ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler burayaişte o benim
kendimi hazır hissetmiyorum henüz evliliğe zamanı gelince olur inş

kaç yaşındasın da hazır hissetmiyosun canım o da önemli aslında iki tarafında hazır hissetmesi lazım sevdiğin kaç yaşında...o hazır hissediyomu

Bzim kendi eviimiz ama çok küçük 20 yıldır burda oturmak zorunda kaldık anneannemlere yakınmış bana baksın diye burdan almışlar evi bu yüzden burdan gidemedik.

Bzim kendi eviimiz ama çok küçük 20 yıldır burda oturmak zorunda kaldık anneannemlere yakınmış bana baksın diye burdan almışlar evi bu yüzden burdan gidemedik.

anladım canım istesinlerde ev küçük büyük farketmez aslında önemli olan o günlere gelebilmek

kaç yaşındasın da hazır hissetmiyosun canım o da önemli aslında iki tarafında hazır hissetmesi lazım sevdiğin kaç yaşında...o hazır hissediyomu

22 yaşındayım o da martta 25ine girdi
ama bence yaşla değil kafayla ilgili evlilik yani psikolojik olarak ne zaman hazırsan o zaman evet demelisin
gerçi ona kalsa bugün evlenelim istiyo

Son düzenleme:
ah ah o günler bi gelse herşey bulunur
hem hayatta en zevkli en heyecanlı işdir bunlar yaa heleki gelinlik denemek bile bana çok cazip gelio hergece rüyamda görüyorum kızlar yaa

canım benim ya allah yardımcımız olsun inşallah yaa

saol canım inşallah isteme olucak haziranda öle düşünüyoruz dedim ya daha önce geleceklerdi askere gitmeden ailem kabul etmedi gitsin gelsin öyle dediler aslında ailemde herkez biliyo 5 yıldır birlikte olduğumuzu ama resmiyete dökülmedi ben yüksek lisans yaptığım için onunda işi olmadığı için istemiyorlar ama aşkım iş bulunca hemen evleneceğiz
benim okulum sorun değil benim açımdan evlenmeye
aşkımın aklına kalsaydın 2. yılımızda kaçacaktık ama birlikte olduktan sonra acı çekmemin ailelerimizi karşımıza almanın ne anlamı var
amaaaaaaaaaa aşkım iş bulur ve ailem beni ona vermezse o zaman kaçarım

valla karıştırdım canım bir sürü evlenemeyn varya karıştı sebepler....oo haziranda söz olucakmış daha ne istiyon tamam işte adım atılıcak canım bende o da yok of of bu sene öle bişey yok da seneye sanırım o da hiç bişeyin garantisi yok yani çok bunalıyorum sizler gibi keşke bende haziranda falan isteme olucak diyebilsem ama elim kolum bağlı ..bir tarih hiç bişey yok yaa o tarihi beklemek bile çok güzeldir dimi..sen şimdi haziranı sayarsın nasıl bir duygu ya

22 yaşındayım o da martta 25ine girdi
ama bence yaşla değil kafayla ilgili evlilik yani psikolojik olarak ne zaman hazırsan o zaman evet demelisin
gerçi ona kalsa bugün evlenelim istiyo

aman evlen gitsin canım yaa sen istesen hemen bugün olur düğün sanırım ne güzel işte

anladım canım istesinlerde ev küçük büyük farketmez aslında önemli olan o günlere gelebilmek

O da çok sorun değil aslında ama bizim de zaten işlerimizi yoluna koymamız filan derken 2014'ü buluyor. O açıdan evi çok da sorun yapmıyorum sonuçta herkes aynı ilde yatıya gelmeyecekler. Ama tabi yeni eve taşındıktan sonra gelmeleri daha iyi olur daha rahat iyi bir şekilde karşılayabilriz. Bu arada ben 22, o 25 yaşında ben 25 o da 28 olucak inşallah o zaman.

