İnşallah rabbim nasip etsin yüzümüzü güldürsün insan sürekli negatifi yaşayinca umudunu kaybediyorBu ayda :) aynısı geçen ay kan vermeden regl oldum.
normalde regli zamanı belim falan agrimaz aşırı bel ağrısı ve karının ağrısı çekiyorum üç gündür ama regl olamadım. Ben de test yapmak istedim üç tane test yaptım üçü de silik çıkınca hastaneye gittim. Ve maalesef sonuç sıfır umarım diğer aya
Ben betami hatirlamiyorum ama biranda düşmüş. Dr öyle söylemiştiKimyasalda kaç çıkıyo betanız
Ben betami hatirlamiyorum ama biranda düşmüş. Dr öyle söylemişti tabi 3 yıl önce olmuştu
Aynen öyle canım ben senin mesajlarını göremedim tam bana bir daha gönderir misin ne sorduğunu bir bakmak istedimİnşallah rabbim nasip etsin yüzümüzü güldürsün insan sürekli negatifi yaşayinca umudunu kaybediyor
Gebelik testi atmıştım canımAynen öyle canım ben senin mesajlarını göremedim tam bana bir daha gönderir misin ne sorduğunu bir bakmak istediminşallah senin de gönlüne göre olur. Rabbim Rabbim hayrı bizden daha iyi bilir
Hafif silik çizgi çıktı 2. 20 Kasımda lekelenme yasadim simsiyah kahve sildikçe geldiGebelik testi atmıştım canım
Kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar :) yakındır inşallahBenim de galiba geçen ay be tam yükselip düştü ama bu sefer ne oldu bilmiyorumresmen bir batak gibi
Emin ol hiç kolay değil evlendiğinde beri hiç korunmadim hiçte hamile kalmadım ameliyat oldum o süreçte omurilikten ne ilaçlar kullandım hiç olmadıKimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar :) yakındır inşallah
Kaç yıllık evlisin canım. Ben evlendikten tam 2 yıl sonra hamile kalabildim.Emin ol hiç kolay değil evlendiğinde beri hiç korunmadim hiçte hamile kalmadım ameliyat oldum o süreçte omurilikten ne ilaçlar kullandım hiç olmadı
8olucak canımKaç yıllık evlisin canım. Ben evlendikten tam 2 yıl sonra hamile kalabildim.
Rahim filmi falan çektirdin mi? Sperm testi falan? Ne diyor doktorlar. Benim annem tam 7 yıl sonra hamile kalmış. Bende çok zorlandım hamıle kalırken. Irsi de olabiliyor8olucak canım
Bende pcos var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl oldu ameliyat olalı şuanlik tedavi olmuyorum akışına bıraktık diyebilirimRahim filmi falan çektirdin mi? Sperm testi falan? Ne diyor doktorlar. Benim annem tam 7 yıl sonra hamile kalmış. Bende çok zorlandım hamıle kalırken. Irsi de olabiliyor
Aaa bende de var pcos.bak benim dediklerimi yap. Eğer adet düzensizliğin varsa kesinlikle az bile olsa fazla kilon vardır. O kiloyu gerekirse aç kalarak da olsa veriyorsun. Sonra adetlerin düzene girmeye başlıycak. Sonra bi dahiliyeye randevu alıp b12 d vitamini falan baktır. Genelde düşük oluyo pcos ta bunlar. Bunları tamamla. Kilo verdikçe saç dökülmen falan olur korkma. Adetlerin düzeldikten sonra hormonlar da düzeliyor. Bi kaç ay Ovülasyon testiyle dene. Eğer olmazsa kadın doğumdan Klomen tedavisine başla. Ama bunların hepsi sırayla. Klomenle hamile kaldım bende. Çok araştırdım hepsini sırayla yaptımBende pcos var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl oldu ameliyat olalı şuanlik tedavi olmuyorum akışına bıraktık diyebilirim
Bak bu dediklerimi yap kalacaksın Allah’ın izniyle. Önce adetlerin düzelmesi lazım eğer adetlerin düzenliyse rahim filmi iste doktorundanRahim filmi cekilmedim hiç
Canım benim ben klomen tedavisini tam 3 yıl kullandım kilom vardı 95 kiloyken 75 e düştüm çatlatma iğnesi kullandim hiç çözüm bulamadım soğan kürü yaptım içtim kist oluştu ardından kistim patladı 45 gün kanama geçirdim ovulasyon testi kullandım değerlendirdim ama negatif sonuçlandıBak bu dediklerimi yap kalacaksın Allah’ın izniyle. Önce adetlerin düzelmesi lazım eğer adetlerin düzenliyse rahim filmi iste doktorundan
Adetim düzensiz 1 ay geliyor 2.ayda geliyor ardından 4 ay gelmiyor doğum kontrol hapı kullandım yine işe yaramadı ödem yaptı ardından şeker hastaligim çıktı düşük kan şekerim varCanım benim ben klomen tedavisini tam 3 yıl kullandım kilom vardı 95 kiloyken 75 e düştüm çatlatma iğnesi kullandim hiç çözüm bulamadım soğan kürü yaptım içtim kist oluştu ardından kistim patladı 45 gün kanama geçirdim ovulasyon testi kullandım değerlendirdim ama negatif sonuçlandı
Benim bi düşüğüm var mayıs 10da ondan beri hamile kalmadım :)Kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar :) yakındır inşallah
Doğrudur rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor durBenim bi düşüğüm var mayıs 10da ondan beri hamile kalmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?