2014
- 176
- 107
- 48
Aynen hiçbir zaman ümitsiz olmayın hayırlısıyla olur.bende kaç aydan bekliyorum hamileligii ....Darısı bizlerin başına Artık :) sevindim canım bu değerle negatif ciktiysa demekki negatif ciktiginda bir ümit varmış onu anladim.
Canm tebrik eserim inşallah aminnnnMrb arkadaşlar benim regl 4 gündür geçti ,adetim her ay düzenli oluyordu bu ayda 4 gün gecikti gebelik belirtilerini genelini yaşıyordum sonra eşimeeczaneden test aldırdım sabah idrariyla yaptım negatif çıktı sonra çok ağrım olunca akşam acil servise gittim orda ultrason a girdim bebek gözükmedi doktor hcg istedi sonuçta 137.05 pozitif çıktı banada daha 1 haftalık olduğu için ultrason da gözükmedi dedi henüz çok erken ama sonuç hamileyim ve mutluyum.darısı başınıza
Canm inşallah hamilesindir ama antibiyotik geneldi adeti geciktirirşimdi konuyu okudum ki bana da bir umut oldu şimdi. daha yeni çalışmalara başladık biz de bu ay için aslında çok umudum yok doktora gittim sistit var dedi ultrasonda baktı kan testi yaptı negatif dedi antibiyotik verdi falan onları kullandım bitti benim dün hastalanmam gerekiodu hala bi tık yok. ama göğüslerim acaip ağrıo artık sarılırken bile acıyo hatta. şimdi insan istediği zaman herşeyi belirti olarak sayabiliyo başım çok ağrıyo akşam yattığımda belim kopacak gibi ağrıyo çok afedersiniz akıntım var falan ama adetimin gecikmiş olması ve sizde de negatif çıkıp sonra hamiş olduğunuzu öğrenmiş olmanız bana da azıcık bi umut verdi sanki =) heyecanlandım ki şimdi
- 29 Eylül 2014
- 228
- 116
- 48
Hayırlı olsun canııın :) kaç haftalık bebiş?Mrb arkadaşlar benim regl 4 gündür geçti ,adetim her ay düzenli oluyordu bu ayda 4 gün gecikti gebelik belirtilerini genelini yaşıyordum sonra eşimeeczaneden test aldırdım sabah idrariyla yaptım negatif çıktı sonra çok ağrım olunca akşam acil servise gittim orda ultrason a girdim bebek gözükmedi doktor hcg istedi sonuçta 137.05 pozitif çıktı banada daha 1 haftalık olduğu için ultrason da gözükmedi dedi henüz çok erken ama sonuç hamileyim ve mutluyum.darısı başınıza
- 7 Eylül 2014
- 149
- 33
- 38
Gecıkme gunu kan testı yapmısmıydın daha once negatıf cıktı falan yazmıssın cok ılgınc ama guzel olmus tam uuzlmusken pozitife donmesı heralde cok sevınmıssındır benım bat 3 kasım dun kan testı yaptırdım negatıf cıktı aynen uzuldum vallaHayırlı olsun canııın :) kaç haftalık bebiş?
- 29 Eylül 2014
- 228
- 116
- 48
Adet öncesinden iki defa yaptım biri 10 gün önce biri 1 gün önce. Hiç umudum kalmadı hatta adet olacağımın gecesi çok sancım vardı adet olcam sandım hatta uyurken falan çok ağlamışım eşim öyle dedi. 2 gün gecikti idrar testi yaptım çizgiyi gördüm acaba mı dedim inanmadım akşamına kan testi yaptım çıktı çok şükürr :) umarım sende pozitifi görürsün hamişsindirr 3 kasıma bişe kalmamış :) ama tavsiyem gecikme olmadan sakın yapma test falanGecıkme gunu kan testı yapmısmıydın daha once negatıf cıktı falan yazmıssın cok ılgınc ama guzel olmus tam uuzlmusken pozitife donmesı heralde cok sevınmıssındır benım bat 3 kasım dun kan testı yaptırdım negatıf cıktı aynen uzuldum valla