Son düzenleme:

yani 2014 te gelecekler istemeye
hadi bakalım hayırlısı canım

olsun canım önemli değil ya hepimizin derdi aynı
inşallah seninde olur canım allah gönlüne göre versin

der ya inşallah ailesi..valla insan korkar kızı isteyen mi olur bişimi olur diye yok bu erkek ailelerinde düşünce :76: ben benimki askere giderken gördüm ailesini asker kınası yakıldığında ama annesiyle oturup konuşmamıştık kadın işi başından aşkındı..ablası kuzenleriyle oturmuştuk..ondan sonrada hiç ailesini ne aradım nede onlar beni aradı ben samimi olmamaktan yanaydım zaten taki iş ciddiye bindirilene kadar benimkide bilir bunu...şimdide bu sene evlenicez annemle oturun konuşun hem annemde seni tanısın die görüştük öle oldu...yeni yeni samimi olduk..belki sizde de öle olur :44: biz 4 yıldır beraberiz 2007 martta tanıştık mayıstada çıkmaya başladık..ben 22 yaşındayım 23 e doğru gidiyorum :78:

şuanda en büyük isteğim bu yaa...
mucize olur benim için bunları konuşmak ama nasıl sevinirim var ya..
söz kıyafeti almak nişanlık gelinlik hep içimde bunlar inşallah nasip olur yaa
mucizen gerçek olur inşallah
seneler geçiyo o günleri de görürüz bembeyaz olcaz kuğu gibi gelinliklerimizi giycez
yani 2014 te gelecekler istemeye
hadi bakalım hayırlısı canım

beni de 2015 deneymlilerden akıl alırım artıkın

bizim 2 sene olduu temmuz ayında tanıştık mart ayında evlenin uğurlu gelir belkim

ben de ailesiyle bizimkinin bana oynadığı bi oyunla tanıştım bu geçen sene otururken annesini aradı evdeymş hadi bize gidelim dedi neyyyyyyyyyy dedim unut onu aileleri karıştrma işin içine dedim ayrıca ben o zaman ciddi değildim senn evine gitmem ben ddm orası senin de evin hadi kalk ananla tanış dedi hıhh dedim o eve gelin sıfatyla girerim anca dedim bu da zaten annem gelinim diyo dedi ben şok üstüne şokk bana ne gelmiyorum dedim güldü seni o eve tıpış tıpış sokcam kendi ayağınla gelceksn dedi tabi tabi dedim

bu olayın ardından aylar geçtii ve geldi bunun doğum günü ben her şeyi organize ettim pastası arkadaşlar falan giyceğim kıyafet yerr... peki noldu bizim beyfendi öğlen uyanmş ölü gibi bi sesle hastaym çok kötü ateşim var gelemem sen bize gel dedi ne diceğimi bilemedm ama hyr dedim
ikna etmeye çalışıyo derken annesi aldı teli kızım bekliyorum dedi ben al işte böyle oldum mecbur gittik evlerimiz yakın biliyorum evini danamın

eve bi girdim benim danam ceylan gibi sekiyo hasta falan değil hani hastaydn dedim annesi gülümsedi ben bunun pompişine çimckledim sonuşta organizem bozuldu ama çok süper bigün oldu annemmmm çok tatlı sonuçta kendi ayağımla tıpış tıpış gittim :92::92::92:

bi de her gün daha büyük bir aşkla sevdiğim sevdiceğim beni istemeye geldiğinde artık tuzlu kahve demode oldu diye kahvesine acı biber katcammm acıya gelemez bana oynadığı bu oyunun öcünü alcamm

bi de her gün daha büyük bir aşkla sevdiğim sevdiceğim beni istemeye geldiğinde artık tuzlu kahve demode oldu diye kahvesine acı biber katcammm acıya gelemez bana oynadığı bu oyunun öcünü alcamm

ben hem tuz hem bider katıcam hıh:76:
görsün gününü bakalım beni seviyosa katlanıp içecek:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…