• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya:40:işte o benim:1:
kendimi hazır hissetmiyorum henüz evliliğe zamanı gelince olur inş:21:

kaç yaşındasın da hazır hissetmiyosun canım o da önemli aslında iki tarafında hazır hissetmesi lazım sevdiğin kaç yaşında...o hazır hissediyomu

evet bizde uzun nişan istemiyoruz canım seneye mart nisan gibi nişan takıp ağustosta da düğün diye düşünüyoruz tabiki rabbim nasip ederse inşallah :nazar::nazar:büyük eve geçince daha bi iyi olur canım bizde kiradayız ama kendi evimiz var babamın işi gereği başka şehirde yaşıyoruz evimiz memlekette seneye oraya taşınma ihtimalimz var tamda bizim düğün istediğimiz bakte denk gelior bakalım herşeyde vardır bir hayır

Bzim kendi eviimiz ama çok küçük 20 yıldır burda oturmak zorunda kaldık anneannemlere yakınmış bana baksın diye burdan almışlar evi bu yüzden burdan gidemedik. :9:

Bzim kendi eviimiz ama çok küçük 20 yıldır burda oturmak zorunda kaldık anneannemlere yakınmış bana baksın diye burdan almışlar evi bu yüzden burdan gidemedik. :9:

anladım canım istesinlerde ev küçük büyük farketmez aslında önemli olan o günlere gelebilmek:9:

kaç yaşındasın da hazır hissetmiyosun canım o da önemli aslında iki tarafında hazır hissetmesi lazım sevdiğin kaç yaşında...o hazır hissediyomu

22 yaşındayım o da martta 25ine girdi
ama bence yaşla değil kafayla ilgili evlilik yani psikolojik olarak ne zaman hazırsan o zaman evet demelisin:34:
gerçi ona kalsa bugün evlenelim istiyo

Son düzenleme:
ah ah o günler bi gelse herşey bulunur
hem hayatta en zevkli en heyecanlı işdir bunlar yaa heleki gelinlik denemek bile bana çok cazip gelio hergece rüyamda görüyorum kızlar yaa

canım benim ya allah yardımcımız olsun inşallah yaa:43:

aaa seninki adrenalinli evlilik istio ozaman kız baksana kafaya koymuş kaçırcak bu seni:9: benimkide diyodu askerdeyken vermezlerse kaçırcam diye ama kaçırmayı bırak daha isteme aşamalarına bile gelemedik:51::51::1:

buarada allah kavuştursun canım bitmiş çok az kalmış

saol canım inşallah isteme olucak haziranda öle düşünüyoruz dedim ya daha önce geleceklerdi askere gitmeden ailem kabul etmedi gitsin gelsin öyle dediler aslında ailemde herkez biliyo 5 yıldır birlikte olduğumuzu ama resmiyete dökülmedi ben yüksek lisans yaptığım için onunda işi olmadığı için istemiyorlar ama aşkım iş bulunca hemen evleneceğiz:16:
benim okulum sorun değil benim açımdan evlenmeye:31:
aşkımın aklına kalsaydın 2. yılımızda kaçacaktık ama birlikte olduktan sonra acı çekmemin ailelerimizi karşımıza almanın ne anlamı var
amaaaaaaaaaa aşkım iş bulur ve ailem beni ona vermezse o zaman kaçarım:47::47:

canım benim ya allah yardımcımız olsun inşallah yaa:43:

saol canım inşallah isteme olucak haziranda öle düşünüyoruz dedim ya daha önce geleceklerdi askere gitmeden ailem kabul etmedi gitsin gelsin öyle dediler aslında ailemde herkez biliyo 5 yıldır birlikte olduğumuzu ama resmiyete dökülmedi ben yüksek lisans yaptığım için onunda işi olmadığı için istemiyorlar ama aşkım iş bulunca hemen evleneceğiz:16:
benim okulum sorun değil benim açımdan evlenmeye:31:
aşkımın aklına kalsaydın 2. yılımızda kaçacaktık ama birlikte olduktan sonra acı çekmemin ailelerimizi karşımıza almanın ne anlamı var
amaaaaaaaaaa aşkım iş bulur ve ailem beni ona vermezse o zaman kaçarım:47::47:

valla karıştırdım canım bir sürü evlenemeyn varya karıştı sebepler....oo haziranda söz olucakmış daha ne istiyon tamam işte adım atılıcak canım bende o da yok of of bu sene öle bişey yok da seneye sanırım o da hiç bişeyin garantisi yok yani çok bunalıyorum sizler gibi keşke bende haziranda falan isteme olucak diyebilsem ama elim kolum bağlı ..bir tarih hiç bişey yok yaa o tarihi beklemek bile çok güzeldir dimi..sen şimdi haziranı sayarsın nasıl bir duygu ya:5:

