kızlar bana kalırsa hiç birimiz acele etmemeliyiz.evlenmek erkekler için daha önemli olmalı yaaa. evlenince çoğu sorumluluk bizde olacak , arkadaş o yalvarsın. ne kadar biz eşit iş yapıcaz evde diyenler olsa da ben diyorum ki illa ki çocuk olunca sorumluluğun artacak. gençliğimizin kıymetini bilelim ve bu konularda ısrar etmeyelim. çünkü ısrar ettikçe olmuyor ne hikmetse , di mi ama ???
Sıkma canını,her şey olacağına varır.Bence böyle bir tepki vermesi doğal babanın.Bir bakıma da haklı,iş-güç olmadan onların da içi rahat etmez.Biz her ne kadar istesek de onların söylediklerine kulak vermeliyiz.
Ben de işe girip birikim yapıp öyle evlenmeyi düşünenlerdenim,erkek arkadaşım da öyle düşünüyo ve henüz evliliğe dair pek bir şey konuşmuyoruz.
Sizin bu yaz olmasın da,seneye olsun.Hayırlısı olsun canım.Bende de bu sabırlı davranışlar yeni başladı,biliyosun ben de çatlayıp patlıyodum arkadaşlarım yazın evleniyo diye,ama elden bir şey gelmiyo ki...Sabırsız olunca istediklerim oluvermiyo hemen
hımmm ben bi kavuşayımda başka şey istemiyomama nikah+ eğlence favorimdir düğünleri sevmiyorum boşa masraf maddi şeyler yüzünden kavuşamadığımız için her şeyin hesabını yapar hale geldim
kızlar anneme dün köpürmüş babam ne bu demiş niye çağırmış demiş evleneckti niye okudu demiş okuyosa niye evleniyo demiş
ben öyle nişanlı istemiyorum demiş
o kadar çok evlenmek istiyorlarsa yazın gelsin 3 ayda alıpp götürsünler demiş
ben onları düşünüyorum demiş para kazanmıyolar ne yicek bunlar demiş
onlar kendini düşünmüyosa ben hiç düşünmüyorum demiş
demişte demiş
bi daha gelmeyelim sinopa demiş o ne halt ederse etsin demiş
evlensin gelsin onunla demiş
bugün buluşma işi yattı benim yaa
uff çok üzüldüm yaa babamın böyle düşünmesine
off ne yapcam ben şimdi
iş olmadan evlenelim demiyoruz söz olsun seneye evlenelim diyoruz
ama olmıcak böyle aşkım da resti çekti 5 yıl oldu çektiğimiz eziyete bak buluşamıyorz bile
iş buluyum bulur bbulmaz evleneceğiz dedi
kimseye bakmam o zaman dedi vermezlerse de yine dedi kaçırırım seni o zaman dedi ki bende kaçarım
yeter artık 22 yaşındayım daha arkadaşımla buluşamıyorum sanki benim aklım fikrim yok
ne kadar cahilce bir yaklaşım gidip buluşacağım
ne derse desin ya söz olsun yada bizi görsün etrafta
ama olmıcak böyle aşkım da resti çekti 5 yıl oldu çektiğimiz eziyete bak buluşamıyorz bile
kimseye bakmam o zaman dedi vermezlerse de yine dedi kaçırırım seni o zaman dedi ki bende kaçarım
yeter artık 22 yaşındayım daha arkadaşımla buluşamıyorum sanki benim aklım fikrim yok
daha önce geleceklerdi istenmedi yine geleceklerdi yine red edildi bir daha istemeye gelmezler artık direk evlilik olur
kimsenin nazını çekemem
5 yıl oldu oha yani daha ne bekliceksek söz için
bu kadar da geri kafalılık olmaz
biliyor sevgilim olduğunu
neymiş buluşmucakmışız
sevgiliyiz tabilki buluşcacaz bunu aklı sarmıyo sanırım
çok kızdım nedir bu cehalet
ve ben toy değilim artık 22 yaşındayım
istediğim kişiyle gezerim ister sınıf arkadaşım
ister okul arkadaşım ister erkek arkadaşım
yeter ya
daha önce geleceklerdi istenmedi yine geleceklerdi yine red edildi bir daha istemeye gelmezler artık direk evlilik olur
kimsenin nazını çekemem
5 yıl oldu oha yani daha ne bekliceksek söz için
bu kadar da geri kafalılık olmaz
biliyor sevgilim olduğunu
neymiş buluşmucakmışız
sevgiliyiz tabilki buluşcacaz bunu aklı sarmıyo sanırım
çok kızdım nedir bu cehalet
ve ben toy değilim artık 22 yaşındayım
istediğim kişiyle gezerim ister sınıf arkadaşım
ister okul arkadaşım ister erkek arkadaşım
yeter ya
Sakin ol birazz..Haklısın buluşmaya da karışılmamalı,ama böyle sinirli bir şekilde değilde onların anlayabilceği bir şekilde anlatmaya çalışsan..Konuşmadan olmuyo,eğer böyle düşünüyosan düşünceni söyle babana.Sözlenmek istiyorum,rahatça buluşayım sizinde içiniz rahat etsin diye,ama istemiyosun.Buluşmama da karşı çıkıyosun,peki ben napıyım de.Okulunun bunlardan dolayı aksamayacağını ve gerçekten işe girip çalışmak istediğini göster onlara.Sanırım bundan dolayı tedirgin oldu baban..
