Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani büyük olduğu için mi böyle oluyor diye.İlk yorum benden gelsin oldukça büyük derken merak edenler olurmu diye düşündünüz![]()
Rahim kanalı dökdkdRahim borusu?
Sorumu ciddiye aldığınız için teşekkür ederim. Daha yeni evliyim. Şimdi daha çok hissediyorum gibi. Geçen doktora gittim kontrol için, ultrasonla baktı. Rahim ve yumurtalıklar normal dedi.Polip vs olabilir hep mi böyleydi sonuçta siyahilerle ilişki yaşayan bir sürü kadın var bebek çıkıyor oradan penis sıkıntı olmaz bi doktora görün
Tuhaf bi olay yeterince ıslanmıyor olabilirsin kocan hissediyor muSorumu ciddiye aldığınız için teşekkür ederim. Daha yeni evliyim. Şimdi daha çok hissediyorum gibi. Geçen doktora gittim kontrol için, ultrasonla baktı. Rahim ve yumurtalıklar normal dedi.
O hissetmiyorum diyor. Ama ben çok hissediyorum.Tuhaf bi olay yeterince ıslanmıyor olabilirsin kocan hissediyor mu
Kayganlaştırıcı ile dene olmadı farklı dr gitO hissetmiyorum diyor. Ama ben çok hissediyorum.
Buna sevindim, umarım benimki de geçer. Geçmezse doktora gideceğim.Konuyu ilk gördüğümde biri kekliyor sandım .Şaka maka bir yana ben de evlendiğim ilk zamanlarda bunu hissediyordum.Bir şeye değiyor gibi hissi.Geçti sonradan.Şimdi görünce aklıma geldi.