22 yaşındayım o da martta 25ine girdi
ama bence yaşla değil kafayla ilgili evlilik yani psikolojik olarak ne zaman hazırsan o zaman evet demelisin:34:
gerçi ona kalsa bugün evlenelim istiyo

aman evlen gitsin canım yaa sen istesen hemen bugün olur düğün sanırım ne güzel işte

anladım canım istesinlerde ev küçük büyük farketmez aslında önemli olan o günlere gelebilmek:9:

O da çok sorun değil aslında ama bizim de zaten işlerimizi yoluna koymamız filan derken 2014'ü buluyor. O açıdan evi çok da sorun yapmıyorum sonuçta herkes aynı ilde yatıya gelmeyecekler. :9: Ama tabi yeni eve taşındıktan sonra gelmeleri daha iyi olur daha rahat iyi bir şekilde karşılayabilriz. Bu arada ben 22, o 25 yaşında ben 25 o da 28 olucak inşallah o zaman.

Son düzenleme:
O da çok sorun değil aslında ama bizim de zaten işlerimizi yoluna koymamız filan derken 2014'ü buluyor. O açıdan evi çok da sorun yapmıyorum sonuçta herkes aynı ilde yatıya gelmeyecekler. :9: Ama tabi yeni eve taşındıktan sonra gelmeleri daha iyi olur daha rahat iyi bir şekilde karşılayabilriz. Bu arada ben 22, o 25 yaşında ben 25 o da 28 olucak inşallah o zaman.

yani 2014 te gelecekler istemeye
hadi bakalım hayırlısı canım

valla karıştırdım canım bir sürü evlenemeyn varya karıştı sebepler....oo haziranda söz olucakmış daha ne istiyon tamam işte adım atılıcak canım bende o da yok of of bu sene öle bişey yok da seneye sanırım o da hiç bişeyin garantisi yok yani çok bunalıyorum sizler gibi keşke bende haziranda falan isteme olucak diyebilsem ama elim kolum bağlı ..bir tarih hiç bişey yok yaa o tarihi beklemek bile çok güzeldir dimi..sen şimdi haziranı sayarsın nasıl bir duygu ya:5:

olsun canım önemli değil ya hepimizin derdi aynı:31:
inşallah seninde olur canım allah gönlüne göre versin:16:

bilmiyorum canım kaybetme korkusu olur insanda yaa biz yeni çıkmaya başladığımızda tanıştım annesiyle taa 2007 de eve gittik 1-2 saat oturduk kalktık ..evlilikten hiç bahsetmedik daha yeni başlamıştık ilişkiye çünkü..ogün bugündür selamını bile almadım kadının ...hiç bahsetmiomu annen benden diyorum ara sıra anlatıomuş istio seni diyo ben anlıyoum diyo..şımarırım diye anlatmıo bana galiba...aynı sizin iş gibi...ama nebilim bence bişeler demeli bunca zaman bekliom ben onun oğlunu insan bi haber yollar yaa hiç mi isteyen olur diye korkmuo acaba...yada evde bişeler dioda benimki sölemio bana şımararım die düşünüo sanırım:( anca ben sorunca sölüo ucundan bişeler ..diyomuş oğlum parasını biriktirsinde evlendircem onu falan diomuş bikere akrabalarına anlatmış beni çok güzel diye :( böle az şeylerle yetiniyorum işte...ama sende yeni konuşmuşsun bu konuları demekki evlilik zamanı yaklaştıkça ciddi ciddi konuşmak onlara daha mantıklı gelio..benim zamanın daha yakın değil belki yaklaşınca konuşuruz ..inşallah tabiki....kaç yıldır berabersiniz canım yaşın kaç buarada benim 21

der ya inşallah ailesi..valla insan korkar kızı isteyen mi olur bişimi olur diye yok bu erkek ailelerinde düşünce :76: ben benimki askere giderken gördüm ailesini asker kınası yakıldığında ama annesiyle oturup konuşmamıştık kadın işi başından aşkındı..ablası kuzenleriyle oturmuştuk..ondan sonrada hiç ailesini ne aradım nede onlar beni aradı ben samimi olmamaktan yanaydım zaten taki iş ciddiye bindirilene kadar benimkide bilir bunu...şimdide bu sene evlenicez annemle oturun konuşun hem annemde seni tanısın die görüştük öle oldu...yeni yeni samimi olduk..belki sizde de öle olur :44: biz 4 yıldır beraberiz 2007 martta tanıştık mayıstada çıkmaya başladık..ben 22 yaşındayım 23 e doğru gidiyorum :78:

