Ciddi soru, lütfen bakar mısınız?

domdom12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
866
1.362
28
25
Merhaba arkadaşlar,

Eşimin penisi içimdeyken sert bişeye çarpıyo hissi oluşuyor, acıyor. Bu rahim kanalı falan olabilir mi? Acıda oluyor çünkü.

Zarar vericek diye korkuyorum açıkcası. Bu konu da beni aydınlatabilir misiniz?

Son düzenleme:
Polip vs olabilir hep mi böyleydi sonuçta siyahilerle ilişki yaşayan bir sürü kadın var bebek çıkıyor oradan penis sıkıntı olmaz bi doktora görün

Polip vs olabilir hep mi böyleydi sonuçta siyahilerle ilişki yaşayan bir sürü kadın var bebek çıkıyor oradan penis sıkıntı olmaz bi doktora görün
Sorumu ciddiye aldığınız için teşekkür ederim. Daha yeni evliyim. Şimdi daha çok hissediyorum gibi. Geçen doktora gittim kontrol için, ultrasonla baktı. Rahim ve yumurtalıklar normal dedi.

Sorumu ciddiye aldığınız için teşekkür ederim. Daha yeni evliyim. Şimdi daha çok hissediyorum gibi. Geçen doktora gittim kontrol için, ultrasonla baktı. Rahim ve yumurtalıklar normal dedi.
Tuhaf bi olay yeterince ıslanmıyor olabilirsin kocan hissediyor mu

Bizim kocaların penisleri standartlar dahilinde olduğu için biz bilmez asdfgh 😂ne demiş eskiler büyük penisin derdi de büyük olur 🫠😂

🥴🥴
IMG_0217.webp

Konuyu ilk gördüğümde biri kekliyor sandım .Şaka maka bir yana ben de evlendiğim ilk zamanlarda bunu hissediyordum.Bir şeye değiyor gibi hissi.Geçti sonradan.Şimdi görünce aklıma geldi.

Back
X