• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bizim 2 sene olduu temmuz ayında tanıştık :16::16::16::16: mart ayında evlenin uğurlu gelir belkim :23::23:

ben de ailesiyle bizimkinin bana oynadığı bi oyunla tanıştım :9:bu geçen sene otururken annesini aradı evdeymş hadi bize gidelim dedi neyyyyyyyyyy dedim:53: unut onu aileleri karıştrma işin içine dedim ayrıca ben o zaman ciddi değildim senn evine gitmem ben ddm :66: orası senin de evin hadi kalk ananla tanış dedi :D:D hıhh dedim o eve gelin sıfatyla girerim anca dedim bu da zaten annem gelinim diyo dedi ben şok üstüne şokk:52::52: bana ne gelmiyorum dedim güldü seni o eve tıpış tıpış sokcam kendi ayağınla gelceksn dedi tabi tabi dedim:33::33:

bu olayın ardından aylar geçtii ve geldi bunun doğum günü ben her şeyi organize ettim pastası arkadaşlar falan giyceğim kıyafet yerr... peki noldu bizim beyfendi öğlen uyanmş ölü gibi bi sesle hastaym çok kötü ateşim var gelemem sen bize gel dedi ne diceğimi bilemedm ama hyr dedim:9::9:
ikna etmeye çalışıyo derken annesi aldı teli kızım bekliyorum dedi ben :53:al işte böyle oldum :D:D:D:D mecbur gittik evlerimiz yakın biliyorum evini danamın :D:D

eve bi girdim benim danam ceylan gibi sekiyo hasta falan değil :66::66: hani hastaydn dedim annesi gülümsedi ben bunun pompişine çimckledim:D sonuşta organizem bozuldu ama çok süper bigün oldu annemmmm çok tatlı :16::16::16:sonuçta kendi ayağımla tıpış tıpış gittim :92::92::92:

ya gördünmü nasıda dediğini yapmış enişte :9: :9: :9: büyük konuşmamak lazım :23::29:

arkadaşımın istemesinde bulundum o tuzlu kahveyi içerken surat sırayla şu şekillere girdi:27::37::52:

kat kat evde baharat bırakma :D:D:D:D

:9::9:dedim sevgilime de zaten tuz koycam biber koycam dedim kahvene dedim
o da ne ddese beğenirsin anneme veririm o içsin :53:
didimki o zman ben annenle evlenirim:63:
hemen tamam aşkım tamam tamam aşkım dedi içicem didi:9:

yok yok yazık falan değil ohhhhhhhhhhhhhhhh:60::60:

bi gelenek yanim o yüzden başka amacım yok:76: o yüzden yazık da değil:9:

bende atlıyım konunuza :78: kızlar erkeklere acımayın bütün baharatları katın kahvesine.. :9: ben o tuzlu kahvenin erkeklerin sabrının nasıl oldunu gösterenbir simge olarak görüyorum :26:

kahveden bi yudum alıp koyarsa..... nezaket
kahvenin tuzlu oldunu düşünüp hiç içmezse........ terbiyesizlik
hepsini içmek için elinden gelenii yapıp içemezse...... çaba
hepsini içerse ........ sabır,saygı ve sevgisi olarak düşünüyorum :26: :9:

bende atlıyım konunuza :78: kızlar erkeklere acımayın bütün baharatları katın kahvesine.. :9: ben o tuzlu kahvenin erkeklerin sabrının nasıl oldunu gösterenbir simge olarak görüyorum :26:

şimdi terbiyesizlik yaparsa nolcekk:D

bi gelenek yanim o yüzden başka amacım yok:76: o yüzden yazık da değil:9:
o gelenekten allah razı olsun :D

benim elimden zehir bile içemiş:16: azz önce söledimde koycam kahvene tuz biber diye:27:

yaşayıp görecezzzz:82: bi içmesin bak ben ona bidaha birşey yaparmıyım:76:

:53::53:

o da bana derki kızım aşk karın doyundurmaz :27:
bide ben çekingenimdir :78:
diyememki anne ben seviyorum banane diye :60:

annelerin hepsi aynı şeyi söylüyo:60::60::60:

ama ben ilk anneme söylerken seviyorum çıkıyoruz demektense istemeye gelecekler dedim ki ciddi olduğumuz anlaşılsın:60::60:
3 sene oldu anneme söyleyeli daha isteyemediler:60:

Back