Ciddi mi Evlilik konusunda

Zaten attığını hemen sildim. Defalarca anlattım bana ters bunlar istemiyorum böyle şeyler. Dediği şey ise isteklerimi görmezden geliyorsun beni anlamıyorsun. Bana güvenmiyorsun güvensen böyle yapmazsın. Normalmiş bunlar ben abartıyormuşum da sevmeyi bilsen güvenirdin felan. Sonuç olarak iletişimi kestim. Beddua mı ediyor bela mı okur kendi bilir. Ben neden taviz vereyim ki kendimden istemiyorum saygı duymadı. Ve ben çok rahatsız oldum. Vücudumu görmek istediğini dile getiriyordu. Biraz göreyim zaten evlenecez işte ben ciddi düşünüyorum ne olacak sevgilin değil miyim evlenecez sonuçta dediği bu. Kabul etmedikçe de psikolojik olarak manipüle etti dediğiniz gibi. Bir an ben haksız mıyım diye düşündüm. Ama kendisinde bir sıkıntı var çözemediğim. Dışardan bir yorum alınca gerçekten bu kadarda olmaz diyebildi sonunda. Ama iletişimi bitirdim ve kafam şuan rahat. Ve teşekkür ederim sizlere de güzel yorumlarınız için 🌹❤️
3 5 ay çıkarsın, günlerce vakit geçirirsin kafan tam uyuşur duygusal bağ kurarsın o zaman yatağa da girersin bunun sakıncası olmaz bence ama bu kendiliğinden gelişir. Böyle triple zorlamayla. 5 konuşma 2 buluşmada triple kaprisle duygu sömürüsüyle olmaz. Evlenilecek ve evlenme niyetinde bir adam kesinlikle değil.

Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama konusu bile açılmamışken böyle pat diye cinsel organ fotosu atmak bence de büyük seviyesizlik.şu vakte kadarki tecrübelerimde bunu yapan erkekler kalitesiz ve seviyesiz kişilerdi.

Ay terbiyesize bak çok sevindim iletişiminizi kesmenize. Liseli ergenler gibi hareketler. Karşısında kocaman kadın var ergen laflarıyla kandırmaya çalışıyor.

Hayır yani öyle fotoğrafı çekilip atılası bir vücut parçası da değil bu. Aşırı hoşumuza gittiğini falan mı düşünüyorlar acaba. Güzel bir şey görmek istesek soyunup aynaya bakarız sizin çükünüze kaldık sanki üf :olamaz: Umarım karşınıza sizin gibi birisi çıkar da mutlu olursunuz :KK68:

Ay terbiyesize bak çok sevindim iletişiminizi kesmenize. Liseli ergenler gibi hareketler. Karşısında kocaman kadın var ergen laflarıyla kandırmaya çalışıyor.

Hayır yani öyle fotoğrafı çekilip atılası bir vücut parçası da değil bu. Aşırı hoşumuza gittiğini falan mı düşünüyorlar acaba. Güzel bir şey görmek istesek soyunup aynaya bakarız sizin çükünüze kaldık sanki üf :olamaz: Umarım karşınıza sizin gibi birisi çıkar da mutlu olursunuz :KK68:
Evet birde rahatsız olduğumu en başından söylememe rağmen böyle birşey yapacağını söylemedi bile. Söylese atacağını atmadan daha onu engellerdim böyle birşey ile karşı karşıya kalmamak için. Evlilik niyeti ile görüşmede karşındaki insana böyle bir hareket ne bileyim tamamen kendini yetiştirememiş. Her iki lafından biri konuyu +18 e getiriyor ve bende rahatsız oldum. O son yaptığını da affetmem mümkün değil hayır deneme rağmen yapması da hadsizlikti. En güzeli doğru insan çıkana kadar uzak durmak herkesten kendi halimde devam şimdilik. İletişimi kestim ve olgun bir insan gibi ayrılmayı da bilmiyor. Hemen hakkımı helal etmem duygularımla oynadın bunu Allah senden çıkarır bir ton laf. Yolun başında olmayacağını görüp uzak durdum. Hayırlısı artık. Teşekkür ederim amin inşallah 🥰🌼

İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Böyle de kılıfına uydurmazsın be, iyice saçmalamış.

İnsanları da bukadar saf yerine koymaya çalışıyorlar ya gerçekten ne tepki vereceğimi bilemedim.

