ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

oww masallah Allah peygamber sabrı vermiş ssize resmen nası sabrettin kız tütütü nazar değmesin :)
çok mutlu olun inşallahhhhh..peki bişey sorucam heyecanın aynımı yani hala ilk senelerki gibi heveslimisin ben en çok isteğimin şevkimin kalmamasından korkuyorum sonucta yıllar yoruyo insanı..

hı hı tabi
senin gibi bu sene evlenmiom bacım ben
ama zamana bırakmak en doğrusu hakketten ama olmuyor yaa saatleri sayıyorum çok mutsuzum ben airlikferr kız nolcak bu halim bilmiom ya...aslında oluruna bırakınca düşünmeyince gelio herşey düşünmeyince oluveriyor ah ah bigün başarabilirim umarım..
benimki annesine aralıkda istemeye gidelim dicek bakalım ondan haber bekliom bu bile yetebilir bana bi kaç ay..ama 2 gün oldu hala dememiş daha başbaşa kalamadık diyor inşalah bu gece müjde verir yaa canım eğer bu müjdeyi alırsam "aralıkta nişanlanacaklar "diye başlık açmak istiyorum erken mi olur kız saçma mı olur sence
bu topikten biranönce çıkmak istiyorum yaa

Son düzenleme:

hımm 19 yaşındaysan çok da sorun etme tatlım ben 19 yaşındayken senin gibi sevgilim askere gidicek diyodum bikaç sora gitmişti şimdi 21 oldum tam zamanı sende 21e gelince artık benim gibi olursun sabredemesin ...biz 17 yaşımda tanıştık ama evliliği dolu dolu bekleyeli 1,5 sene oldu diyebilirim ozamanlar çocuktum pek evlilik bilincinde değildim ama askerliğini bekle derken çok olgunlaştım
daha ne kadar beklicen dersen canım
allah izin verirse bu sene sonunda nişan seneye mayıs ta da düğün istiyoruz bakalım nasip ederse allahım inşallahhhhh

çok sorun ettiğim yokta canım şöyle bende 15 yaşında tanıştım :)
ilk başlarda hiç ciddiyetim yoktu onunda öyle benimde zaten beni o büyüttü sayılır
yaşımın 19 oldugu aklıma geldikçe zaten evlilik kelimesini unutuyorum çünkü bu yaşımda evlenmek istemem :) ama beklemek işte o beklemek yokmu insanı 18inde bile evlendirir :)
inşallah herşey istediğin gibi olur canım seninde 4 yıl olmuş ama askerlik falan engel değil artık en güzelide oo.

askerliği en büyük engel olarak görüyoduk ama değilmiş canım
en büyük engel paraymış
işmiş...
şuan tek engelimiz para biriktirme

çalışıo canım ama kolay olmadı iş bulması gerçi bulsada maşı az şimdide dert bitmioki
maaş az olunca birikim yavaş oluyor....

çeyiz içinmi biriktiriyosunuz canım beyaz eşya salon takımı fln?
sen çalışıyomusun peki başladınmı çeyize :)

:44::44:ay bebeim bu kadar takma canım dert etme bende o kadar çok istiyorum ki evlenmeyi tahmin edemezsin
aşkım dese gel evlenek hemen hazırım hiç bişey de istemem
ama her şeyin zamanı var canım
onun üstünde yük olacağı için onu düşünmem lazım
her şey benim düşündüğüm gibi toz pembe değil
bizim de kesin değil gelecek yaz olucak buyük bir ihtimal düğün ama sözümüz olur kesin inşallah
canım bu topiği eğlenme amaçlı düşün hep evlilik diyince olmuyo ben o yüzden bi ara uğramadım bile zatan moralim bozuluyo bide buna takarsam kafayı ohoo

able bazen ayrı olmak çok koyuyo canım bana da bazen değil aslında hep kokuyo

haklısın valla ne desem boş

katlanmak çok zor

Şaka maka canım ama bazen her gece ağlıyordum
zaman beni geliştirmiş iyice
hemen elde edemeyeceklerime karşı sabretme gücü vermiş bana

