ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

amin canım amin..

benım ablamda almamıstı taakı nısan gecesıne kadar.. fotograf cekılmeye gıttıler ordan nısanın olcagı yere gıdıceklerdı... tam fotograf cekılırlerken enısteme zorla dız cokturttu bıde oyle foto cektırttı...

hahah bende ewleniyorum bende almadım :) sanırım haftaya alıcam süpriz yapıcak:) ozaman anlatırım ben.nişan oldu düğün tarihi belli ben ewlenme teklifi alıcam komiğiz biz

hahah bende ewleniyorum bende almadım :) sanırım haftaya alıcam süpriz yapıcak:) ozaman anlatırım ben.nişan oldu düğün tarihi belli ben ewlenme teklifi alıcam komiğiz biz

oh oh ne gusel yaa :))) oda güzel nasılsa evleniyoruz diye teklif etmeyenlerde varr
siz niye bu kadar cok beklemiştinizzz

farklı şehirlerdeyiz bi türlü ayalayamadı edicem edicem diyip duruyodu benm hala umudum war ewlendikten sonra bile ewlenme teklifi edebilir

19 yaşındaydım o 20..tanıştığımızda.okul 5 sene.2 senede iş güç 8 ay nişanlı kaldık,ancak ewlenebiliyoruz

ayy hadi gözün aydın canımm
izmire kimle gidiyonuz kız
sevgilinle mi
ay evinize bakmaya gidionuz he negüzel
bak yuvana iyice
mutlu ol...
yok yok unutmam seni beraber paylaştık evlilik yoluna atılan adımları beklemenin ne kötü oldunu ...sen mutlu ol tatlım yeterki ...ben yine bir kader arkadaşı bulurum kendime bu topikte
buarada sinop çok süper yaa gittim bikaç kere
kız cezaevinin içinde gezseydiniz kimse görmezdi

kız airlik senin bu baban hep evdemi
galiba öle
gidersen anlıcak buluştunu
tepki göstermez umarım
bi yalan uydur
sınav var falan de
hadi sen halledersin..
babalrımız affetsin bu beyaz yalanları
valla yuva kurmak için uğraşıoz şurda:82:

kızlar pekı sız tecrubelılere soruorm .. sız evlenme teklıflerınızı nasıl aldınız?:26:

valla canım biz 4 yıldır çıkıoz
çıkmaya başladıımızda evlilik amaçlı başladık taa ozamanlar etmişti teklifi bende kabul ettim ama 4 yıldır hala nişan bile takmadık o ayrı

onada şükür ya tarih belli artık

off off bende evlenemiyorumm 3 yıl bitti en son ben gidip isticemm

yavas kızz burda 4ü 5i bitiren var sen nere gidiyon

kızlar size bısey sormak istiyorum Allah nasip ederde bigün evlenirseniz nikah + eğlencemi yoksa düğünmü istersiniz???

ohh ohh yandannn

cok sevındım seın adına canım

izmirde oturuyoruz canım biz
okul nedeni ile ailecek sinopa geldik bu yıl değişiklik oldu annemlere de

kızlar anneme dün köpürmüş babam ne bu demiş niye çağırmış demiş evleneckti niye okudu demiş okuyosa niye evleniyo demiş
ben öyle nişanlı istemiyorum demiş
o kadar çok evlenmek istiyorlarsa yazın gelsin 3 ayda alıpp götürsünler demiş
ben onları düşünüyorum demiş para kazanmıyolar ne yicek bunlar demiş
onlar kendini düşünmüyosa ben hiç düşünmüyorum demiş
demişte demiş
bi daha gelmeyelim sinopa demiş o ne halt ederse etsin demiş
evlensin gelsin onunla demiş
bugün buluşma işi yattı benim yaa
uff çok üzüldüm yaa babamın böyle düşünmesine
off ne yapcam ben şimdi

Sıkma canını,her şey olacağına varır.Bence böyle bir tepki vermesi doğal babanın.Bir bakıma da haklı,iş-güç olmadan onların da içi rahat etmez.Biz her ne kadar istesek de onların söylediklerine kulak vermeliyiz.
Ben de işe girip birikim yapıp öyle evlenmeyi düşünenlerdenim,erkek arkadaşım da öyle düşünüyo ve henüz evliliğe dair pek bir şey konuşmuyoruz.
Sizin bu yaz olmasın da,seneye olsun.Hayırlısı olsun canım.Bende de bu sabırlı davranışlar yeni başladı,biliyosun ben de çatlayıp patlıyodum arkadaşlarım yazın evleniyo diye,ama elden bir şey gelmiyo ki...Sabırsız olunca istediklerim oluvermiyo hemen

kızlar bana kalırsa hiç birimiz acele etmemeliyiz.evlenmek erkekler için daha önemli olmalı yaaa. evlenince çoğu sorumluluk bizde olacak , arkadaş o yalvarsın. ne kadar biz eşit iş yapıcaz evde diyenler olsa da ben diyorum ki illa ki çocuk olunca sorumluluğun artacak. gençliğimizin kıymetini bilelim ve bu konularda ısrar etmeyelim. çünkü ısrar ettikçe olmuyor ne hikmetse , di mi ama ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…