Çift buluşmasında arkadaşım kaba mı davrandı?

Ben çocuğu ilk kez gördüm hani pek de tanışamadık böyle olunca ama sürekli saate bakması,oflaması sinirimi bozdu.

O kadar merak ediyormuş çocuk madem sizi neyin kasılması bu anlam veremedim ben de bişey olmamış gibi davranın bence çok önemli bir durum değil saçmalamışlar açıkça, bir daha çift olarak buluşmazsınız, bazi insanlar ayrı ayrı birey olarak daha çekilir oluyor

Insan ilişkilerini bilmeyen insanlardan uzak durman gerekir yoksa kafayı yersin .
Birde arkadaşın iyi olabilir ama böyle bir ortamda insanlar kendilerini belli eder.
Ben olsam mesafe koyardım.

Sacmalamislar.

Evet zaten bir daha hayatta çifte buluşmaya gitmeyiz onlarla ya

O kadar çok böyle anım var ki kendime dair, insanlara neden böyle davranmisim diye hahshs. Arkadaşınızın anladığım kadarıyla ilk veya uzun zaman sonra ilk doğru düzgün ilişkisi. Duygular tavan, hormonlar fora. Mantık beklemeyin bir süre arkadaşınızdan ve kırılmayin. Onun gözü sizi filan görmüyor şu an ve epey sevimli bişi bu.

Ayyyy dayanamadıgim için yeniden yazcam, burda söylenenlere kulak asmayin. Bunlar yakın arkadaşınizla sonradan gülerek anacaginiz şeyler. Madem arkadaşınız için çok mutlusunuz nihayet biriyle birlikte diye, bir süre görmezden geleceksiniz çünkü şu an o mantıklı düşünemiyor ve ay iyi ki de düşünemiyor ya ilk sevgilisini yapalı sadece birkaç ay olmuş bir kadından mantık beklemek çok zalimce yani. Lütfen yapmayın

Konu sahibi anladığım kadarıyla siz çok ince düşünüyorsunuz ben de öyleyim bizi hep böyle üzüyorlar. Siz haber vermişsiniz geç kalacağınızı demeseydiniz hak verebilirdim lakin onlar size bir mesaj bile atmadan başka kafeye geçmişler belki de bir hoşgeldin bile dememişler. Geç kalacağınızı sorun etmeyeceklerini söylemişler bu durumda aklımda sevgilisi olunca değişen arkadaş tipi geldi. Tabi bu duruma kesin böyledir demek doğru değil ben bu durumda olsam arkadaşımla konuşurdum baktım hala kafamda yatmayan davranışları var arkadaşlığımı bitirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…