ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

öyle bir geçer zamanki....
düşünsene ilerleyen senelerde buraya evli bir kadın olarak yazdığımızı...hamişlerin forumlarına yazarız artık nisan anneleri mayıs anneleri vs.

ayyyy ayyy inşallah yaa daha ne isterim ki valla en büyük isteğim zaten o forumda dolanmak
şuraya "istemeye geliyolarrrr" diye başlık açmak öle isterdim kiii

sorma sorma daha okuyoruz yeni soyadına alış diyo çiroz aşkımmm oldu diyorum ne diyim haylaz itim benim

benim soyadımı da koydu aşkım

daha 10 dakika önce telefonda konuşurken yine söyledi canım her zamanki isteği kaçmak aşkımın ama ben yüz vermiyorum
kaçacam desem o an kaçırır dicem ama şuan kaçıramaz çünkü askerde:76:

okulum okulu askerliği....:26:
asker olunca yolumu gözlicen dimi diyo :90:

ben asker yolu gözlüyorum şafak 61

çok şükür ben askerliği atlattımda gelince başlıomuş askerlik

bende öyle düşünüyorum canım yaa daha bitmeden gelsen ne olacak aşkım diyorum sen orda ben burada ne farkmız olacak askerden diiyorum

öyle bir geçer zamanki....
düşünsene ilerleyen senelerde buraya evli bir kadın olarak yazdığımızı...hamişlerin forumlarına yazarız artık nisan anneleri mayıs anneleri vs.

çocuk olayı için çok erken de evli olmak düşüncesi

ayyyy ayyy inşallah yaa daha ne isterim ki valla en büyük isteğim zaten o forumda dolanmak

tatlım ben de bende

o da olur :13:
inşallah burda o başlığa da yazmak nasip olur cnm bnm
ben özeniyorum valla forum takip diyorum maşallah hamişlerden geçilmiyo

ohoo yarın düğün olsa hazırsındır

hee gelinliğiimin nasıl olduğunu dA DÜŞÜNDÜM aama hiç biyerden göremedim istediğim gibi:26:

ben nasıl beyencem gelinlik en iyisi diktirmek çünkü bazılarının altı istediğim gibi bazılarının üztü

yaa biz yeterki evlenek türkiyeyi alt üst eder yine bulurum istediğimi sorun değil

sende bendensin gelinliklere baktım birinin üstünü beğendim birinin altınıaltını beğensem üstünü beğenmiyorum üstünü beğensem altını doğru diyosun biz evlenelim de gelinliği altüst eder buluruzz

evet yaa ablamın düğünü için 1 ay dolandım ne giyeceğim ne alacağım diye kendi düğünümde ne olur allah bilir

oooooo ben onu bilmiodum ters anlamışım
yani pes valla illa herkez aynı meslektekilerlemi evlencek ooo çok işin var canım annenle hiç dinleme bence kötü örnek oluyorum ama saçma yahu

ikna etmek için çok uğraşacağız orası belli
ben istiyorumki annemin,aileminde rızası olsun,gönülden onaylayıp,kabul etsinler....
inşallah ikna ederiz,yoksa naparım ben bitanemsiz :98:

o da olur :13:
inşallah burda o başlığa da yazmak nasip olur cnm bnm
ben özeniyorum valla forum takip diyorum maşallah hamişlerden geçilmiyo

gün gelir istemeye geldiklerinde ne giyceğimizi de tartışırız

hiç düşünemiyorum canım hamileliği herşeyi geç istemeye gelecekleri günü bile düşünemiyorum mucize gelio bana yaa allahım nasip eder inşallah

ikna etmek için çok uğraşacağız orası belli
ben istiyorumki annemin,aileminde rızası olsun,gönülden onaylayıp,kabul etsinler....
inşallah ikna ederiz,yoksa naparım ben bitanemsiz :98:

edersin edersin ondan kolay ne var al karşına seviyorum anne ne yapayım öleyimmi ne ağla biraz tamamdır

ah ah o günler bi gelse herşey bulunur
hem hayatta en zevkli en heyecanlı işdir bunlar yaa heleki gelinlik denemek bile bana çok cazip gelio hergece rüyamda görüyorum kızlar yaa

daha 10 dakika önce telefonda konuşurken yine söyledi canım her zamanki isteği kaçmak aşkımın ama ben yüz vermiyorum
kaçacam desem o an kaçırır dicem ama şuan kaçıramaz çünkü askerde:76:

aaa seninki adrenalinli evlilik istio ozaman kız baksana kafaya koymuş kaçırcak bu seni benimkide diyodu askerdeyken vermezlerse kaçırcam diye ama kaçırmayı bırak daha isteme aşamalarına bile gelemedik

buarada allah kavuştursun canım bitmiş çok az kalmış

gün gelir istemeye geldiklerinde ne giyceğimizi de tartışırız

şuanda en büyük isteğim bu yaa...
mucize olur benim için bunları konuşmak ama nasıl sevinirim var ya..
söz kıyafeti almak nişanlık gelinlik hep içimde bunlar inşallah nasip olur yaa

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler burayaişte o benim
kendimi hazır hissetmiyorum henüz evliliğe zamanı gelince olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…