selam canımbazı arkadaşlar beğenmedi ondan kararsızım
kızlar dün akşam benimkinin başının etini yedim yine karar verdik aralık da nişan takarız dedi mayıs ta da düğün yaparız ozaman dedi bende bi sevindim ama tam olarak değil tabi....annene söle ozaman dedim anca öle inanırım dedim tamam sölicem yalnız kalalımda dedi...aralık ta falan gideriz istemeye dicek yani...bakalım annesi ne dicek dört gözle bunu beliyorum şimdide
nebilim canım milletin lafına bakarsak çokk karaszı kalırız bende tesettürlülerin giydiği ince montlardan aldım pudra rengi
ay annem sinir ediyor yaa ağaz bükerekbakıo çok beğenmedi yani ama takmıcam yaa aldım giyecem artık
bilmiom canım hakediyomu sadece nişanlılık süresini uzatmak istemio benim gibi ama aralık da nişanlanırsak mayısa da evlenirsek anca hazırlanırız ..zati beraber olucaz ilk zamanlar olsun razıyım...martta nişan yapar yaz sonu evleniriz diyoduk benim baskılarımla aralığa çekti aay daha çok var ama bu sene nişanlanıom demek de çok güzel ya eğer annesine derse olucağına inanaıcam sanırım....ya inşallah olur yaa uff...
olur canım inşallah gönlünü ferah tut
hakkımızda hayırlı olsun inşallah hayırlı olmayan isteklerimizi de allahım hayıra çevirsin
amin.......
bugün bi şarkı çalıodu evde kaldın diye anneme dedimki bu şarkı bana gelsinmi dedim evde kaldım ya dedim
yoo niye kalıyon dedi baksana çocuk bilezikleri alıp duruyo dedi
airlikferr bu seneden geçtimi canım düğün
nasıl yani canım düğün bu sene olup olmayacağı belli değil herşey bize bağlı aşkım iş bulursa hemen evleniriz
tabi işi askerden gelince hemen bulursa 1 2 ay sonra da düğün olur
yaz ortası gibi yani
ama geç bulursa zorseneye kalacak o zaman
Bende tam 7 sene bekledim! Geçtiğimiz hafta sonu nişanlandım. Zaman zaman umudum kırıldı, olmayacak bu iş dedim. İmkansız gibi görünmeye başladı, ama sabrettik ve muradımıza erdik. Kızlar ben üniversite 1.sınıftayken tanıştım, 5 yıl okudum. O benden 1 sene önce mezun oldu, askere gitti, askerden döndükten 1 ay sonrada ben mezun oldum. Herşey çok toz pembeydi iş bulup evlenecektik. Ama planlandığı gibi olmuyo hiçbirşey. Onun askerden gelmesinin üzerinden tam 2 sene geçti, biz daha yeni nişanlandık. Bu iki yıl çok sancılı bir süreçti. Önce benim yaşadığım şehire geldi, iş buldu, asgari ücrete 2-3 ay çalıştı, bu işle biz evlenemeyiz dedi, ailesinin yanına kpssye hazırlanmaya gitti. 1 sene kpssye çalıştı, 3-4 ayda atama bekledi, ve onun bölümünden türkiye geneli 7 kişi aldılar, atanamadı. Bu süreç içinde ben çalıştım, mezun olduktan sonra hemen işe girdim, hala aynı yerde çalışıyorum. Atama olmayınca benim yaşadığım şehre geri geldi 2010'nun sonlarına doğru, önce bir cafede asgari ücrete işe girdi, bikaç öğrenciyle eve çıktı, sonra cafede tanıştığı birileri sayesinde kendi mesleğiyle ilgili iş buldu. Sonra evini taşıdı, evlenince oturacağımız eve taşındı tek başına. Arkasındanda nişan yaptık işte. Bu süreç içindede hiç kimseden maddi desteği yoktu. Anlayacağınız bakın sabredince nerden nerelere.. Şuan tam 7 senemiz doldu, tanıştığımızda 19 yaşındaydım, şuanda 26'yım. Eylülde düğün yapmayı planlıyorduk, ancak benim doğuya atanma durumum söz konusu. Herşey tam rayına girmişken yine farklı şehirler, yine özlem. Ama devlete girmem için katlanacağız, kısmetimizde varsa aynı şehire atanırız. Zaten atansam bile düğünü yapalım artık diyoruz. Sabır taşı olduk ama çatlamadık hala:))
selam kızlar benimde 4 yıldır süren bi ilişkim var ama erkek arkadasm daha askere gidicek maddi sıkıntılardan dolayı gidemedi 24 yaşında..ailesindende hiç destek görmüyo kendisi yaşıyo zaten o antalyada aramızda 14 saatlik bi mesafe varr o daha askere gidicekte gelicekte iş bulıcakta biz evlencezde ölme eşeğim ölmeonu çok seviyorum ama bu zorlu süreçleri ailesinin desteği olmadan nası atlatır bilemiyorum ben zaten herşeyi ikimizin yapması taraftarıyım ailelere hiç bi şekilde yüklenmek istemiyorum ama ya güzel bi iş bulamazsa o zaman nası olcak zaten 4 yıldır bekliyorum bütün sülale biliyo onunda benimde..pff Rabbim hakkımızda hayırlısını verir inşallah ya..