Evet birde rahatsız olduğumu en başından söylememe rağmen böyle birşey yapacağını söylemedi bile. Söylese atacağını atmadan daha onu engellerdim böyle birşey ile karşı karşıya kalmamak için. Evlilik niyeti ile görüşmede karşındaki insana böyle bir hareket ne bileyim tamamen kendini yetiştirememiş. Her iki lafından biri konuyu +18 e getiriyor ve bende rahatsız oldum. O son yaptığını da affetmem mümkün değil hayır deneme rağmen yapması da hadsizlikti. En güzeli doğru insan çıkana kadar uzak durmak herkesten kendi halimde devam şimdilik. İletişimi kestim ve olgun bir insan gibi ayrılmayı da bilmiyor. Hemen hakkımı helal etmem duygularımla oynadın bunu Allah senden çıkarır bir ton laf. Yolun başında olmayacağını görüp uzak durdum. Hayırlısı artık. Teşekkür ederim amin inşallah 🥰🌼
Asıl duygularıyla oynanan sensin, yansıtma yapıyor hayvan. Birlikte devam etmeye kalkışsan her kavganızda aynısını yapacaktı. Yapıp senin yaptığını iddia edecekti.

Böyle de kılıfına uydurmazsın be, iyice saçmalamış.

İnsanları da bukadar saf yerine koymaya çalışıyorlar ya gerçekten ne tepki vereceğimi bilemedim.
Güya sevgilinle herşeyi paylaşmak gerekirmiş yaptığı yanlış değilmiş ben abartıyormuşum. Okumuş bir insanın bu kadar cahil olmasını anlamıyorum. Ben böyle şeyleri istemediğimi rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Bir insana istemediği birşeyi yapmak ne kadar doğru olabilir ki ? İstemediği halde müstehcen bir foto atmak ve hala kendini haklı görüp beddua etmek sırf ayrılmak istediğim için. Hakikaten insan kendini geliştirmedikçe istediği kadar okusun cahilliğini almıyor. Bende öyle birşey ile karşı karşıya kalınca şok oldum ve sinirlendim. Bu kadarına da pes dedim.

Asıl duygularıyla oynanan sensin, yansıtma yapıyor hayvan. Birlikte devam etmeye kalkışsan her kavganızda aynısını yapacaktı. Yapıp senin yaptığını iddia edecekti.
Evet beni kötü biri olarak ilan ediyor yaptığı hiçbir şey yok ben abartıyorum sanki. Bir insana istemediği şeyi yapıp rahatsız edersen zaten onun hakkına girersin. Evlilik niyetim ciddi diye diye oynadı. Ama ben oynamışım hakkına girmişim. Ciddi olan insan karşındaki insanın sınırlarını bile bile böyle bir saçmalık yapmaz ki.

Kesinlikle bitirin bu iliskiyi. Siz de gaflete dusup acik fotograflarinizi atmayin allah korusun bu delinin napacagi belli olmaz rezil felan eder.

Birde cok cok merak ettim bitti ayrildik dediginiz gecenin sabahina neden cinsel organini atti size?🤣🤣🤣🤣

Kesinlikle bitirin bu iliskiyi. Siz de gaflete dusup acik fotograflarinizi atmayin allah korusun bu delinin napacagi belli olmaz rezil felan eder.

Birde cok cok merak ettim bitti ayrildik dediginiz gecenin sabahina neden cinsel organini atti size?🤣🤣🤣🤣
Büyüklüğüyle kendisine hayran bırakmayı planlamış olabilir 🤣 bekli konu sahibi "aman allahım neyi teptim ben" diyerek pişman olup ayakkarına kapanır, pantolonuna meyleder falan. 🤣🤣🤣🤣

Kendimi şöyle bir tarttım da ten uyumum olduğuna inandığım hatta cinsellik yaşadığım biri bile böyle bir fotoğraf atsa muhtemelen tiksinirim. Ne zannediyor ki bunlar malzemelerini, çok aptalca bir hareket.

Evet beni kötü biri olarak ilan ediyor yaptığı hiçbir şey yok ben abartıyorum sanki. Bir insana istemediği şeyi yapıp rahatsız edersen zaten onun hakkına girersin. Evlilik niyetim ciddi diye diye oynadı. Ama ben oynamışım hakkına girmişim. Ciddi olan insan karşındaki insanın sınırlarını bile bile böyle bir saçmalık yapmaz ki.
Reddedilmeyi sindirememiş zavallı, kendini zeus sanıyordu galiba

Büyüklüğüyle kendisine hayran bırakmayı planlamış olabilir 🤣 bekli konu sahibi "aman allahım neyi teptim ben" diyerek pişman olup ayakkarına kapanır, pantolonuna meyleder falan. 🤣🤣🤣🤣

Kendimi şöyle bir tarttım da ten uyumum olduğuna inandığım hatta cinsellik yaşadığım biri bile böyle bir fotoğraf atsa muhtemelen tiksinirim. Ne zannediyor ki bunlar malzemelerini, çok aptalca bir hareket.
HHahahha iyi guldum 🤣🤣🤣 vallahi normal bir gunde konustuklarinda atsa yine kabullenecegim durumu amaa aksaminda ayrilacak sekilde kavga edip sabahina atmak?🤣🤣🤣🤣 ben akil sir erdiremedim..

