ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Erkeğin istemesi kesinlikle çok önemli bir faktör.Bizim dayatmalarımızla,istememizle olcak şey değil.Evet,sorumluluk konusunda da haklısın,sözde kalıyo çoğu şey.Her iş kadına kalıyo denebilir.Ama sorumluluğu üstlenen erkekler de var,nadir de olsa..
İnsan istiyo sevdiğiyle beraber olmayı,böyle uzaktan çok zor oluyo her şey.Özlüyosun,birbirini çok iyi anlayamıyosun.Beraber bir şeyler yapamıyosun,fazla şey paylaşamıyosun.Her buluştuğunda bir paranoya oluyo,etraftan dolayı,rahat olamıyosun.Yani ben bunları bizzat yaşıyorum ve bazen bi ilişkim olmasaymış daha iyiymiş diyorum.Psikolojim çok bozuluyo,sadece bunlar değil tabi ki ama bir çok faktör etkili oluyo.Tartışmalarımız çok artıyo..Ne çok sorun yazdım yahu:)
Hayırlısını dilemek lazım ve her şey rayına oturana kadar sabırlı olmaya çalışmak lazım.Evlenince her şey muhteşem olcak diye bir şey de yok.Ama en azından beraber-yanyana olmak düşüncesi bile insanı mutlu etmeye yetiyo......

iş olmadan evlenelim demiyoruz söz olsun seneye evlenelim diyoruz
ama olmıcak böyle aşkım da resti çekti 5 yıl oldu çektiğimiz eziyete bak buluşamıyorz bile
iş buluyum bulur bbulmaz evleneceğiz dedi
kimseye bakmam o zaman dedi vermezlerse de yine dedi kaçırırım seni o zaman dedi ki bende kaçarım
yeter artık 22 yaşındayım daha arkadaşımla buluşamıyorum sanki benim aklım fikrim yok
ne kadar cahilce bir yaklaşım gidip buluşacağım
ne derse desin ya söz olsun yada bizi görsün etrafta

bizimde çok sorun var onlardan biri maddiyattt
bende düğünü çok istiyodum ama çok masraf olucagı için nikah ve eğlence düşünmeye basladımm

canım üzülme yaa her babanın böyle tavırları vardır güllük gülistanlık kızımı istemeye geliyolar diye adam zil takıp oynasınmı kız evi naz evidir baban biraz laf yapar tabi normal bunlar sen istiyosun ama babanda tanımadıgı için böyle yapıyodur emın ol üzülme geçici hepsiii

kız dur öfkeyle kalkan zararlar oturur sakin ol sora çok pişman olursun kaçmakta ne demek şimdi sinirli oldugun için böyle davranıyosun baban vermem dememiş baskası istemeye geliyo dememısss ne bu tavır böyle biraz zaman gecsın en son care kacmaktır canım benım yapcak hıcbıseyın olmadıgında senı kac kere ıstemeye geldılerde kacıcam diyon kuzumm sözlenmek en dogal hakkınız tabii bunun içinde zaman gerekk

Canım onların zamanında öyleymiş,sen alıştırmalısın.arkadaşınla buluşmaya gidersen öyle bikaç kere,onlar da bişi olmadığını görürler içleri rahat eder,bi dahakine bişi demezler.Böyle sert tavır yapma annenlere karşı bu kadar.İş bulunca zaten bişi diyemezler artık,o zaman ben kendi ayaklarımın üstünde duruyorum,kararlarımı da kendim verebilirim dersin..

daha önce geleceklerdi istenmedi yine geleceklerdi yine red edildi bir daha istemeye gelmezler artık direk evlilik olur
kimsenin nazını çekemem
5 yıl oldu oha yani daha ne bekliceksek söz için
bu kadar da geri kafalılık olmaz
biliyor sevgilim olduğunu
neymiş buluşmucakmışız
sevgiliyiz tabilki buluşcacaz bunu aklı sarmıyo sanırım
çok kızdım nedir bu cehalet
ve ben toy değilim artık 22 yaşındayım
istediğim kişiyle gezerim ister sınıf arkadaşım
ister okul arkadaşım ister erkek arkadaşım
yeter ya

Sakin ol birazz..Haklısın buluşmaya da karışılmamalı,ama böyle sinirli bir şekilde değilde onların anlayabilceği bir şekilde anlatmaya çalışsan..Konuşmadan olmuyo,eğer böyle düşünüyosan düşünceni söyle babana.Sözlenmek istiyorum,rahatça buluşayım sizinde içiniz rahat etsin diye,ama istemiyosun.Buluşmama da karşı çıkıyosun,peki ben napıyım de.Okulunun bunlardan dolayı aksamayacağını ve gerçekten işe girip çalışmak istediğini göster onlara.Sanırım bundan dolayı tedirgin oldu baban..

