• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

görüştük canım valla öğle ve ikindi arası öğrenmiş babam hiç bişe demedi aferim demiş annem gitti diyince o kadar:31:
dese benden çok şey işitcek farkında sanırım :45:

evet canım biz düşünüyoruz vallaha annem de diyorki bu yaz nişanlanın seneye yazın evlenirsiniz diyor az önce öyle konuştuk sanırım öyle olucak:31:
aşkım seni alıyım da bi görsünler dedi:31:

canım söze nişana karşı değilse daha çok karşılaşırız sokaklarda aşkımla gezerken bunu kabullensin o zaman:27:
ben laf olmasın rahatca buluşalım istiyorum artık :69:
zaten görüşemeyizki artık :59:
işe başlarsa o zaman hiç görüşemeyiz:43:

babasının tanıdığıının işi canım sanırım ayrıntılarını bilmiyorum:31:
ne işi olduğunun önemi yok işi olsun yeter
daha sonra için planlarımız farklı
ilk planıımız evlenmek
birlikte olunca her işin üstesiden geliriz inşallah buna inanıyoruz
o yüzden geçici de olsa bi iş şart:49:

:9::9:
böle düşndükçe insan kafayı yer canım kendini başka işlere ver derim:30:

anladım canım
evet seneye olması daha mantıklı
çünkü bikaç ayda ne kadar ev düzülebilirki
ama nişanın kesin olsun inşallah

alemsin ableee kız :1:

able valla alemsin tatlım. bence bu kadar ısrarla istediğin için ertelendikçe erteleniyor. oysa ki sen bir şeylerle uğraşsan bir bakmışsın seni istemeye geliyorlar :34:
yani akışına bırakmalı bazen :54:

allahım nolur kafayı yemim:18:
kronik öle mi dersin yaa
biraz oluruna bırakınca aniden oluyor dimi herşey..
senin öle mi olmuştu

anladım canım
evet seneye olması daha mantıklı
çünkü bikaç ayda ne kadar ev düzülebilirki
ama nişanın kesin olsun inşallah

az önce nette kaynanam ve kardeşi ile görüştük nette:69:
kadın diyo babalar öyledir kabul eder diyo :91:
kafana takma sen diyo hallolur diyo onlar oda annem gibi düşünüyo nişan bu yaz seneye düğün:49:
bileklik almış kaynanam bana kaynatama ayakkabı almışlar hemen gelecekler sanmışlar:60:

bilmem bişey havlusu mu ne varmış adetleri demkki:26:

bakalım yakında olur söz inşallah öle umuyorum:26:

off aşkım annesinin çenesine elledi çok sinir oldum:43::43:
annesi de bana baktı güldü kıskandı falan dedi herhalde konuşmuyorduk görüntülü arama yapmıştık yazışıyorduk:43:

allahım nolur kafayı yemim:18:
kronik öle mi dersin yaa
biraz oluruna bırakınca aniden oluyor dimi herşey..
senin öle mi olmuştu

ne zaman akışına bıraktım, o zaman oldu canım işte.
her şeyde böyle oldu.
evlilik konusunu da erteledim zamanı gelince olsun diyorum.
çünkü her şey güzel ve hayırlı olsun istiyorum :34:

az önce nette kaynanam ve kardeşi ile görüştük nette:69:
kadın diyo babalar öyledir kabul eder diyo :91:
kafana takma sen diyo hallolur diyo onlar oda annem gibi düşünüyo nişan bu yaz seneye düğün:49:
bileklik almış kaynanam bana kaynatama ayakkabı almışlar hemen gelecekler sanmışlar:60:

bilmem bişey havlusu mu ne varmış adetleri demkki:26:

bakalım yakında olur söz inşallah öle umuyorum:26:

off aşkım annesinin çenesine elledi çok sinir oldum:43::43:
annesi de bana baktı güldü kıskandı falan dedi herhalde konuşmuyorduk görüntülü arama yapmıştık yazışıyorduk:43:

çene meselesini anlamdım canım ya neye sinir oldunn

çene meselesini anlamdım canım ya neye sinir oldunn

ben çok kıskancım yaa çenesine dokundu annesinin:43::43::43:bişeye bakar gibi oldu niye dokundu bende anlamadım ama çok kıskandım:43::43::43:
yapma dedim bidaha:57: kızdı bana o benim annem dedi:59:
:43::43:çok kıskancım yaa:43::43::43:
dokunmasın benden başka kimseye:57:

kızlar ne yapıyosunuz bakemm ay kuzenimin bebişinin dogumgunu vardı ordan geldim 2 yasına girdi bacaksızzzz
airr kız annesindendemi kıskanıyon alemsin hee :1:

kızlar ne yapıyosunuz bakemm ay kuzenimin bebişinin dogumgunu vardı ordan geldim 2 yasına girdi bacaksızzzz
airr kız annesindendemi kıskanıyon alemsin hee :1:

:36::36:kıskanmıcam aşkıımı artık:36::36::36:
kıskanmıcam kıskanmıcam:76::76:
ne olursa olsun kıskanmıcam:76:
o koşsun peşimden banane artık:76:

slm kızlar bende evlenmeyi bekliyorum :5:

