ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

hoşbulduk
kusura bakmayın yarın sınavım var da o yüzden sık sık giremiyorum
ama haftaya çıkmam burdan,inşallah iyi geçer sınavlarım kızlar:18:

Son düzenleme:
,
Hergeçen yıl ona daha çok bağlanıyorum. beraber büyüdük:).çook şeyler yaşadık ama bu olaylar bizi birbirimize yaklaştırdı. çok sabrettik neler atlattık bu ilişkiyi ayakta tutabilmek için. nolur sevginizi aşkınızı hemen harcamayın kolay bulunmuyor. iyiki de sabretmişim:92:

kızlar yan tarafta kına varrr ay coştular hala bitmedi bende duramıyorum yerimde döktürrrrrrrrrr
ayy bende mahallede bi çalgı olsa hemen hayallere dalıyorum kendi üstüme alnıyorum
Bu topigin ismi degisecek yakinda :

Ciddi iliski olupta hala evlenemeyenler, evlenmeyi bekleyenler degil...

Ciddi iliski olupta sonunda evlenenler :)))) olucak

canım inanki bigün bu topiğide açıcam inşallah

canım bu şiir ablana galiba
ay tüylerim diken diken oldu he
ne kadar düşkünsün yaa ona
maşalah valla

ciddi ilişkisi olupta sonunda evlenenler topiği biraz geç olacağından
ciddi ilişkisi olupta sonunda nişanlanan kızlar topiği olabilir

selammmm kısçeler
ben geldim yakında yine gidecem ama olsun unutmayın beni
seneye sözlendik ya sonrası diye topik acacazzz inşallah hepimiz olalım ama orada inşallah

ayy çok öslicem sizi
2 3 gündür net bozuktu giremedim anca düzeldi çok eksikliğinizi hissettim

bu arada bizim işler halloldu babam kabul etti 1 ay içinde gelirler istemeye
kaynanam bileklik almış banabide diyomuş aşkıma bohça ile gideriz istemeye ne ise o
adetleri demekki:93::93:

airrrrrrr çok sevindim canım harika bi haber buuuu gözün aydın

sineray üzülme canım bizede gelicek sıraa

Selam kızlar ben geldim amanda aman birilerini istemeye gidiyolarmış çok sevindim yaaa darısı başımıza

üzülmeee bende bir zamanlar senin gibiydimmm
o günlerin acısını bilirim:26:
5 sene beklemek nedir onu da bilirim
artık vakti geçiyo bana kalırsa
bu yaz evlenmemiz lazımdı ama zor o
söz olucak işte 1 ay içinde oda yetiyo yaaa

airrrrrrr çok sevindim canım harika bi haber buuuu gözün aydın

sineray üzülme canım bizede gelicek sıraa

gelin bize kutlayalım
size kek yapıyım

canım bizim 5. senemiz doldu ve daha 3 senemiz daha var allahtan çeyizime başladım vakitin geçtiğini anlayabiliyorum

3 sene sonra inş. 1098 gün sonra inş. vverir ailem yoksa yatar bu iş herkesin rızasını almak istiyorum yoksa mutsuz oluruz

ayyy babama karşı iyi direndim yaa
sende diren mecburlar vermeye ben aşkımsız yapamam asla
ya o ya o
başka yolu yok
ama tabi bende hem o olsun istiyorum hemde herkezin rızası olsun dye elimden geleni yapıyorum
şimdiye kadar her şey yolunda

babam demiş hatta nerede kalacaklar gelince onu bile düşünmüş hemen
onlarda bizden sayılır demiş daha tanışmadan
ayıp olur demiş otele yollamak
ama ben istemiyorum öyle ilk tanışcaz ya o yüzden ilk otelde kalsınlar çünkü ertesi gün istemeye gelicekler
bizde kalsalar bugün tanışıp gece bizde kalacaklar sabaha kalkcaz kahvaltı etcez akşama isteme olcak komik olur
o yüzden ilk otelde kalırlar diye düşünüyorum
bakalım
konuşuruz bi günü kesinleşsin yine:44:

Ayy ne güzel yaaa Hayırlısı olur inş. Bende bi isteme bi düğün göreyim hemen ağlarım. . Bende onsuz yapamam çünkü alışmışım birlikte büyüdük ya o yada o başka çıkarı yok bunun başkası bi yabancı bana

aircim adın ne yaa
hemen geliyorum bir dilim kek yeter bana lütfen çikolata soslu olsun bu aralar yediklerime dikkat ediyorumda
sineray ismin bumu canım anlamı ne pek değişikmişş:))
sende üzülme cnm ceyıze baslamıssın bak ne guzel ceyız olmadan olmaz bu işler zaten:)
hem okuyup hem nası çeyiz yapıyon kıs

bencede istemeye geldiklerinde sizde kalmasınlar acayip olur
kaç kişi geliceklerr akraba falan gelirmiki

sineray ayın gizemli yüzü demek cnm ismim sineray cemre iki ismimide çok seviyorum :) Bebeğimizin isminide cemre koymak istiyorum :)))
Napalım canım yemek takımı çatal bıçak tencere kahvaltı takımı hepsini aldım mutfak eşyalarım yavaş yavaş oluyo dünde çay takımı aldım bi su takımım kaldı onlarda birazcık pahalı
sonra yatak örtüsü fln dikicem cnm danteli hiç bederemem o yüzden o olmuycak geriye incik boncuklar kalıyo anca yetiştiririm zaten

çok güzel anlamı varmış..cemre ismide güzel inşallah nasip olur kızına koymak :)
hangi markanınkini aldın takımını canım seninkiylemi ödüyorsunuz borçları hani okuyosun ya zor olmuyomu
yatak örtüsünü senmi dikicen :)) masalahın var kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…