ben hem tuz hem bider katıcam hıh:76:
görsün gününü bakalım beni seviyosa katlanıp içecek:76:
yapmayın kız yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmayın kız yazık
aşkım için ölürüm bile ben o bi tuzlu kahveyi içmiyosa benim için
bilemiyorum yani
komiklik olsun accık azı yansın da görsün gününü
yok yok yazık falan değil ohhhhhhhhhhhhhhhhyapmayın kız yazık
bizim 2 sene olduu temmuz ayında tanıştık mart ayında evlenin uğurlu gelir belkim
ben de ailesiyle bizimkinin bana oynadığı bi oyunla tanıştım bu geçen sene otururken annesini aradı evdeymş hadi bize gidelim dedi neyyyyyyyyyy dedim unut onu aileleri karıştrma işin içine dedim ayrıca ben o zaman ciddi değildim senn evine gitmem ben ddm orası senin de evin hadi kalk ananla tanış dedi hıhh dedim o eve gelin sıfatyla girerim anca dedim bu da zaten annem gelinim diyo dedi ben şok üstüne şokk bana ne gelmiyorum dedim güldü seni o eve tıpış tıpış sokcam kendi ayağınla gelceksn dedi tabi tabi dedim
bu olayın ardından aylar geçtii ve geldi bunun doğum günü ben her şeyi organize ettim pastası arkadaşlar falan giyceğim kıyafet yerr... peki noldu bizim beyfendi öğlen uyanmş ölü gibi bi sesle hastaym çok kötü ateşim var gelemem sen bize gel dedi ne diceğimi bilemedm ama hyr dedim
ikna etmeye çalışıyo derken annesi aldı teli kızım bekliyorum dedi ben al işte böyle oldum mecbur gittik evlerimiz yakın biliyorum evini danamın
eve bi girdim benim danam ceylan gibi sekiyo hasta falan değil hani hastaydn dedim annesi gülümsedi ben bunun pompişine çimckledim sonuşta organizem bozuldu ama çok süper bigün oldu annemmmm çok tatlı sonuçta kendi ayağımla tıpış tıpış gittim :92::92::92:
arkadaşımın istemesinde bulundum o tuzlu kahveyi içerken surat sırayla şu şekillere girdi
kat kat evde baharat bırakma
dedim sevgilime de zaten tuz koycam biber koycam dedim kahvene dedim
o da ne ddese beğenirsin anneme veririm o içsin
didimki o zman ben annenle evlenirim
hemen tamam aşkım tamam tamam aşkım dedi içicem didi
yok yok yazık falan değil ohhhhhhhhhhhhhhhh
ya gördünmü nasıda dediğini yapmış enişte büyük konuşmamak lazım
bende atlıyım konunuza :78: kızlar erkeklere acımayın bütün baharatları katın kahvesine.. ben o tuzlu kahvenin erkeklerin sabrının nasıl oldunu gösterenbir simge olarak görüyorum :26:
kahveden bi yudum alıp koyarsa..... nezaket
kahvenin tuzlu oldunu düşünüp hiç içmezse........ terbiyesizlik
hepsini içmek için elinden gelenii yapıp içemezse...... çaba
hepsini içerse ........ sabır,saygı ve sevgisi olarak düşünüyorum :26:
o gelenekten allah razı olsunbi gelenek yanim o yüzden başka amacım yok:76: o yüzden yazık da değil
şimdi terbiyesizlik yaparsa nolcekk
kız mız yok onlara bitti buraya kadar o hatayı yapmıcaklardı
içsin valla yoksa çiğ çiğ yirim onu
afiyet olsun canımmm :90: içerler ya heralde o kdrcık hatrımız vardır galiba bi yudum alsalarda yeter :44:
saol cnmmm şoke olcak kuzum bnm ama sonra beni parçalarrr olsn o an suratını görmek her şeye değer
evet cnm öğrenciyiz daha biz :81::81:ne zaman isteme söz filan belli mi??
hmmm..tamam anladım okuomuşsunuz daha
evet cnm öğrenciyiz daha biz :81::81:
edersin edersin ondan kolay ne var al karşına seviyorum anne ne yapayım öleyimmi ne ağla biraz tamamdır
edersin edersin ondan kolay ne var al karşına seviyorum anne ne yapayım öleyimmi ne ağla biraz tamamdır
bende atlıyım konunuza :78: kızlar erkeklere acımayın bütün baharatları katın kahvesine.. ben o tuzlu kahvenin erkeklerin sabrının nasıl oldunu gösterenbir simge olarak görüyorum :26:
kahveden bi yudum alıp koyarsa..... nezaket
kahvenin tuzlu oldunu düşünüp hiç içmezse........ terbiyesizlik
hepsini içmek için elinden gelenii yapıp içemezse...... çaba
hepsini içerse ........ sabır,saygı ve sevgisi olarak düşünüyorum :26:
yaptı itim bnm
o da bana derki kızım aşk karın doyundurmaz
bide ben çekingenimdir :78:
diyememki anne ben seviyorum banane diye