neyseki geçmiş o yıllar yaa zor geçiyo ama er yada geç geçiyo..
hayırlısıyla söz-nişan-düğün de olur inşallhh :)
senin kaç yıl oldu çeyiz hazırlıkları başladımı :)

neyse yarın düğüne gitcem kafamı dağıtırım belki
nişanlanmatan korkuyorum ben yaa sende de varmı bu duygu
hem seviniyrum hem korkuyorm nedense

neyse yarın düğüne gitcem kafamı dağıtırım belki
nişanlanmatan korkuyorum ben yaa sende de varmı bu duygu
hem seviniyrum hem korkuyorm nedense
topiğe uğra yaa yalnız bırakma beni
senle ii dertleşioz bazen arıyorum seni
ama bu mutsuz topikten ayrılmanı bende çok isterim canım

able bazen ayrı olmak çok koyuyo canım bana da bazen değil aslında hep kokuyo

haklısın valla ne desem boş

katlanmak çok zor

evet canım ne desen boş bi kulağımızdan girio diğerinden çıkıo
evet koyuyor insana ayrı olmak
seni askerlik böle duygusallaştırdı canım ama bitti ogünler
bende çok ağlardım keşke gelse diye
ama şimdi o ağlamalarımın çok boş oldunu gördüm
çünkü zaten pek görüşemioz para biriktirdiği için....
ama elbet biter bugünler yaa
elbet bizde kavuşuruz
elbet yuvamız olur

ay airlikferr seni özledim ya birden
birden duygusallık çöktü sen öle yazınca
nerdesin ya gelsende dertleşsek
kendimi çok yalnız hissetim

üzülmeyin kızlar ya geç olsun temiz olsun halinize şükredin bana bakıptaa
anlatsam roman olur vallahi
sizin yine en geç 1 yıl içinde resmiyete dökülür bişiler benim tee senelerim var yahuu

merhaba kızlar.. ben aranızda yenıyım.. daha once kendım harıc hıc bı allahın kuluyla paylasmadıgım bısey paylasmak ıstıorm sızle... sevgılımle 6 yıldır bırlıkteyız... askerden donmesıne tam 1 gun kaldı:) aslında ınanılmaz mutluyum ama bır okadarda dusuncelıyım... bende artık bı hayatı paylasmak ıcın bı adım atmak ıstıorm fakat o bu konuyu hemen kapatıyor... benımle hıc bır dusuncesını paylasmıyor... bana bırak hersey olması gerektıı zaman olur dıor... bız unı. yı beraber okuduk.. aynı anda bıtıtrdık sonra o hemen askere gttı bende onu bekledım sımdı gelmesıne 1 gun kaldı... fkat derler ya askerde erkekler cok dusuncek zaman bulr bu tarz seylerın hayalını kurar falan... benı gercekten cok sevdıgını bılıorm... sadece benle hıc bı seyını paylasmaması bana cok koyuyor... etrafımdakı herkes ee artık takılır bı yuzuk dıyor.. bende herkeze zamanı gelınce oda olur dıorm... hıc dusunmuomusnz dıolar bende konuyu bı sekılde kapıorm... acaba benmı cok meraklıyım yada ondamı bı terslık var... lutfen 3. goz olarak yardm edın bana.. ne yapmalıyım? 21 yasındayım kızlar.. o 25 yasında... onumuzde hıc bı engel yok... sızce neden boyle davranıo? baglanmaktan korkuo desem 6 yıldır harıka bı ılıskımız var... ben mı hata yapıorm yalvarırım yardm edın....

6 yıldır hiç evlilikten söz etmediyse sorun var canım ama sorun var deyip kestirip atamayız bir arkadaş da senin gibi dert yaıyodu çocuk aniden evlilik teklifi etmiş nişanlı şuanda bikaç aya da düğünleri var..nebilim nasipse olur yani...ama hiç bişe demiyomu evlenince şöle yaparzı şöle gezeriz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…