• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift çizgi çıktı ama silik

aysuneray

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
31
10
1
26
Geçen ay kimsayal gebelik yaşadım ve bu ay adetim hem gecikti hem pembe ve kahverengi geldi 3 gün felan sürdü test yaptım 3 tane silik çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı neden acaba

Buda önceki testim

Eklentiler

• 1000010487.jpg
    1000010487.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 72
Bende kasıklarıma ağrı da değil iğne batar gibi birşeyler yaşıyorum sizdede var mı öyle
Valla bende adete bi hafta kala eşimle ilişkide kasıklarım aşırı sancılandı. Başka hiç bişey olmadı canım. Göğüslerim şişti sadece adet olurken de şişer benimki arada azalıyor arada artıyor. Kasık ağrım olmadı arada çok hafif 5 saniyelik giriyor sadece o da yanma gibi.sadece adete 2 gün kala çamaşırıma süt beyaz akıntı geldi. Belirtilere çok takılma kuzum. 2 sene her türlü belirti aradım ben.adetten hiç bir farkı yok

Valla bende adete bi hafta kala eşimle ilişkide kasıklarım aşırı sancılandı. Başka hiç bişey olmadı canım. Göğüslerim şişti sadece adet olurken de şişer benimki arada azalıyor arada artıyor. Kasık ağrım olmadı arada çok hafif 5 saniyelik giriyor sadece o da yanma gibi.sadece adete 2 gün kala çamaşırıma süt beyaz akıntı geldi. Belirtilere çok takılma kuzum. 2 sene her türlü belirti aradım ben.adetten hiç bir farkı yok
Evet ya çok stresli bir dönem Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah

Geçen ay yasamistiniz demi bu durumu
Bu ayda :) aynısı geçen ay kan vermeden regl oldum.
normalde regli zamanı belim falan agrimaz aşırı bel ağrısı ve karının ağrısı çekiyorum üç gündür ama regl olamadım. Ben de test yapmak istedim üç tane test yaptım üçü de silik çıkınca hastaneye gittim. Ve maalesef sonuç sıfır umarım diğer aya🙏🏻

Back