Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane çizgiyi anlamayamadim bozuk olabilir mi? bence geciktiyse testi tekrar yapın. Hangi markaydi erken test yanlış negatifte olabilirGeçen ay kimsayal gebelik yaşadım ve bu ay adetim hem gecikti hem pembe ve kahverengi geldi 3 gün felan sürdü test yaptım 3 tane silik çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı neden acaba
3 tane test yaptım ayrı ayrı3 tane çizgiyi anlamayamadim bozuk olabilir mi? bence geciktiyse testi tekrar yapın. Hangi markaydi erken test yanlış negatifte olabilir
E tamam ozaman bikac gün sonra tekrar yapın koyulastiysa vardır zaten erken testin markasindandir belki ya da kan verin zaten gecikmiş adet daha garanti olur inşallah güzel haberler alırsın3 tane test yaptım ayrı ayrı
Bu arada geçen ay bende de kimyasal oldu ben gecikmeden önce öğrendim adet gecince de oluyor mu kimyasal gebelik?Geçen ay kimsayal gebelik yaşadım ve bu ay adetim hem gecikti hem pembe ve kahverengi geldi 3 gün felan sürdü test yaptım 3 tane silik çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı neden acaba
E tamam ozaman bikac gün sonra tekrar yapın koyulastiysa vardır zaten erken testin markasindandir belki ya da kan verin zaten gecikmiş adet daha garanti olur inşallah güzel haberler alır
Bilmiyorum hem gecikti ama aynı zaman kahverengi lekenme kanamam oldu sürekliBu arada geçen ay bende de kimyasal oldu ben gecikmeden önce öğrendim adet gecince de oluyor mu kimyasal gebelik?
İnşallah inşallah ya sonuçları yaz olur mu? Cok mutlu oluyorum böyle konuştuğum kişilerin güzel haberlerineAmin inşallah.. İşte kafam o yüzden karıştı bir tek onda tek çizgi çıktı
Benim aklıma yerleşme kanamasi geldi lekelenme diyince önceki kimyasalla bir alakası yoktur ama o herkesin olabiliyormuş erken testlerle erken bakildigindan artık fark ediliyormuş zatenBilmiyorum hem gecikti ama aynı zaman kahverengi lekenme kanamam oldu sürekli
Bende öyle ve bilmediğim için belki bir ümit biri biliyodur diye danışmak istedim teşekkür ederimİnşallah inşallah ya sonuçları yaz olur mu? Cok mutlu oluyorum böyle konuştuğum kişilerin güzel haberlerine
İlk bende yerleşme kanaması dedim ama 3 felan sürünce değildir diye düşündümBenim aklıma yerleşme kanamasi geldi lekelenme diyince önceki kimyasalla bir alakası yoktur ama o herkesin olabiliyormuş erken testlerle erken bakildigindan artık fark ediliyormuş zaten
Rica ederim faydalı olduysa ne mutlu banaBende öyle ve bilmediğim için belki bir ümit biri biliyodur diye danışmak istedim teşekkür ederim
O belli olmaz ya adet gibi çoğalmadiyla en iyisi testler koyulassin ya da biraz daha bekleyip kan testi yaptırmakİlk bende yerleşme kanaması dedim ama 3 felan sürünce değildir diye düşündüm
İlk bende yerleşme kanaması dedim ama 3 felan sürünce değildir diye düşündüm
Bi kaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum daha sonra kan testi vereyim dedimO belli olmaz ya adet gibi çoğalmadiyla en iyisi testler koyulassin ya da biraz daha bekleyip kan testi yaptırmak
En iyisi öyle yap bayağa belli cift çizgi ay insallah cok heyecanlı Yaz lütfen olur muBi kaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum daha sonra kan testi vereyim dedim
Bende de çok çok silik bir görüntü var ümitlenmek istemiyorum ama merak ediyorumGeçen ay kimsayal gebelik yaşadım ve bu ay adetim hem gecikti hem pembe ve kahverengi geldi 3 gün felan sürdü test yaptım 3 tane silik çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı neden acaba
Tamamdır mutlaka yazıcamEn iyisi öyle yap bayağa belli cift çizgi ay insallah cok heyecanlı Yaz lütfen olur mu
2 gün sonra felan tekrar o zaman daha net olur ama var gibi inşallahBende de çok çok silik bir görüntü var ümitlenmek istemiyorum ama merak ediyorum
Evet farkediliyor gecikti mi yoksa erken test mi? İnşallah güzel ilerler ben hep heyecanlaniyorum böyle ama gecen ay kimyasal yaşayınca ilk kez öğrendim şimdi testini tekrar et hergun bence 2-3 gün en azından. var belli arttığı da belli olsun zaten birkaç haftaya Dr görür insallah seninde haberlerini bekliyorumBende de çok çok silik bir görüntü var ümitlenmek istemiyorum ama merak ediyorum