ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler burayaişte o benim
kendimi hazır hissetmiyorum henüz evliliğe zamanı gelince olur inş
evet bizde uzun nişan istemiyoruz canım seneye mart nisan gibi nişan takıp ağustosta da düğün diye düşünüyoruz tabiki rabbim nasip ederse inşallahbüyük eve geçince daha bi iyi olur canım bizde kiradayız ama kendi evimiz var babamın işi gereği başka şehirde yaşıyoruz evimiz memlekette seneye oraya taşınma ihtimalimz var tamda bizim düğün istediğimiz bakte denk gelior bakalım herşeyde vardır bir hayır
Bzim kendi eviimiz ama çok küçük 20 yıldır burda oturmak zorunda kaldık anneannemlere yakınmış bana baksın diye burdan almışlar evi bu yüzden burdan gidemedik.
kaç yaşındasın da hazır hissetmiyosun canım o da önemli aslında iki tarafında hazır hissetmesi lazım sevdiğin kaç yaşında...o hazır hissediyomu
ah ah o günler bi gelse herşey bulunur
hem hayatta en zevkli en heyecanlı işdir bunlar yaa heleki gelinlik denemek bile bana çok cazip gelio hergece rüyamda görüyorum kızlar yaa
aaa seninki adrenalinli evlilik istio ozaman kız baksana kafaya koymuş kaçırcak bu senibenimkide diyodu askerdeyken vermezlerse kaçırcam diye ama kaçırmayı bırak daha isteme aşamalarına bile gelemedik
buarada allah kavuştursun canım bitmiş çok az kalmış
canım benim ya allah yardımcımız olsun inşallah yaa
saol canım inşallah isteme olucak haziranda öle düşünüyoruz dedim ya daha önce geleceklerdi askere gitmeden ailem kabul etmedi gitsin gelsin öyle dediler aslında ailemde herkez biliyo 5 yıldır birlikte olduğumuzu ama resmiyete dökülmedi ben yüksek lisans yaptığım için onunda işi olmadığı için istemiyorlar ama aşkım iş bulunca hemen evleneceğiz
benim okulum sorun değil benim açımdan evlenmeye
aşkımın aklına kalsaydın 2. yılımızda kaçacaktık ama birlikte olduktan sonra acı çekmemin ailelerimizi karşımıza almanın ne anlamı var
amaaaaaaaaaa aşkım iş bulur ve ailem beni ona vermezse o zaman kaçarım
22 yaşındayım o da martta 25ine girdi
ama bence yaşla değil kafayla ilgili evlilik yani psikolojik olarak ne zaman hazırsan o zaman evet demelisin
gerçi ona kalsa bugün evlenelim istiyo
aman evlen gitsin canım yaa sen istesen hemen bugün olur düğün sanırım ne güzel işte
yok canım ya çok erken daha
sen evlimisin?
anladım canım istesinlerde ev küçük büyük farketmez aslında önemli olan o günlere gelebilmek
yaşından dolayımı çok erken yoksa yeni mi çıkmaya başladınız
ben evli değilim canım bekarım
O da çok sorun değil aslında ama bizim de zaten işlerimizi yoluna koymamız filan derken 2014'ü buluyor. O açıdan evi çok da sorun yapmıyorum sonuçta herkes aynı ilde yatıya gelmeyecekler.Ama tabi yeni eve taşındıktan sonra gelmeleri daha iyi olur daha rahat iyi bir şekilde karşılayabilriz. Bu arada ben 22, o 25 yaşında ben 25 o da 28 olucak inşallah o zaman.
valla karıştırdım canım bir sürü evlenemeyn varya karıştı sebepler....oo haziranda söz olucakmış daha ne istiyon tamam işte adım atılıcak canım bende o da yok of of bu sene öle bişey yok da seneye sanırım o da hiç bişeyin garantisi yok yani çok bunalıyorum sizler gibi keşke bende haziranda falan isteme olucak diyebilsem ama elim kolum bağlı ..bir tarih hiç bişey yok yaa o tarihi beklemek bile çok güzeldir dimi..sen şimdi haziranı sayarsın nasıl bir duygu ya
bilmiyorum canım kaybetme korkusu olur insanda yaa biz yeni çıkmaya başladığımızda tanıştım annesiyle taa 2007 de eve gittik 1-2 saat oturduk kalktık ..evlilikten hiç bahsetmedik daha yeni başlamıştık ilişkiye çünkü..ogün bugündür selamını bile almadım kadının ...hiç bahsetmiomu annen benden diyorum ara sıra anlatıomuş istio seni diyo ben anlıyoum diyo..şımarırım diye anlatmıo bana galiba...aynı sizin iş gibi...ama nebilim bence bişeler demeli bunca zaman bekliom ben onun oğlunu insan bi haber yollar yaa hiç mi isteyen olur diye korkmuo acaba...yada evde bişeler dioda benimki sölemio bana şımararım die düşünüo sanırımanca ben sorunca sölüo ucundan bişeler ..diyomuş oğlum parasını biriktirsinde evlendircem onu falan diomuş bikere akrabalarına anlatmış beni çok güzel diye böle az şeylerle yetiniyorum işte...ama sende yeni konuşmuşsun bu konuları demekki evlilik zamanı yaklaştıkça ciddi ciddi konuşmak onlara daha mantıklı gelio..benim zamanın daha yakın değil belki yaklaşınca konuşuruz ..inşallah tabiki....kaç yıldır berabersiniz canım yaşın kaç buarada benim 21
mucizen gerçek olur inşallahşuanda en büyük isteğim bu yaa...
mucize olur benim için bunları konuşmak ama nasıl sevinirim var ya..
söz kıyafeti almak nişanlık gelinlik hep içimde bunlar inşallah nasip olur yaa
yani 2014 te gelecekler istemeye
hadi bakalım hayırlısı canım
der ya inşallah ailesi..valla insan korkar kızı isteyen mi olur bişimi olur diye yok bu erkek ailelerinde düşünce :76: ben benimki askere giderken gördüm ailesini asker kınası yakıldığında ama annesiyle oturup konuşmamıştık kadın işi başından aşkındı..ablası kuzenleriyle oturmuştuk..ondan sonrada hiç ailesini ne aradım nede onlar beni aradı ben samimi olmamaktan yanaydım zaten taki iş ciddiye bindirilene kadar benimkide bilir bunu...şimdide bu sene evlenicez annemle oturun konuşun hem annemde seni tanısın die görüştük öle oldu...yeni yeni samimi olduk..belki sizde de öle olur :44: biz 4 yıldır beraberiz 2007 martta tanıştık mayıstada çıkmaya başladık..ben 22 yaşındayım 23 e doğru gidiyorum :78:
bnmde erkek arkadassım asker.ve 1 seneyi gecti birliktelğimiz:) hala bişi yok
bi de her gün daha büyük bir aşkla sevdiğim sevdiceğim beni istemeye geldiğinde artık tuzlu kahve demode oldu diye kahvesine acı biber katcammmacıya gelemez bana oynadığı bu oyunun öcünü alcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?