ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

saol canım bende çok sevinçliyim
annem öyle ara bulucu biliyor 5 yıldır birlikte olduğumuzu önce söze de karşıydı erken diyordu ama kabullendi oda

oh oh ne guzel benım annemde bugun diyoki dizi izliyoduk çok duyguluydu ağladım bi araaa söyle temle diyo askere gitsinde gelsin istesin seni diyoooo haha

hoşbulduk canım.tavırlarında kounşmalarıunda bana davranışlarında herhangi bir sululuk bir samimiyetsizlik hissetmedim 10 ay içerisinde.benimle geleceğe dair hayeller kuruyor bunun farkındayım.ama ailesi uzak olduğu iiçin daha tanışma fırsatım olmadı malesef.ama ben yinede çok sevdiğim için kaybetmekten korktuğum için içimde hep bi kuruntuyla dolaşıyorum sanki

oh oh ne guzel benım annemde bugun diyoki dizi izliyoduk çok duyguluydu ağladım bi araaa söyle temle diyo askere gitsinde gelsin istesin seni diyoooo haha

allah razı olsun bu annelerimizden

inşallah hepimiz mezun olucaz en yakın zamanda bu topikten

kızlar aşkım yarın akşam istanbula döncek
şimdi yarın buluşmam doğru olurmu :26:
bi yalan uydurup buluşsam kötü mü yapmış olurum ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var:26:

1 ay da tanımak imkansız ama bence canı

tanımaktan ziyade ciddi başladılar we çoğu şey örtüştü hayatlarında...5 yıl tanıdım diyipte yeni yeni sürprizlerle karşılaşanları biliyorum.ki bu forumda yıllarıdr ewli olan insanların hikayelerini okumak yeterli bi insanı asla 4/4lük tanımanın imkansız olduğu.1 ay kısa bir süre kesinlikle ama ben yıllarca sewgli olmaya karşıyım.bu her iki tarafada müthiş zarar weriyor.yaşayan biri olarak konuşuyorum.eğer aşık olduysan,düşünce fikirlerde çok zıt değilse 1aydada ewlenebilir insan.ki nişan fln derken bu 1 seneyi buluyor.herkesin kısmeti bir yerde ne zaman nasıl gelceği belli olmaz

ben seni o kadar iyi anlıyorumki benimde erkek arkadasım uzakta aramızda 14 saat varrr
neyse bizde ilk telde konustuk bi arkadasım sayesınde sora nette gördüm 4 ay sora yanıma geldi 1 gün kaldı gitti geldi gitti böyle böyle 4 yıl oldu işte halada devam ediyoruz uzun hikaye kısa oldu şimdi:) yanıma çok geldi hatta bi kere ben bile gittim ailemi tanıyo ailesini tanıyorum zamanla hepsi oluyo bence 10 ay da ne kadar ciddi olucagını düşünme ben ilk başta öylesine konusyodum soradan öğrendim oda öyleymiş arkadasca vakit gecsın diye ama öyle olmadı kendılıgınden gelıstı hersey herseyım oldu benım

kaçta otobus canımmm??
bence kesınlıkle bulusmalısınnnnn

canım evlenınce sole yaparız evımız sole olur kopegımız olur keyıf yaparız yemek yaparız cart curt konusuorz zaten... ama hep ılerde olarak konusuoz yada gelecek guzel olcak dıorz... ılerde bı evımız olursa sole sole yapcam doırm ben mesela...ama konu ondan ılerı gtmıo.. ne ne zaman olcak... hıc bellı degıl... belırsız bı tarıh var hep arada...

bazı kadınlarımız görüyor ama kabulleniyor canım bi yerden sonra canlarına tak ediyor
ne kadar da olsa aşkımın ne yapacağını kestiriyorum onu tanıyorum artık bana yettiği kadarıyla
ilk zamanlar cicim ayı olduğu için anlaşılmıyor hiç bişey

o zaman canım ya sen cesaretını toplayıp içindekileri döküceksin yada etraftakilere kulak tıkıyacaksın...

kaçta otobus canımmm??
bence kesınlıkle bulusmalısınnnnn

babamı ezmek istemiyorum daha fazla ama sanırım buluşacam aşkımda üzülüyo buluşamayız yarın diyo
akşam bincek otobüse
ama buluşcam sanırım şimdiden özledim daha istemeye gelene kadar göremem

canım babanı ezmiş olmuyosunki haklısın yani böyle ince düşünüyosun ama oda yarın gidicek
ben dayanamazdım şahsenn :/
bi yerde bulursunuzz otobus saatıne kadar oturursunuz babanın gormıcegı bı yerde
bıde evde baban yokken cıkarsan bısey olmaz sanırım

peki nasıl konusmalıyım.. ne demelıyım? ınsanlar laf edıyo dıye dıe olsun ıstemıorm bazı seylern...

ya sen o insanları unut yok öyle birileri onlar konusmaktan baska bı ıse yaramazlarki
zaten hayal kuruyoruz konusuyoruz dedın ya yıne boyle boyle ac konuyu sen bıraz hayal kurun konusun sonradaa pekı bunlar ne zaman olucak canım desen (ama arkasından baska laf gelmıcek) oda bı cevap verir heralde sana

bencede canım babam camiye gidince kaçarım
annem bişe demez herhalde:44:
ben duramam valla

bende 7 yıldır kavuşamayanlardanım kızlar... ama umarm 1-2 sene içinde evlenmiş oluruz..

inşallah hepimiz canım ya

ağzım ağrımış telefonda konuşmaktan1 saattir beri aşkımnan konuşuyoz günün kritiğini yapıyoz
annesine anlatmış kadın merak etmiş yine aramış ne oldu sonuc diye yazık

askerdeyken sormustum bı kere askm ben sana ne zaman kavusucam dıye.. ne zaman sen benım bende senın olucaz dedım.. bana sabret askm az kaldı az demıstı... mesajda.... ama ondan sonrada hc konusmadık...ben ıstıorm kı ben hıc bısı demıım o dusunsun bana guzel bı sekılde teklıf etsn... ama bunu beklerken ben kendı kendıme ıcten zarar verıorm... allah hepimize sevdiklerine bıran once kavustursun.. off of beklemek ne zor seymıs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…