bu konu tam benlik:) 12 yıldır çıkıyoruz. artık böyyk gelmişti çıkmaktan.Artık iyice umudu kesmiştim.ama sevdiğimiz için hiç ayrılamadık.O kadar zorrr yıllardı ki anlatamam...tanıştığımızda 16 yaşındaydık şimdi 28
Neyseki bu sene nişanlanabildik. 3 haziranda düğünümüz var inşallah..
yaşlandık yaww:))..
bu konu tam benlik:) 12 yıldır çıkıyoruz. artık böyyk gelmişti çıkmaktan.Artık iyice umudu kesmiştim.ama sevdiğimiz için hiç ayrılamadık.O kadar zorrr yıllardı ki anlatamam...tanıştığımızda 16 yaşındaydık şimdi 28
Neyseki bu sene nişanlanabildik. 3 haziranda düğünümüz var inşallah..
yaşlandık yaww:))..
sen kaç yaşındasın canım?
off beklemek çok sinir bozucu
hele asker beklemek
hele geldikten sonra yine ciddiyetin olmaması
hele iş bulamaması
hele ailenin hiç desetk olmaması
akrabalarımızın bilmesi hepten kötü nezaman der gibi bakıyolar niye gelmio ki istemeye der gibiler offffffff allahım yardım et
Bende tam 7 sene bekledim! Geçtiğimiz hafta sonu nişanlandım. Zaman zaman umudum kırıldı, olmayacak bu iş dedim. İmkansız gibi görünmeye başladı, ama sabrettik ve muradımıza erdik. Kızlar ben üniversite 1.sınıftayken tanıştım, 5 yıl okudum. O benden 1 sene önce mezun oldu, askere gitti, askerden döndükten 1 ay sonrada ben mezun oldum. Herşey çok toz pembeydi iş bulup evlenecektik. Ama planlandığı gibi olmuyo hiçbirşey. Onun askerden gelmesinin üzerinden tam 2 sene geçti, biz daha yeni nişanlandık. Bu iki yıl çok sancılı bir süreçti. Önce benim yaşadığım şehire geldi, iş buldu, asgari ücrete 2-3 ay çalıştı, bu işle biz evlenemeyiz dedi, ailesinin yanına kpssye hazırlanmaya gitti. 1 sene kpssye çalıştı, 3-4 ayda atama bekledi, ve onun bölümünden türkiye geneli 7 kişi aldılar, atanamadı. Bu süreç içinde ben çalıştım, mezun olduktan sonra hemen işe girdim, hala aynı yerde çalışıyorum. Atama olmayınca benim yaşadığım şehre geri geldi 2010'nun sonlarına doğru, önce bir cafede asgari ücrete işe girdi, bikaç öğrenciyle eve çıktı, sonra cafede tanıştığı birileri sayesinde kendi mesleğiyle ilgili iş buldu. Sonra evini taşıdı, evlenince oturacağımız eve taşındı tek başına. Arkasındanda nişan yaptık işte. Bu süreç içindede hiç kimseden maddi desteği yoktu. Anlayacağınız bakın sabredince nerden nerelere.. Şuan tam 7 senemiz doldu, tanıştığımızda 19 yaşındaydım, şuanda 26'yım. Eylülde düğün yapmayı planlıyorduk, ancak benim doğuya atanma durumum söz konusu. Herşey tam rayına girmişken yine farklı şehirler, yine özlem. Ama devlete girmem için katlanacağız, kısmetimizde varsa aynı şehire atanırız. Zaten atansam bile düğünü yapalım artık diyoruz. Sabır taşı olduk ama çatlamadık hala:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?