Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi görünüyor amaArtmed
Evet yarın sağlık ocağına gidip kan vericem inşallah vardır 8 yıldır istiyorumBende artımed le öğrendim. Burda yanlış çıkarıyo yazmışlardı. Korktum bi kaç tane daha test yaptım. Bi kan ver istersen canım
Evet daha öncede yaptım böyle çikmadiÇizgi görünüyor ama
Valla bende adete bi hafta kala eşimle ilişkide kasıklarım aşırı sancılandı. Başka hiç bişey olmadı canım. Göğüslerim şişti sadece adet olurken de şişer benimki arada azalıyor arada artıyor. Kasık ağrım olmadı arada çok hafif 5 saniyelik giriyor sadece o da yanma gibi.sadece adete 2 gün kala çamaşırıma süt beyaz akıntı geldi. Belirtilere çok takılma kuzum. 2 sene her türlü belirti aradım ben.adetten hiç bir farkı yokBende kasıklarıma ağrı da değil iğne batar gibi birşeyler yaşıyorum sizdede var mı öyle
Bunda göremedim ama çok sararmış ondan olabilir gün gün test yap canım. Yada bi kan ver için rahatlasınBuda önceki testim
Sabah bir tane daha yapsam mı acabaBunda göremedim ama çok sararmış ondan olabilir gün gün test yap canım. Yada bi kan ver için rahatlasın
Kan ver dedi dr umSabah bir tane daha yapsam mı acaba
O testim 1 ay önceydiBunda göremedim ama çok sararmış ondan olabilir gün gün test yap canım. Yada bi kan ver için rahatlasın
Evet ya çok stresli bir dönem Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallahValla bende adete bi hafta kala eşimle ilişkide kasıklarım aşırı sancılandı. Başka hiç bişey olmadı canım. Göğüslerim şişti sadece adet olurken de şişer benimki arada azalıyor arada artıyor. Kasık ağrım olmadı arada çok hafif 5 saniyelik giriyor sadece o da yanma gibi.sadece adete 2 gün kala çamaşırıma süt beyaz akıntı geldi. Belirtilere çok takılma kuzum. 2 sene her türlü belirti aradım ben.adetten hiç bir farkı yok
Yap canım nolcak sanki hem kan ver hem test ver nolcak:)Sabah bir tane daha yapsam mı acaba
Bende pcos var adetim hep düzensiz oluyor hamile kalsam anlamam yani o derece de kötü benimEvet ya çok stresli bir dönem Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah
Evet ya inşallah bu sefer vardır çok stresliYap canım nolcak sanki hem kan ver hem test ver nolcak:)
Benim sürekli kimyasala dönüşüyor çok korkuyorum o yüzdenEvet ya inşallah bu sefer vardır çok stresli
Aynısını bende yaşadım bugün regl olmam gerekiyordu. Testler silik çıktı daysdoctor , nimo diye bi marka. Kan verdim <0.2 yazıyor malefesKan ver dedi dr um
Aynısını bende yaşadım bugün regl olmam gerekiyordu. Testler silik çıktı daysdoctor , nimo diye bi marka. Kan verdim <0.2 yazıyor malefin
Sizin belirttiniz var mı
Kimyasalda kaç çıkıyo betanızBenim sürekli kimyasala dönüşüyor çok korkuyorum o yüzden
Bu ayda :) aynısı geçen ay kan vermeden regl oldum.Geçen ay yasamistiniz demi bu durumu