Adam klasik manipülasyon cümleleri kuruyor, siz de bunlara düşüyorsunuz. Denetimsizliğinizden sanırım çünkü erkekleri tanıyan her kadın bu cümleler hemen tanıyıp daha baştan noktayı koyar genelde😊 yara almadan bu ilişkiyi de atlatmanızı diliyorum hemen🙏🏻

Güya sevgilinle herşeyi paylaşmak gerekirmiş yaptığı yanlış değilmiş ben abartıyormuşum. Okumuş bir insanın bu kadar cahil olmasını anlamıyorum. Ben böyle şeyleri istemediğimi rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Bir insana istemediği birşeyi yapmak ne kadar doğru olabilir ki ? İstemediği halde müstehcen bir foto atmak ve hala kendini haklı görüp beddua etmek sırf ayrılmak istediğim için. Hakikaten insan kendini geliştirmedikçe istediği kadar okusun cahilliğini almıyor. Bende öyle birşey ile karşı karşıya kalınca şok oldum ve sinirlendim. Bu kadarına da pes dedim.
Her şey derken cinsel organını dahil etmesi nasıl bir zekaya sahip olduğunun göstergesi. Adamın beyni şeyinde çalışıyor

Bunların kafa yapısı değişmez, sen ne dersen de

maalesef sosyal medyada bu tarz takılanlar çok fazla. Geçenlerde linkedinden (iş ağı bilen bilir) birisi herkese yürümeye çalışmış ekleyip dedim burdan bile mi. Bi arkadasım da görüşüp buluşmuş, adam ilk görüşmede kızı dağa götürmüş manzara izleme bahanesiyle yakınlaşmaya çalışmış. Daha neler duyacağım dedim gerçekten. Linkedin olunca arkdsm düzgün biridir deyip güvenip görüşmüş. Sonuç belli.

Yahu ben anlamıyorum cinsellik konuşmadan karşıdan ışık görmeden laps diye cinsel organının fotoğrafını atanları. Bunlar anca hiç tanımadığınız sapıklar olur, bir şekilde ilişkide olduğunuz insanlar değil. Hiç mi tanımadan selam selam hadi sevgili olalım diyorsunuz anlamıyorum. İlişkilerimde cinsellik yaşarım, belli bir zamandan sonra sexting de yaparım ama kimse bana şu ana kadar p*nis fotoğrafı atmadı.
Ben gerçekten kadını suçlamak istemiyorum ama bir yerde sınırlarınıza saygı görmeyince geri adım atmıyorsanız geleceklere göz yumuyorsunuz demektir. Azıcık neden bana böyle davranıldı diye de düşünün lütfen.
Hala evlilik düşünür mü diye sormuşsunuz bir de. Hayır düşünmez, kendinizden ödün vermeyin.

Evlilik konusunda ciddi değil ayrıca o ciddi olsa sizin istememeniz lazım böyle birini. Normal bir selfie atar gibi cinsel organının fotografını atmak nedir ya şok oldum.

Yok be ben kimseye öyle fotoğraf atmam deli miyim. Kendimden taviz verip küçük düşürecek değilim ki doğru bulamadığım şeyi yapmam. Evet kavga etmiştik ve sabah uyandım gözlerimi açar açmaz gelen mesaj bildirimlerine bakıp mesajı açtım önce destan gibi yazdığı yazıları okudum en alta inince fotoğraf gördüm ve hemen sildim çok sinirlenip. Ve hemen hesap sordum sinirlendim ama bunu bana güvendiği için yapmıştı bilmem ne. Bence bunu atarsam ayrılmaz benden vazgeçmez diye düşündü aklınca. Ama kendi kendini düşürdü. Anında gözümden düştü bitirdim. Haklı iken de haksız oldum üstüne beddua felan etti. İstediği kadar beddua etsin. Ayrılmak da hakkım istemediğim birini hayatımda tutmak zorunda değilim. Ergenlik kafasında büyük ihtimal büyüyememiş ama bunlarla uğraşacak kadar tahammülüm yok zaten ilk evliliğimde yaşadıklarımı zor atlattım bir dahasını kaldıracak halim yok. Özetle böyle işte .

X