kızlar bana kalırsa hiç birimiz acele etmemeliyiz.evlenmek erkekler için daha önemli olmalı yaaa. evlenince çoğu sorumluluk bizde olacak , arkadaş o yalvarsın. ne kadar biz eşit iş yapıcaz evde diyenler olsa da ben diyorum ki illa ki çocuk olunca sorumluluğun artacak. gençliğimizin kıymetini bilelim ve bu konularda ısrar etmeyelim. çünkü ısrar ettikçe olmuyor ne hikmetse , di mi ama ???
Erkeğin istemesi kesinlikle çok önemli bir faktör.Bizim dayatmalarımızla,istememizle olcak şey değil.Evet,sorumluluk konusunda da haklısın,sözde kalıyo çoğu şey.Her iş kadına kalıyo denebilir.Ama sorumluluğu üstlenen erkekler de var,nadir de olsa..
İnsan istiyo sevdiğiyle beraber olmayı,böyle uzaktan çok zor oluyo her şey.Özlüyosun,birbirini çok iyi anlayamıyosun.Beraber bir şeyler yapamıyosun,fazla şey paylaşamıyosun.Her buluştuğunda bir paranoya oluyo,etraftan dolayı,rahat olamıyosun.Yani ben bunları bizzat yaşıyorum ve bazen bi ilişkim olmasaymış daha iyiymiş diyorum.Psikolojim çok bozuluyo,sadece bunlar değil tabi ki ama bir çok faktör etkili oluyo.Tartışmalarımız çok artıyo..Ne çok sorun yazdım yahu:)
Hayırlısını dilemek lazım ve her şey rayına oturana kadar sabırlı olmaya çalışmak lazım.Evlenince her şey muhteşem olcak diye bir şey de yok.Ama en azından beraber-yanyana olmak düşüncesi bile insanı mutlu etmeye yetiyo......