ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

kızlar hani daha öncede söylemiştim ya birbirimiz için dua edelim diye mesela 1001 tane fatiha hatmini şimdi görünürde 3 kişiyiz galiba airlikfeer able bi dee ben 1001 taneyi 3'e bölelim mesala önce able için okuyup bitirelim sonra bana sınra airlikfeere ne dersiniz??????????????

kızlar inşallah bu topiği en kısa ve hayırlı zamanda şöyle değiştirelim "ciddi ilişkisi olupta evlenenler mutlu olanlar topiği" güzel olmaz mı

topik sahibi able,,, bi liste yapsana topiğin daimi üyeleri evlilik bekleyen güzeller diye kaç kişiyiz bakalımbi:44::44:

topik sahibi able,,, bi liste yapsana topiğin daimi üyeleri evlilik bekleyen güzeller diye kaç kişiyiz bakalımbi:44::44:
1 numara airlikfeer
yaz bitişi ya evli olarak gelirim kk ya ya sözlü yada hiç bir şey olmamış sözü bekliyo olurum
ben aranızdan ayrılcam memleketime gidceğim internetim yok orada ama bakalım belki vın alırım ucuza bulursam olmadı okullar açıldığında buluşuruz yine

inşallah okullar açıldığında bu topiğin ismini evlendik ya sonrası diye değiştiririz
hepimiz evlenmiş oluruz yani

kızlar inşallah bu topiği en kısa ve hayırlı zamanda şöyle değiştirelim "ciddi ilişkisi olupta evlenenler mutlu olanlar topiği" güzel olmaz mı

ayyy canım inanki ne güzel olur ama benim için bu topiği açmak yada o topiğe katılmak erken be güzelim airlikferr açsın o bu sene evleniyor oara sıra bakarız bizde fukara tesellisi olur

desert resim mi koydun bakamadım ama ben
evet canım albüme koymuş ben gördüm ama kaldırmış canım..çok güzeldi yaa inşallah biede nasip olur resim koymak falan

nebilim canım 3-4 kişiyiz yahu belli kimin ne istediği
ama sen yap istersen bakarız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…