ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

üzülmeyin kızlar ya geç olsun temiz olsun halinize şükredin bana bakıptaa
anlatsam roman olur vallahi
sizin yine en geç 1 yıl içinde resmiyete dökülür bişiler benim tee senelerim var yahuu

olsun canım bizde senin yaşındayken öle diyoduk çok bekledik hakediyoz artık

canım o sekılde konusuorz.. bana gece mesajlarında bıle ıyı gecelr karıcım yazar... konustuumuzda gelecek cok guzel olucak der... ılersı cok guzel olucak der... hatta cocuk ısmı bıle dusunduk bı ara.. ama konu ne zaman evlılık olacagına gelmedı... bi zaman olacak ama ne zaman? onun keyfıne gore sankı... askerden once babası ıstedı nısanlanın dedı... o askerden sonra dedı.. cunku bu konusulduunda askere gtmesıne 2 hafta vardı... ama benle askerdeyken bu konu hakknda hc konusmadı... ben ne yapmalıyım?

peki işi varmı şuanda
belki kendine maddi açıdan güvenmiodur ya da manevi açıdan

suan ısı yok aılesının sırketı var maddı acıdan cok rahatlar... hıc bır sıkıntıları yok... zaten askerden sonra oda sırkette calısmaya baslıyacak... acıkcası engel yok onumuzde... aılelerımızde tanısıyor... hatta nazar degmesın cok ıyı anlasıyorlar... neyı beklıyor yada neden konusmuor anlamıorm

çok tuhaf yaa
ozaman geriye 2 şey kaldı
ya evlilikten korkuo askerlik psikolojisinden dolayı
ya da zaten daha gelmemiş gelince süpriz yapacak aniden teklifini edecek

canım önce gözün aydın diyorum..bişey kalmamış gelmesine..
senin bi hatan yok böyle düşünme kesinlikle
belkide askerlik psikolojisidr orda neler yasanıyo biz bilemiyorz sonucta
sonra geldiğinde iş bulma ev kurma çok zor işler belkide ilk önce işin bu tarafını düşünüyodur
kötü yönden bakma sen bu duruma
6 yıl olmuş dilekolay buca yıl senle bosuna cıkmamıstır heralde elbet bıseyler dusunuyodur ama zamanını bekliyodur çok güzel bi ilişkin oldugunu kendin söylüyosun kendini üzme daha fazla
zaten geliyomuşta geldiğinde herşey netleşir gözlerine baktıgında anlarsın olayı zaten hakkında hayırlısı olsun canım..

cok tesekkur ederım kızlar allah razı olsun.. gece gece moral verdınız... cok saolun... hepımızın hakkında hayırlısı neyse o olsun..

neyseki geçmiş o yıllar yaa zor geçiyo ama er yada geç geçiyo..
hayırlısıyla söz-nişan-düğün de olur inşallhh :)
senin kaç yıl oldu çeyiz hazırlıkları başladımı :)

canım 5 yıl oldu:98:
çeyizime başladık ufak ufak

neyse yarın düğüne gitcem kafamı dağıtırım belki
nişanlanmatan korkuyorum ben yaa sende de varmı bu duygu
hem seviniyrum hem korkuyorm nedense

yok canım ben hiç kormuyorumama aşkım korkuyor bana öle geldi
söylemiyo korkuyorum diye ama:44:
sen gez toz hatta istemeye gelceklermiş beni de sevgilisi var onun demişler de
ben dicem zaman geçsin biraz
görsün gününü elini çabuk tutsun

ay airlikferr seni özledim ya birden
birden duygusallık çöktü sen öle yazınca
nerdesin ya gelsende dertleşsek
kendimi çok yalnız hissetim

canım benim
vallA az daha alıcaktım da durdu dün daaha kötüydüm
ne kadar takma denilse de takıyorum takmıcam desem de takıyorum kafama
yan yana olmak istiyorum koltuğunun altında tv izliyim istiyorum
birlikte yemek yemek birlikte yemek yapmak istiyorum

