ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ay amin canım inşallahh inşallahh
annen nerdeki kız teli varsa arasana :)

annem geldi direk sofraya oturdukdiyemedim babamla karşılaştığımızı hemen
annem soruyo sırayla
önce babama sen ne zaman geldin diye
sonra bana sen ne zaman geldin diye
bide diyoki babama keşke beni bekleseydin diyo beraber gelirdik diyo
bende diyemiyorum babamla karşılaştık diye babam da demiyo
babamın morali çok bozuktu ama düzeldi allaha şükür konu açılmadn kapandı
babam elini yıkamaya gitti anneme hemen dedim babam bizi gördü diye sus kız duymasın konuştuğumuzu diyo
niye gizli yerlerde gezmediniz diyo
atlattık olayı şükürler olsun konuşuyo artık morali düzeldi

canım bende bakıyorum merak etme vallaaklım çeyizde hep:66
benim de bu hafta 2 tane sınavım var çalıştım ama yine de korkuyorum

sinopun bi merkezi var canım başka biyeri yok valla
4 hafta falan sonra sözleniriz sanırım canım
2 hafta sonra izmire gitcez evimize
2 hafta öyle bekleriz sonra gelirler kaynanam hazır zaten dünden baksanabileklik almış bana istemeye gelince gelinime takcam diyo bide

gel dostum gel
bende sendenim bakıp bakıp iç çekiom bakmamak lazım aslında
airlikferr de emekli oluyo bu topikten bi ben kaldım bide yeni kader arkadaşım sen

canım yazın yazamam her gün evimizde net yok çok üzülüyorumvın alabilirim belki ama o da çok pahalı
yaz tatili bitince yaz sözlü olurum yada evli belli değil
beni unutma tmm mı amayaz bitince buluşuruz yine kk da

airlik sesin soluğun çıkmıo yazsana bacım

akşam akşam telefon trafiği yaşandı canım valla ondan yazamadım

babam yemek yerken çok suskun du annem de diyoki bende diyorum acaba bu adam bana mı kzıdı acaba diye
yazık kadın hiç bişey anlamamış

herşeyde bir hayır varmış derler ya belki babam işi olmadan vermek istemicekti beni zıtlık çıkarcaktı
bizi yan yana görünce vazgeçti

ay canım çok sevindim vallahiiiiiiii
hadi gözün aydınnn hersey guzel gıder ınsallahh muradına eriyon sonunda kızzz
annenede çok güldüm haa sus kız duymasın bizi deyişine bravoo

kızlar moralım ınanılmaz bozuk.... benımkı askerden geldıgınden berı bısey der dıye beklıorm.. yok... cevremdekı herkes artık yaparsınız bısıler askerdenden geldı senınkı dıo... aılelerımız dahı tanısıo... ama benımkınde tık yok.. babama herkes ee yokmu yakında nısan soz dıomus... banada annemede herkes soruo... sevglımın yanındayken bıle soruolar... yerın dıbıne grıorm... sankı oyalıyomus gıbı benı... bu konuyu sevgılımede acamıorm.. gecen ortak tanıdıgımız bı teyze bız yolda yururken gordu... hosgeldın dedı sevglıme sonra ee artık yaz sonuna dogru yaparsıız bıseydedı... salak bı sessızlık oldu benımkı ınsallah dedı... yuruduk sonra... kadın sen gt anneme oglanın senın kızı almaya nıyetı yok gıbı de... ya kızlar ıcım patlamak uzere.... aglamak ıstoırm delı gıbı... bu konuyu onunla konussammı? ne yapmalıyım? allah askına fıkır verın... kımseyle konusamıorm....

ya tek çenesi düşük ben miyim? ben çooktaan konuşmuştum ne yalan söliim.ne düşünüyosan bence hemen söyle.herşey waktinde konuşulur.gecikirsen senin konuşmanında bi anlamı olmayabilir.hatta insanlar böle takılmadan size,sen konuşmalıydın.kaç yıldır berabersinizz?we kaç yaşındasınız cnm

bu zamana kadar konuşmamış olamazsınız cnm ya.konuşmadıysanız ciddi ciddi konuşmanın wakti gelmiş.6 sene ne demek....yaşın küçük senin henüz ama arada 6 sene war.bi söz yapılıpta bekleyebilirsinz...benmde 8 sene oldu.ama ben 27 yaşındayım.konuşmalısınız bence.bu benm fikrim.senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum.bu sıkıntıdan ancak birlikte konuşarak kurtulabilirsin

boyle bıseyı nasıl konusayım kı onuda bılmıorm... ınsanlar soz etmeye basladı mı dıım ne dım blmıorm...

