- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
özele atayım mı demiş bana da... buraya atsın görelim hep beraber. Sonra siler.
Bence de koy profil fotona justcan..
Ne atraksiyonlu hatunsun be!
Bu adama güvenebilecek misin? Baksana başka bir kadınla yaşadığı en özel anları bir arkadaşıyla geyiğine meze yapmış. Oldu ki bu adamla bir ilişkiye başladınız, ne biliyorsun senin mahremine özen göstereceğini? Güvenilmez bir tip. Sonuç odaklı hareket ediyor bence...
Ben de ben de.Wuhuu gördüm ki been...
Dur ağzımın suyunu silip geliyorumahaha yooo dostum yoo özelden attım
o kadar ötesini düşünmek istemiyorum ya bir anlasam şöyle bir net sonra
Mustafa hayır, deniz belkiii... Bana daha çok cenk ya da sarp falan gibi geldi. Böyle tek hece sert falan.Ben de ben de.
Adam da tam Mustafa tipi yok mu? Ya da Deniz? Haşin bir şey ama bakışından belli.
Wuhuu gördüm ki been...
Ben de ben de.
Adamda tam Mustafa tipi yok mu? Ya da Deniz? Haşin bir şey ama bakışından belli.
Dur ağzımın suyunu silip geliyorum
Mustafa hayır, deniz belkiii... Bana daha çok cenk ya da sarp falan gibi geldi. Böyle tek hece sert falan.
Yorumları okuyup okuyup gülüyorum. Ohh be içim açıldı daral gelmişti vallahi kaç gündür o fake bu fake bunun kaç profili var
Bu arada benim eski erkek arkadaşım rehberdi ve italyanlarla Türk'lerin birbirine çok benzediğini söylemişti. Baya benziyorlarmış.
Aslında ilk aklıma Devrim geldi. Buldum bak adamda Devrim tipi var.Mustafa hayır, deniz belkiii... Bana daha çok cenk ya da sarp falan gibi geldi. Böyle tek hece sert falan.
Çok dertliyim just, bıktım bu seyahatlerden. Koca gördüğümüz mü var...sert, haşin falan kızlar yapmayın gece gece ya siz evlisiniz ben sap yani
ay gül gül bak ben bile dalga geçip eğleniyorum bu amcayla
Hah bak bu cuk oturdu. Devrim olsun bundan sonra adı.Aslında ilk aklıma Devrim geldi. Buldum bak adamda Devrim tipi var.
Hah bak bu cuk oturdu. Devrim olsun bundan sonra adı.
bana da şöyle Toprak, Çınar gibi doğa isimleri çağrıştırdı.Hah bak bu cuk oturdu. Devrim olsun bundan sonra adı.
bana da şöyle Toprak, Çınar gibi doğa isimleri çağrıştırdı.
ama bunun just'ı tenhada sıkıştırdığına şaşmamalı, gayet normal yani. bugüne kadar hiç şikayet eden olmadıysa demek.
mis gibin İtalyan
Orası da öyle valla. Ara sıra uğruyor evetamam devrim diyelim bundan sonra forumda
bak şükret en azından arada bir görüyorsun, bizde o da yok
aylardır sap
bana da şöyle Toprak, Çınar gibi doğa isimleri çağrıştırdı.
ama bunun just'ı tenhada sıkıştırdığına şaşmamalı, gayet normal yani. bugüne kadar hiç şikayet eden olmadıysa demek.
mis gibin İtalyan
just cio mio bişeyler yazmıştın. cevap gelmedi mi?
Orası da öyle valla. Ara sıra uğruyor eve
Devrimde karar kıldık oy birliğiyle karıştırma kız ortalığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?