:9::9:yeni düştün aramıza sanırım:49:

bende aranızdayım kızlar sorunluyum... belkide ben dert ediyorum bu kadar ama ne bileyim yaa canım sıkılıyor bu konular yüzünden...:105: sevdiğimle iyisiyle kötüsüyle 5.5seneyi devirdik O şimdi asker... :116:annemle tanıştı ailesiyle tanıştım ama tanışmalar zaten yıllar öncesinden dedelerden başlıyordu... her ne kadar dedeler zamanında ahbap gibi olsalar dahi benim ailem onun ailesi için pekk iyi düşünmüyor... oysa geçmişle şimdiki bir değil nihayetinde karşılaştırıyorum hiç söyledikleri gibi değiller bi kaç şey hariç... annem illa önümüze bi engel koyuyor şu olsun bu olsun diye hızına yetişemiyorum ne yalan söyleyim çöktüm resmen...:105: annemin son isteği benim çalışmamdan yana ki ben kafama buyruk biriyim bugün çalışmasam da yarın çalışırım sevdiğimde buna karışmaz biliyorum annemde beni biliyor... her şeye bi ön yargıyla bakıyor...:57: askerden geldiğinde işe girecek ya da kendi işini kuracak ama ben evlenince ilk günlerin tadını çıkarmak istiyorum ertesi gün işe gitme telaşı yaşamak değil... bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum... çalışmak tarafımca mühim değil o potansiyele sahip olduğumu düşünüyorum iş bulurum rahat rahat... bu sene o gelmeden inşallah mezun olmuş olacam okulumdan ikimizde pazarlama mezunuyuz daha ne olacak biliyorum ki...:14:

biz ilk zamanlar hesaplamalarımızda bi 5-8 sene arası diyorduk 5 gitti kaldı 3 oda olmazsa umudum tükenir her halde kısmet diyorum ama aklım yüreğim bu inancın ötesine geçiyor bazen insan istiyor ki bi an önce olsun ama istediği gibi olsun oda olmuyor ne yazık ki...:44:

bende aranızdayım kızlar sorunluyum... belkide ben dert ediyorum bu kadar ama ne bileyim yaa canım sıkılıyor bu konular yüzünden...:105: sevdiğimle iyisiyle kötüsüyle 5.5seneyi devirdik O şimdi asker... :116:annemle tanıştı ailesiyle tanıştım ama tanışmalar zaten yıllar öncesinden dedelerden başlıyordu... her ne kadar dedeler zamanında ahbap gibi olsalar dahi benim ailem onun ailesi için pekk iyi düşünmüyor... oysa geçmişle şimdiki bir değil nihayetinde karşılaştırıyorum hiç söyledikleri gibi değiller bi kaç şey hariç... annem illa önümüze bi engel koyuyor şu olsun bu olsun diye hızına yetişemiyorum ne yalan söyleyim çöktüm resmen...:105: annemin son isteği benim çalışmamdan yana ki ben kafama buyruk biriyim bugün çalışmasam da yarın çalışırım sevdiğimde buna karışmaz biliyorum annemde beni biliyor... her şeye bi ön yargıyla bakıyor...:57: askerden geldiğinde işe girecek ya da kendi işini kuracak ama ben evlenince ilk günlerin tadını çıkarmak istiyorum ertesi gün işe gitme telaşı yaşamak değil... bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum... çalışmak tarafımca mühim değil o potansiyele sahip olduğumu düşünüyorum iş bulurum rahat rahat... bu sene o gelmeden inşallah mezun olmuş olacam okulumdan ikimizde pazarlama mezunuyuz daha ne olacak biliyorum ki...:14:

canım kendini bırakma zaten bugune kadar kim güle oynaya evlenmişki hangi aile ilk söyleyişte he demiş..az çok ailene sözün geçiyosa senin sözüne değer veriyolarsa çalışmayı problem etmemelisin bence her zaman iş bulabilecegini kendin söylüyosun baksana :) aslını düşünürsen bende sen gibi düşünüyorum evlendikten sonra buyuk ıhtımal calısmam gerekecek ama ben sevdigim adama müstakbel kocama ayırmak isterdim en güzel vakitlerimi akşama kadar ona bişeyler yapmak akşam geldiğinde kapıyı açmak hakkettiği ilgiyi ona göstermek isterdim bence çalışırken bunlar ev hanımlarının yapacagı kadar olmaz...
annene gelince siz 5.5 seneyi devirmişsiniz aileler biliyomuş engelleseydi bugune kadar engellerdi bence bundan sonrada siz birbirinize sahip çıkarsanız kimse sizin önünüzde engel olamaz bide evlilik için ailenden fazla destek almayıp hiç değilse evlenene kadar çalışırsan kendi evini kurmak için hiç zor olmaz hemde aileler araya karışmamış olur..

biz ilk zamanlar hesaplamalarımızda bi 5-8 sene arası diyorduk 5 gitti kaldı 3 oda olmazsa umudum tükenir her halde kısmet diyorum ama aklım yüreğim bu inancın ötesine geçiyor bazen insan istiyor ki bi an önce olsun ama istediği gibi olsun oda olmuyor ne yazık ki...:44:

benımde 3 senem var ben ilk zamanlar aşkın avareliğinden bu kadar uzayacagını ummazdım ki benimkide askere gidicek daha 15 ay onu beklicem :) 4 yıl oldu toplamda 7 yıl olucak amaaannn bekle bekle bitmez inanki :1::1::1:

Back