şölelerine de çok kızıyorum
kaç sene olmuş insan der napalım ne zaman sözlenelim aşkım diye
ama işleri yoluna koysun gelicektir canım inşallah
bana öle geldi

askerden dönünce evlenirsiniz merak etme askerlik adamın psikolojisini altüst ediyor, bütün beyinleri yanıyor, zaten dönünce ailesi de baskı uygulayacaktır hadi evlen diye, siz de evlenirsiniz işte, takma kafana fazla

ayy airlikferr hani yazdım ya sana bu gece müjde verse diye
aşkım aradı az önce annesine sölemiş anne şukadar biritirdim şu kadar daha biriktirince gideriz istemeye demiş kasım aralık gibi falan demiş gitcez zaten oğlum demiş kadın da...panik yapmış pikeleri çemberleri falan yaptırayım daha fazla demiş..bide şu evin laminantlarını ve kapıyı yaptıralım demiş..zaten fazla masraf olmaz demiş bi düğün masrafımızı olur demiş takılar aradan çıktı sayılır sayende demiş...beraber gidicem ya (razıyım)galiba o odanın yerlerini yaptıracaklar....caım yaa çok mutluyum şuanda evliliğe dair bunları duymak çok mutlu etti beni...

gözün aydın canımm çok sevindim inşallah herşey umduğun gibi olur aynı evde yaşıcaksınız sanırım yanlış anlamadıysam

gözün aydın canımm çok sevindim inşallah herşey umduğun gibi olur aynı evde yaşıcaksınız sanırım yanlış anlamadıysam

saol canım inşallah yaa
evet bikaç yıl biz ev alana kadar aynı evde yaşıyacaz diye görünüyor
ama gözm hiçbişi görmüo
inşalah beraber yaşayıp da çok mutlu olanlardan olurum

saol canım inşallah yaa
evet bikaç yıl biz ev alana kadar aynı evde yaşıyacaz diye görünüyor
ama gözm hiçbişi görmüo
inşalah beraber yaşayıp da çok mutlu olanlardan olurum

olsun canım boşuna kira ödemektense bi kaç yıl aynı evde oturup sonra kendi evine çıkmak en güzeli cefa çekmeden sefa sürülmezmiş ay bende heycanlandım şimdi kız bana noluyosa
yarında annene söylersin artık bakalım onlar ne dicek güzel haberlerle gel inşallah

evet bebeğim
ev almayı beklersek daha ben burda çok başlık açarım heralde
bikaç yıl beraber oturalım razıyım rabbim hayırlı eğlesin beraber oturmamızı
bende çok heyecanlıyım şuanda uyuyamıyorum yaa anneme söledim dün aralıkta nişanlancaz dedim şaka yaptım sandı galiba ses çıkarmadı kağle almadı yani beniama bu gece annesinin dediklerini de yarın bi diyim anneme bakalım ne dicek

yok canım ben hiç kormuyorumama aşkım korkuyor bana öle geldi
söylemiyo korkuyorum diye ama:44:
sen gez toz hatta istemeye gelceklermiş beni de sevgilisi var onun demişler de
ben dicem zaman geçsin biraz
görsün gününü elini çabuk tutsun
.........................
.......................

airlikfercim
canım bunu dedim daha önce bikaç isteyen oldu
öle ciddi bişi değil ama
ben abartarak anlatmıştım ona bide askerdeydi
tabi sonuçta önemli bişi olmayınca bu numara da sökmüo
bu numaranın tutması için
beni babam zorla başkasına veriyo ya da bana dadandılar illede alacaklar beni demek lazım isticeklerdide sevgilim oldunu duyup caydılar demek onların işini kolaylaştırıo
benimki üzülüyodu falan hatta ablası aradaı beni bikere önemli bişimi falan dedi devreye girim mi dedi yok önemsiz dedim rezil olduydumbenimki ağlamış ablasını aramış böle böle ara onu konuş demiş bende önemsiz deyince konu kapanıyodu haliyle....

:

Son düzenleme:

benimkide kağle almaz beni bazen bakar bakar hıh der neyse hadi yarın ugrayıp okurum iyi geceler canımmm :)

bu sene hepimiz sözleniyoz
süper valla

sen benden de feenaben aşkıma asskerde desem kendini vururdu allah korursun
benim de oldu öyle bir olayım da hala söylüyo aklına geldikçe
bi daha söylemedim canı sıkılmasın
ama sölicem
ama bidaha oldu deyim de görsün gününü

ben önceden acımasızdım ama şimdi üzülüyom pek sölemiom yine ufak tefek şeyleri
ama böle şeyler de insan daha değerlenio kaybetme korkusundan
hele ki çok ciddi bişe olsa ailesine kadar ulaşsa bu haber
hemen apar topar gelirler heralde
hayırlısı olsun yaa yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…