şuanda en büyük isteğim bu yaa...
mucize olur benim için bunları konuşmak ama nasıl sevinirim var ya..
söz kıyafeti almak nişanlık gelinlik hep içimde bunlar inşallah nasip olur yaa
mucizen gerçek olur inşallah:54:
seneler geçiyo o günleri de görürüz bembeyaz olcaz kuğu gibi gelinliklerimizi giycez :77::77::77:
yani 2014 te gelecekler istemeye
hadi bakalım hayırlısı canım

beni de 2015:8: deneymlilerden akıl alırım artıkın :27::27::27:

der ya inşallah ailesi..valla insan korkar kızı isteyen mi olur bişimi olur diye yok bu erkek ailelerinde düşünce :76: ben benimki askere giderken gördüm ailesini asker kınası yakıldığında ama annesiyle oturup konuşmamıştık kadın işi başından aşkındı..ablası kuzenleriyle oturmuştuk..ondan sonrada hiç ailesini ne aradım nede onlar beni aradı ben samimi olmamaktan yanaydım zaten taki iş ciddiye bindirilene kadar benimkide bilir bunu...şimdide bu sene evlenicez annemle oturun konuşun hem annemde seni tanısın die görüştük öle oldu...yeni yeni samimi olduk..belki sizde de öle olur :44: biz 4 yıldır beraberiz 2007 martta tanıştık mayıstada çıkmaya başladık..ben 22 yaşındayım 23 e doğru gidiyorum :78:

bizim 2 sene olduu temmuz ayında tanıştık :16::16::16::16: mart ayında evlenin uğurlu gelir belkim :23::23:

ben de ailesiyle bizimkinin bana oynadığı bi oyunla tanıştım :9:bu geçen sene otururken annesini aradı evdeymş hadi bize gidelim dedi neyyyyyyyyyy dedim:53: unut onu aileleri karıştrma işin içine dedim ayrıca ben o zaman ciddi değildim senn evine gitmem ben ddm :66: orası senin de evin hadi kalk ananla tanış dedi :D:D hıhh dedim o eve gelin sıfatyla girerim anca dedim bu da zaten annem gelinim diyo dedi ben şok üstüne şokk:52::52: bana ne gelmiyorum dedim güldü seni o eve tıpış tıpış sokcam kendi ayağınla gelceksn dedi tabi tabi dedim:33::33:

bu olayın ardından aylar geçtii ve geldi bunun doğum günü ben her şeyi organize ettim pastası arkadaşlar falan giyceğim kıyafet yerr... peki noldu bizim beyfendi öğlen uyanmş ölü gibi bi sesle hastaym çok kötü ateşim var gelemem sen bize gel dedi ne diceğimi bilemedm ama hyr dedim:9::9:
ikna etmeye çalışıyo derken annesi aldı teli kızım bekliyorum dedi ben :53:al işte böyle oldum :D:D:D:D mecbur gittik evlerimiz yakın biliyorum evini danamın :D:D

eve bi girdim benim danam ceylan gibi sekiyo hasta falan değil :66::66: hani hastaydn dedim annesi gülümsedi ben bunun pompişine çimckledim:D sonuşta organizem bozuldu ama çok süper bigün oldu annemmmm çok tatlı :16::16::16:sonuçta kendi ayağımla tıpış tıpış gittim :92::92::92:

bi de her gün daha büyük bir aşkla sevdiğim sevdiceğim beni istemeye geldiğinde artık tuzlu kahve demode oldu diye kahvesine acı biber katcammm :52::52::52::52::52::52::52: acıya gelemez bana oynadığı bu oyunun öcünü alcamm:52::52::52::52:

bi de her gün daha büyük bir aşkla sevdiğim sevdiceğim beni istemeye geldiğinde artık tuzlu kahve demode oldu diye kahvesine acı biber katcammm :52::52::52::52::52::52::52: acıya gelemez bana oynadığı bu oyunun öcünü alcamm:52::52::52::52:

ben hem tuz hem bider katıcam hıh:76:
görsün gününü bakalım:63: beni seviyosa katlanıp içecek:52::76:

Back