canım benim bi sakin ol böyle davranması normal babalar hep böyledir annenle aranı iyi tut ki onu ikna edebilsin biraz yatıştırsın. bak askerlik bitmiş hayırlısıyla bi iş bulur olup biter işi olduktan sonrada vermem diyecek hali yok. payımıza düşen hep sabretmek oluyo ama olsun geçecek bunlar biraz daha sakin ve güçlü olman lazım ikiniz için en azından:97:
buluştunmu kız iyi yapmıssın hehe
herseyın hayırlısı sekerım ınsallah bır an once kavusursunuzzzzzzzz kavusuruzzzz
izmirde oturuyoruz canım biz
okul nedeni ile ailecek sinopa geldik bu yıl değişiklik oldu annemlere de
kızlar anneme dün köpürmüş babam ne bu demiş niye çağırmış demiş evleneckti niye okudu demiş okuyosa niye evleniyo demiş
ben öyle nişanlı istemiyorum demiş
o kadar çok evlenmek istiyorlarsa yazın gelsin 3 ayda alıpp götürsünler demiş
ben onları düşünüyorum demiş para kazanmıyolar ne yicek bunlar demiş
onlar kendini düşünmüyosa ben hiç düşünmüyorum demiş
demişte demiş
bi daha gelmeyelim sinopa demiş o ne halt ederse etsin demiş
evlensin gelsin onunla demiş
bugün buluşma işi yattı benim yaa
uff çok üzüldüm yaa babamın böyle düşünmesine
off ne yapcam ben şimdi
bizim aşkımız yılan hikayesine döndü resmen ama bu yaz evleneceğiz inşallah
aç olurum susuz olurum yine de aşkımın yanında olurum artık ne iş olursa olsun çalışır yine pazanırız birlikte olduktan sonra
ben korkmuyorum hayattan
bu hayatta en güzel yıllarımızı birlikte geçiremedikten sonra çuvallar dolusu para kazanmışız banane yani
aşkımda kararlı bi iş buluyum seninle evleniyim de hemen görsünler diyor ne bu diyor
sigorta işi hallolursa tamamdır valla
hemen evleniriz
alemsin ableee kız
ayy canım ciddimisin yaaa
ama çok da şaşırmamak lazım her babanın vereceği tepki bu zaten aferin kızım demezlerki
buluşamadınız yani öylemi
off bilmiom ki ne desem
nişanlı istemio madem seni e siz zaten şu önümüzdeki 3 ay içinde falan evlenmeyi düşünüosunuz
canım baban sözede mi karşı yaa
ama işi yok diye böle yapıyo
tez vakitte iş bulsun ondan sonra istemeye gelsin canım bence
çünkü babanın karşısına işim yok diye çıkması kötü bişey
işim var demesi babalar için apayrı
bak bize sırf babamın karşısına çıkınca maddiyatı sağlam olsun diye beklioz babalar yada sevdiklerimiz buna önem veriyor
tamam seninki de sabredemio söz bari olsun istio işsizliği bile düşünmüo ama babalr için bu durum zor canım
canım sigorta işi okuduğu okulla mı ilgili yani okuduğu bölümle...
valla şuan bende senin gibiyim açlığa bile razıyım ama benimki razı deil...
kızlar ya bugün evde yalnızdım
ben çok güzel saç yaparım kuaförde de çalıştım buarada
sonra oturdum kendime süper bi gelin başı yaptım
bide beyaz tül vardı onuda topuzun arkasına ttturdum
yaa of offffffffff
çok iç çektim biranönce gelin olmak için
göğüsten üstü için gelindim
altta eşortman vardı
ama öle yarımda olsa canlı canı kendimi gein olarak görmek çok güzeldi yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?