daha o gelelı pazar gunu 1 hafta olucak... ben dedımkı bıraz kafasını dınlesın...ama ben gercekten cok daraldım... ne desem onuda blmıorm

canım sanırım 6 yıldır beraberdiniz bu kadar uzun süredir sen onu tanımıs olmalısın muhakkak
niye böyle davrandıgını ne dusundugunu ogrenbılırdın
kı bu kadar uzun bı ılıskınız olmuss sen neden hala bu tur konuları onunla konusmaya cesaret edemıyosun bundan dogal daha ne olabilirki
bence vakit kaybetmeden onunla konuss artık amacını ogren bosuna kendı kendıne kurgulama kendını daha fazla yıpratma

hiç mi muhabbeti geçmedi ki aranızda...6 yıl bu...ewlenin şöle yaparız bu olur şu olur diye...1 hafta oldu diyosun ozaman hemen konuşma ama mutlaka konuş.hani ewlenmicekmiyiz deme tabiki.aranızdaki iletişimi bilmediğim için cnm bişi söyleyemiyorum.8 yıl bekledim bende.çok zor bi durum.beklemek ayrı zor nereye gittiğini bilmemek ayrı zor.en azından sonunda güzel bişiler olcaksa bekle.sana abla tawsiyesi...ne istediğini bilen erkekle olursan mutlu oursun ancak.daha yeni gelmiş kafasını toparlasın tabi.bu konuya gir bi gün nabzını ölç..

şakayla karışıkk ee aşkım ne zaman evleniyoruz falan diyebilirsin mesela yada şu anda ne yapmayı düşünüyo iş bulmak para biriktirmek hiç bişeyden bahsetmiyomu

arkadaşlariyi akşamlar sizlere bişey sorucam benim arkadşalığım 10 aydan beri devam ediyor .bir ilişkinin ciddi olabilmesi için nekadar zaman gerekir

kesinlikle katılıyorum

arkadaşlariyi akşamlar sizlere bişey sorucam benim arkadşalığım 10 aydan beri devam ediyor .bir ilişkinin ciddi olabilmesi için nekadar zaman gerekir

benm ilişkim 8 senelik we bu yaz ewleniyorum :) bi arkadaşımın 1 aylık ilişkisi oldu we oda bu yaz ewleniyor :) her ilişki farklı..bunu senin anlaman lazım

ay canım çok sevindim vallahiiiiiiii
hadi gözün aydınnn hersey guzel gıder ınsallahh muradına eriyon sonunda kızzz
annenede çok güldüm haa sus kız duymasın bizi deyişine bravoo

saol canım bende çok sevinçliyim
annem öyle ara bulucu biliyor 5 yıldır birlikte olduğumuzu önce söze de karşıydı erken diyordu ama kabullendi oda

hoşgeldin canm bence bu kişinin konusmasına bakıslarına tavırlarına gore degısır bunuda en ıyı sen bılırsın yanı sevdıgının davranıslarını ben kendımden ornek verıcek olursam eger senınle gelecege dair hayaller kuruyosa seni ailesiyle tanıstırmak senin ailenle tanısmak istiyosa senı bı arkadasıyla olsun dostuyla olsun kuzenıyle olsun tanıstırmaktan cekınmıyosa ciddi bişeyler düşünebilir tabi zamanla insanlar değişiyo o yüzden bunu en iyi sen bilirsin canım

benm ilişkim 8 senelik we bu yaz ewleniyorum :) bi arkadaşımın 1 aylık ilişkisi oldu we oda bu yaz ewleniyor :) her ilişki farklı..bunu senin anlaman lazım

1 ay da tanımak imkansız ama bence canı

bence de bir an önce konuşun canım

birbirimize uzak olduğumuz ve pek sık görüşemediğimiz için anlıyamıyorum doğal olrak .bildiğim tek şey onun beni sseviyor olması ve bana benden daha çok güveniyor olması bunu her telefon konuşmasında söylüyor.hatta ben diyorumki aklın hiçmi bende kalmıyor diye hayır diyor bana.neden diyorum çünkü sana güveniyorum bensiz orda bişeyler apmıyacağını biliyorum diyor.bu bile beni mutlu ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…