canım benim bi sakin ol böyle davranması normal babalar hep böyledir annenle aranı iyi tut ki onu ikna edebilsin biraz yatıştırsın. bak askerlik bitmiş hayırlısıyla bi iş bulur olup biter işi olduktan sonrada vermem diyecek hali yok. payımıza düşen hep sabretmek oluyo ama olsun geçecek bunlar biraz daha sakin ve güçlü olman lazım ikiniz için en azından:97:

buluştum geldim buluştuğumuzu anlamış anneme yine buluşmaya gitti diye sormu annemde evet demi aferin demiş
yeter ama bana bişey derse dicem ben sözlenmek istiyorum allah nasip ederse bu yaz da evleneceğiz
daha karışmayın dicem
çektiğim sıkıntı yeter
aşkımla 5 yıldır birlikteyiz bunu biliyor öyle olsaydı derslerim zaten kötü olurdu şimdiye kadar
en düşük notum 90
aşkımda biliyor seneye yüksek lisans bitecek oda bunu bbititrmem taraftarı
yok ben kararımı verdim kesin dicem işey derse ben sözlenmek istiyorum diye

annemle aram iyi boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır diye
sigorta işi var ona girerse aşkım herşey hallolucak inşallah
oda çok sinir oldu bu durumdan
tanışmadan anlaşmadan nasıl evlenmemizi bekliyor diyo
tanışmak da buluşmakla oluyor diyo tlefonda yanlış anlaşılmalar oluyor diyor ve haklı da
evimiz var bide işimiz olursa herşey yoluna girecek inşallah

Son düzenleme:
bizim aşkımız yılan hikayesine döndü resmen ama bu yaz evleneceğiz inşallah
aç olurum susuz olurum yine de aşkımın yanında olurum artık ne iş olursa olsun çalışır yine pazanırız birlikte olduktan sonra
ben korkmuyorum hayattan
bu hayatta en güzel yıllarımızı birlikte geçiremedikten sonra çuvallar dolusu para kazanmışız banane yani

aşkımda kararlı bi iş buluyum seninle evleniyim de hemen görsünler diyor ne bu diyor
sigorta işi hallolursa tamamdır valla

hemen evleniriz

buluştunmu kız iyi yapmıssın hehe
herseyın hayırlısı sekerım ınsallah bır an once kavusursunuzzzzzzzz kavusuruzzzz

buluştunmu kız iyi yapmıssın hehe
herseyın hayırlısı sekerım ınsallah bır an once kavusursunuzzzzzzzz kavusuruzzzz

amin canım inşallah
aşkım gidiyo bu akşam istanbula ama dediği gibi bu ayrılık bizi daha da yakınlaştırıyor
artık önümüzde engel kalmadı iş bulup evlenmek amacımız :92:
allah yardımcımız olsun inşallah

ayy canım ciddimisin yaaa
ama çok da şaşırmamak lazım her babanın vereceği tepki bu zaten aferin kızım demezlerki
buluşamadınız yani öylemi
off bilmiom ki ne desem
nişanlı istemio madem seni e siz zaten şu önümüzdeki 3 ay içinde falan evlenmeyi düşünüosunuz

canım baban sözede mi karşı yaa
ama işi yok diye böle yapıyo
tez vakitte iş bulsun ondan sonra istemeye gelsin canım bence
çünkü babanın karşısına işim yok diye çıkması kötü bişey
işim var demesi babalar için apayrı
bak bize sırf babamın karşısına çıkınca maddiyatı sağlam olsun diye beklioz babalar yada sevdiklerimiz buna önem veriyor
tamam seninki de sabredemio söz bari olsun istio işsizliği bile düşünmüo ama babalr için bu durum zor canım

canım sigorta işi okuduğu okulla mı ilgili yani okuduğu bölümle...
valla şuan bende senin gibiyim açlığa bile razıyım ama benimki razı deil...

kızlar ya bugün evde yalnızdım
ben çok güzel saç yaparım kuaförde de çalıştım buarada
sonra oturdum kendime süper bi gelin başı yaptım
bide beyaz tül vardı onuda topuzun arkasına ttturdum
yaa of offffffffff
çok iç çektim biranönce gelin olmak için
göğüsten üstü için gelindim
altta eşortman vardı
ama öle yarımda olsa canlı canı kendimi gein olarak görmek çok güzeldi yaaaaaa

alemsin ableee kız

able valla alemsin tatlım. bence bu kadar ısrarla istediğin için ertelendikçe erteleniyor. oysa ki sen bir şeylerle uğraşsan bir bakmışsın seni istemeye geliyorlar
yani akışına bırakmalı bazen

görüştük canım valla öğle ve ikindi arası öğrenmiş babam hiç bişe demedi aferim demiş annem gitti diyince o kadar
dese benden çok şey işitcek farkında sanırım

evet canım biz düşünüyoruz vallaha annem de diyorki bu yaz nişanlanın seneye yazın evlenirsiniz diyor az önce öyle konuştuk sanırım öyle olucak
aşkım seni alıyım da bi görsünler dedi

canım söze nişana karşı değilse daha çok karşılaşırız sokaklarda aşkımla gezerken bunu kabullensin o zaman
ben laf olmasın rahatca buluşalım istiyorum artık
zaten görüşemeyizki artık
işe başlarsa o zaman hiç görüşemeyiz

canım sigorta işi okuduğu okulla mı ilgili yani okuduğu bölümle...
valla şuan bende senin gibiyim açlığa bile razıyım ama benimki razı deil...

babasının tanıdığıının işi canım sanırım ayrıntılarını bilmiyorum
ne işi olduğunun önemi yok işi olsun yeter
daha sonra için planlarımız farklı
ilk planıımız evlenmek
birlikte olunca her işin üstesiden geliriz inşallah buna inanıyoruz
o yüzden geçici de olsa bi iş şart

böle düşndükçe insan kafayı yer canım kendini başka işlere ver derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…