Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dediğiniz gibi olur ben erken test yaptım adetime 12 gün varEvet farkediliyor gecikti mi yoksa erken test mi? İnşallah güzel ilerler ben hep heyecanlaniyorum böyle ama gecen ay kimyasal yaşayınca ilk kez öğrendim şimdi testini tekrar et hergun bence 2-3 gün en azından. var belli arttığı da belli olsun zaten birkaç haftaya Dr görür insallah seninde haberlerini bekliyorum
Daha erkenmis bak degerler yükselsin en onemlisi bende az olan sabır bekle kanda verme iyice geciksin adetin idrardan 2-3 gunde bir bak koyulasmaya bence yoksa çok yorucu oluyor bilsen bu sefer ne zaman görsem dra gitsem diye basliyosun Allah korusun kimyasal olunca da hayal kırıklığı oluyor başka seyler düşünmeye çalışİnşallah dediğiniz gibi olur ben erken test yaptım adetime 12 gün var
Daha önce de silik çıktı doktora gittim kan vermeye ümitlenmek çok kötü oluyor heves ediyorsun boş çıkıyor ben de çok sabırsızım ama bu defa bekleyeceğim inşallah hayırlısı olsun çok teşekkür ederim:)Daha erkenmis bak degerler yükselsin en onemlisi bende az olan sabır bekle kanda verme iyice geciksin adetin idrardan 2-3 gunde bir bak koyulasmaya bence yoksa çok yorucu oluyor bilsen bu sefer ne zaman görsem dra gitsem diye basliyosun Allah korusun kimyasal olunca da hayal kırıklığı oluyor başka seyler düşünmeye çalış
Rica ederim inşallah guzel haberlerle bakalımDaha önce de silik çıktı doktora gittim kan vermeye ümitlenmek çok kötü oluyor heves ediyorsun boş çıkıyor ben de çok sabırsızım ama bu defa bekleyeceğim inşallah hayırlısı olsun çok teşekkür ederim:)
Benim de testlerime bakar mısınız adete 2 gün kaldı birsürü test yaptım diğerlerinde de var ama en belirgin bunlar3 tane çizgiyi anlamayamadim bozuk olabilir mi? bence geciktiyse testi tekrar yapın. Hangi markaydi erken test yanlış negatifte olabilir
Sizinde var görünüyor hayırlı olsun İnşallah gününüz gecince tekrar test yapın ya da kan verin benceBenim de testlerime bakar mısınız adete 2 gün kaldı birsürü test yaptım diğerlerinde de var ama en belirgin bunlar
Teşekkür ederim Allah razı olsunSizinde var görünüyor hayırlı olsun İnşallah gününüz gecince tekrar test yapın ya da kan verin bence
Merhaba gebelik testi yaptırdınız mi kan verdiniz mi yani benimde testim böyle çıktı şimdi yaptımBenim de testlerime bakar mısınız adete 2 gün kaldı birsürü test yaptım diğerlerinde de var ama en belirgin bunlar
O testin ertesi günü kan verdim 78 çıktı kuzum. Bugün de bu testi yaptım adeti 1 gün geçiyoMerhaba gebelik testi yaptırdınız mi kan verdiniz mi yani benimde testim böyle çıktı şimdi yaptım
Hayırlı olsun rabbim kucaginiza almayı nasip etsin bende şimdi yaptım net bakınca sizinki gibi görünüyorO testin ertesi günü kan verdim 78 çıktı kuzum. Bugün de bu testi yaptım adeti 1 gün geçiyo
Hamileyim evet değer artıyor mu diye 2 günde bir kan vericem. Bence kan ver adetin geçti miO testin ertesi günü kan verdim 78 çıktı kuzum. Bugün de bu testi yaptım adeti 1 gün geçiyo
Allah razı olsun canım inşallah testini at da bakalımHayırlı olsun rabbim kucaginiza almayı nasip etsin bende şimdi yaptım net bakınca sizinki gibi görünüyo
Allah razı olsun canım inşallah testini at da bakalım
Evet gördüm:) bu testin markası ne ? Bi de adet geçti mi canım? Hemen belirdi dimiAttim ama görebilir misin bilmiyorum
Şoyle soyleyeyim 20 Kasımda lekelenme yasadim simsiyah kahve tonları 3 gün kadar birdaha olmadiHamileyim evet değer artıyor mu diye 2 günde bir kan vericem. Bence kan ver adetin geçti mi
Evet hemen 3 dk çiktiEvet gördüm:) bu testin markası ne ? Bi de adet geçti mi canım? Hemen belirdi dimi
ArtmedEvet gördüm:) bu testin markası ne ? Bi de adet geçti mi canım? Hemen belirdi dimi
Bende artımed le öğrendim. Burda yanlış çıkarıyo yazmışlardı. Korktum bi kaç tane daha test yaptım. Bi kan ver istersen canımArtmed
Bende kasıklarıma ağrı da değil iğne batar gibi birşeyler yaşıyorum sizdede var mı öyleEvet gördüm:) bu testin markası ne ? Bi de adet geçti mi canım? Hemen belirdi dimi