Buraya ait hissettim kendimi birden :89:
hoşgeldin fakirhanemize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum canım valla kulağım çınlıyor epey aşkım annesine anlatıyo sanırım durumu
bişey deseydi çoktan derdi gibime geliyor:44:
siz gezin o zaman dedi çünkü
bi an babam aşkıma sen ne yapıyon diye sorarken az daha böle bişey yapıck sandım valla
öpmesine izin vemedi elini bi çekişi var dı sormayın
bencede bak sende diyonn bişey deseydi çoktan derdiiii ammaaan er yada gec ogrencekk sende biraz erken yasadın bu korkuyu o kadar bundan sora gelcekler demesi daha kolay olur kızzzz
hoşgeldin derdim ama pek hoşgelmiş görmedim seni
1 ay içinde olur sözüümüz inşallah
bi kere dedim ya gelecekler diye daha korkmam valla ben arsızlaştım bu konuda yani
annem de hala gelmedi
babam aşkımla beni yürürken gördü:18:
napıyorsunuz dedi bende arkadaşla geziyoz dedim sonra aşkıma sen ne yapıyorsun dedi
oda okulum bitti benim dedi:18:
sonra tamam siz dolaşın dedi:18:
ayy eve geldim annemde yok arkadaşlarına gitmiş
ayyy fırtına öncesi sessizlik:18:
napıyım ben ya banana valla onlara isticekler dedim kabul etmediler askerliğini bitirsin öle dediler
ayy çok kokuyom:18:
:18::18::18:babam geldi:18::18::18:
annem gelmeden çıkmam odamdan valla:18::18::18::18:
dua edin kızlar
şu çektiğimiz eziyete bak yaa arkadaş valla kaç yıl oldu böle sıkıntı çekiyoruz
bıktık valla ya
kızlar ya ben kafayı yiyorum galiba yaaa
haftaya sınavlarım 7 tane ders hiç çalışasım yokkkkk
bu kkda takılmaya baslayalı valla düğün bölümünde bakmadıgım sey kalmadı nerdeyse cok meraklı bısey oldum ceyızlere bakıyorum koltuk takımıdır odur budur şudur çok özenmeye başladım canım hep bişeyler almak istiyo sanki seneye düğünüm varmıs gibi noluyosa bana halbuki daha cok varr kendi kendime bu huyumdan vazgecmeye calısıyorum ama yapamıyorum bende size anlatim bari dedim sizdede varmı böyle şeyler resimlere bakarken evdekilerin görmesinide istemiyorum yakında gitcem sanıyolar onlarda valla
gel dostum gel
bende sendenim bakıp bakıp iç çekiom bakmamak lazım aslında
airlikferr de emekli oluyo bu topikten bi ben kaldım bide yeni kader arkadaşım sen
evet ya bakmamak lazım insanın içi gidiyo zamanı olsa neysede hiç zamanı değilkiii şimdiiiiii
airden sonra sende gidersin yaa benim ömrüm buralarda geçicek galbaaa
inşallah yaa airden sonra da ben giderim benden sonrada sen gidersin kız inşallah sırayla
askerden önce nişan düşünüyomusunuz
öle yapın ozaman canım
inşallah canım hayırlısı
yok canım düşünmüyoruz bi ara düşünüyoduk ama zamana ve paraya bakıyo o işler o yuzden cesaret edemedik mi diyim ben sana ne diyim ama yapmıyoruz işte kısacası :/
askerden önce nişan olsaydı aslında askerden sonra daha kolay olurdu işiimiz ama nasip hersey ya
inşallah canım hayırlısı
yok canım düşünmüyoruz bi ara düşünüyoduk ama zamana ve paraya bakıyo o işler o yuzden cesaret edemedik mi diyim ben sana ne diyim ama yapmıyoruz işte kısacası :/
askerden önce nişan olsaydı aslında askerden sonra daha kolay olurdu işiimiz ama nasip hersey ya
seninki maddi açıdan cesaret edemio anladım
benimki hiç lafını bile etmediydi saolsun askerden önce nişanın yani...
şimdi 9 ay olcak geleli hala yok nişan mişan paraya bağlıo bakalım
geleli baya olmuş canım ne iş yapıyo geç olsun güç olmasın yaa fazlada takmaya gelmiyo inanki
muhasebe yanında çalışıo 700 milyon maaşı var
para biriktirio işte
buara yine takıyorum annem de gelmiş senin ne sıkıntın var böle diyo niye hiç yüzün gülmüo diyo ay gözlerim nasıl doldu az daha alayacaktım bişe yok dedim zar zor
ailesi destek çıkıyomu canım çıkıyodur inş..
ayda ne kadarını atıyo kenaraa
sen calısıyomusun?
ay ne sordum
üzülme canım vardır herseyde bı hayır sevdıgın en ıyısını yapıyo soradan sıkıntıya girmiceksiniz ne güzel işte
annem bilio desetkelio canım istio evlenmemizi galiba olumsuz hiç bişe demio şükür
düğünde takacaı bilezikleri alıyo canım aslında
4.yüde alınca nişan takarız diyo aslında 5.yi aldıktan sonra takmayı istiodu ama ben çok baskı yapıyorum artık 4 tane yeter diyorum hatta bakalım tek engelin bilzeik oldunu sölüyo ailesi alamıyo durumları yok o alıyo işte tamam şükür ediyorum uğraşıo ama bilezii engel olarak görmesi sinir edio beni...bu kadar önemsio çünkü ev almak için katkı sağlıcak dio ilerde..inşalah hayırlısı olsun abbim yardım etsin bize para olmayıncada bişi olmuyo ya..maaşının çoğunu oraya harcıo işte yol parası ayırıo bitek kendine bukadar..ben çalışmıom canım
nazar degmesin canımmm..
bende anlamıyorum hiç bu işlerden hani para biriktirir erkek deniyo ya bilezik içinmi beyaz esyaya takımlara falan taksıtmı yapıcaksınız canım valla kusura bakma hıc bılmedıgım için soruyorum :)
sanırım sizde ailelere bi yük bırakmıcanız biz kimseyi karıstırmıcaz allah izin verirse tabi.
onunda işi zor canım yaa Allah yuva kurana yardım eder okuyomsun peki canım ev kızımısınn:)
canım allah izin verirse beraber oturucaz şimdiki evlerine gelin gidicem yani beyaz eşyasıydı şusuydu busuydu yok ...tek masrafı takılar gelinlik ve nişanlık olur...düğün masrafınıda ailesi karşılıcak..bukadar aslında ...ama takılarla kafayı bozmuş benimki ben ev kızıyım canım ve ev hanımı olucam diye görünüyor inşallah