ay amin canım inşallahh inşallahh
annen nerdeki kız teli varsa arasana :)
kızlar ya ben kafayı yiyorum galiba yaaa
haftaya sınavlarım 7 tane ders hiç çalışasım yokkkkk
bu kkda takılmaya baslayalı valla düğün bölümünde bakmadıgım sey kalmadı nerdeyse cok meraklı bısey oldum ceyızlere bakıyorum koltuk takımıdır odur budur şudur çok özenmeye başladım canım hep bişeyler almak istiyo sanki seneye düğünüm varmıs gibi noluyosa bana halbuki daha cok varr kendi kendime bu huyumdan vazgecmeye calısıyorum ama yapamıyorum bende size anlatim bari dedim sizdede varmı böyle şeyler resimlere bakarken evdekilerin görmesinide istemiyorum yakında gitcem sanıyolar onlarda valla
kız airlik nettin allah seni napmasın hemi...insan az uzaklarda gezerama bunda bir hayır olduğunu düşünüyorum baksana yaa kaynanan bileklik almış tanışmaya gelmek için süper bişey bu yaa en geç 1 aya sözleniyosun yani....ay nasıl mutlusundur şimdi...boşver babanla hollur merk etme baksana gezin siz demiş benim babam olsa uçurudu beni...ama ben tedbirliyim taa nerelrde buluşuoz gerçi geçen buluşmamızda şehre indik biraz ama gören olmadı ...ama sen takma gelecekleri var istemeye de ondan allah çıkarmıştır karşına sevin kız sevin...
gel dostum gel
bende sendenim bakıp bakıp iç çekiom bakmamak lazım aslında
airlikferr de emekli oluyo bu topikten bi ben kaldım bide yeni kader arkadaşım sen
airlik sesin soluğun çıkmıo yazsana bacım
annem geldi direk sofraya oturdukdiyemedim babamla karşılaştığımızı hemen
annem soruyo sırayla
önce babama sen ne zaman geldin diye
sonra bana sen ne zaman geldin diye
bide diyoki babama keşke beni bekleseydin diyo beraber gelirdik diyo
bende diyemiyorum babamla karşılaştık diye babam da demiyo
babamın morali çok bozuktu ama düzeldi allaha şükür konu açılmadn kapandı
babam elini yıkamaya gitti anneme hemen dedim babam bizi gördü diye sus kız duymasın konuştuğumuzu diyo
niye gizli yerlerde gezmediniz diyo
atlattık olayı şükürler olsun konuşuyo artık morali düzeldi
canım bende bakıyorum merak etme vallaaklım çeyizde hep:66
benim de bu hafta 2 tane sınavım var çalıştım ama yine de korkuyorum
sinopun bi merkezi var canım başka biyeri yok valla
4 hafta falan sonra sözleniriz sanırım canım
2 hafta sonra izmire gitcez evimize
2 hafta öyle bekleriz sonra gelirler kaynanam hazır zaten dünden baksanabileklik almış bana istemeye gelince gelinime takcam diyo bide
canım yazın yazamam her gün evimizde net yok çok üzülüyorumvın alabilirim belki ama o da çok pahalı
yaz tatili bitince yaz sözlü olurum yada evli belli değil
beni unutma tmm mı amayaz bitince buluşuruz yine kk da
kızlar moralım ınanılmaz bozuk.... benımkı askerden geldıgınden berı bısey der dıye beklıorm.. yok... cevremdekı herkes artık yaparsınız bısıler askerdenden geldı senınkı dıo... aılelerımız dahı tanısıo... ama benımkınde tık yok.. babama herkes ee yokmu yakında nısan soz dıomus... banada annemede herkes soruo... sevglımın yanındayken bıle soruolar... yerın dıbıne grıorm... sankı oyalıyomus gıbı benı... bu konuyu sevgılımede acamıorm.. gecen ortak tanıdıgımız bı teyze bız yolda yururken gordu... hosgeldın dedı sevglıme sonra ee artık yaz sonuna dogru yaparsıız bıseydedı... salak bı sessızlık oldu benımkı ınsallah dedı... yuruduk sonra... kadın sen gt anneme oglanın senın kızı almaya nıyetı yok gıbı de... ya kızlar ıcım patlamak uzere.... aglamak ıstoırm delı gıbı... bu konuyu onunla konussammı? ne yapmalıyım? allah askına fıkır verın... kımseyle konusamıorm....
hiç mi muhabbeti geçmedi ki aranızda...6 yıl bu...ewlenin şöle yaparız bu olur şu olur diye...1 hafta oldu diyosun ozaman hemen konuşma ama mutlaka konuş.hani ewlenmicekmiyiz deme tabiki.aranızdaki iletişimi bilmediğim için cnm bişi söyleyemiyorum.8 yıl bekledim bende.çok zor bi durum.beklemek ayrı zor nereye gittiğini bilmemek ayrı zor.en azından sonunda güzel bişiler olcaksa bekle.sana abla tawsiyesi...ne istediğini bilen erkekle olursan mutlu oursun ancak.daha yeni gelmiş kafasını toparlasın tabi.bu konuya gir bi gün nabzını ölç..
arkadaşlariyi akşamlar sizlere bişey sorucam benim arkadşalığım 10 aydan beri devam ediyor .bir ilişkinin ciddi olabilmesi için nekadar zaman gerekir
ay canım çok sevindim vallahiiiiiiii
hadi gözün aydınnn hersey guzel gıder ınsallahh muradına eriyon sonunda kızzz
annenede çok güldüm haa sus kız duymasın bizi deyişine bravoo
arkadaşlariyi akşamlar sizlere bişey sorucam benim arkadşalığım 10 aydan beri devam ediyor .bir ilişkinin ciddi olabilmesi için nekadar zaman gerekir
benm ilişkim 8 senelik we bu yaz ewleniyorum :) bi arkadaşımın 1 aylık ilişkisi oldu we oda bu yaz ewleniyor :) her ilişki farklı..bunu senin anlaman lazım
kızlar moralım ınanılmaz bozuk.... benımkı askerden geldıgınden berı bısey der dıye beklıorm.. yok... cevremdekı herkes artık yaparsınız bısıler askerdenden geldı senınkı dıo... aılelerımız dahı tanısıo... ama benımkınde tık yok.. babama herkes ee yokmu yakında nısan soz dıomus... banada annemede herkes soruo... sevglımın yanındayken bıle soruolar... yerın dıbıne grıorm... sankı oyalıyomus gıbı benı... bu konuyu sevgılımede acamıorm.. gecen ortak tanıdıgımız bı teyze bız yolda yururken gordu... hosgeldın dedı sevglıme sonra ee artık yaz sonuna dogru yaparsıız bıseydedı... salak bı sessızlık oldu benımkı ınsallah dedı... yuruduk sonra... kadın sen gt anneme oglanın senın kızı almaya nıyetı yok gıbı de... ya kızlar ıcım patlamak uzere.... aglamak ıstoırm delı gıbı... bu konuyu onunla konussammı? ne yapmalıyım? allah askına fıkır verın... kımseyle konusamıorm....
benm ilişkim 8 senelik we bu yaz ewleniyorum :) bi arkadaşımın 1 aylık ilişkisi oldu we oda bu yaz ewleniyor :) her ilişki farklı..bunu senin anlaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?