canım regl le ilgisi yok bunun kuran dan ayte değil çünkü sadece dua ben regliykende okudum dualrım kabul oldu şükür..bugün başlamayı düşünüyorum yine...ezbere bilmiosan biraz zorlanabilirisn ama okuya okuya dilin alışıo ben okuya okuya ezberledim
bi ara söylemişrim ya dua canım onu okudum ben
inna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbaga sebebe
bu duayı 1100 kere okuyorsun inşallah dileğin kabul oluyoaile dostu olan halam söylemişti
benim için okumuş sınavımı geçtim
sonra kendim için okudum yüksek lisansı kazandım
şimdi de aşkım iş bulsun ve bu yaz evlenelim diye okudum 2 kere
inşallah dualarımız kabul olur
bi ara söylemişrim ya dua canım onu okudum ben
inna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbaga sebebe
bu duayı 1100 kere okuyorsun inşallah dileğin kabul oluyoaile dostu olan halam söylemişti
benim için okumuş sınavımı geçtim
sonra kendim için okudum yüksek lisansı kazandım
şimdi de aşkım iş bulsun ve bu yaz evlenelim diye okudum 2 kere
inşallah dualarımız kabul olur
inşallah canım ,bu duadan mı başlasam acaba bugün
abdestli başın kapalı şartmı tatlım kaç günde bitirmek gerekio
airlikfeer senin okuduğun duanın anlamı buymuş canım;
Kehf 84. İnna mekkenna lehu fil erdı ve ateynahü min külli şey'in sebeba
“Biz onun için yeryüzünde güç ve saltanat hazırladık ve ona herşeyden bir sebep verdik.”
bir günde bitirdin dimi
inşallah canım ,bu duadan mı başlasam acaba bugün
abdestli başın kapalı şartmı tatlım kaç günde bitirmek gerekio
3 gün de falan bitirdim canım günle ilgili bişeyi yok sanırım
daha önce de 3 4 günde falan okuyordum
onu hatırlamıyorum canım yaa :26:ama ben bu son okuduklarımı abdestsiz okudum :26:
bidahakine abdestli okucam ama :26:
3 gün de falan bitirdim canım günle ilgili bişeyi yok sanırım
daha önce de 3 4 günde falan okuyordum
onu hatırlamıyorum canım yaa :26:ama ben bu son okuduklarımı abdestsiz okudum :26:
bidahakine abdestli okucam ama :26:
ozaman kolay okunuo ben çok alışkınım canım dua okumaya belki bugün bile bitirebilirim çünkü tefriciye yi hergün 1000 tane okuyorum tek başıma abdestli olucam bende
airlikfeer senin okuduğun duanın anlamı buymuş canım;
Kehf 84. İnna mekkenna lehu fil erdı ve ateynahü min külli şey'in sebeba
“Biz onun için yeryüzünde güç ve saltanat hazırladık ve ona herşeyden bir sebep verdik.”
kızlar bildiğimiz herşeyi paylaşalım burda bende 1001 tane fatiha okuyorum dilek duası her yüzde okunması gereken ve hepsi bitince de okunması gereken bi dua daha var netten bakı bi isterseniz
hergün 1000 tane nası bitiriyosun kız
:26:bilmiyordum canım ama dilekle ilgili bişey demiyo:26:
ozaman kolay okunuo ben çok alışkınım canım dua okumaya belki bugün bile bitirebilirim çünkü tefriciye yi hergün 1000 tane okuyorum tek başıma abdestli olucam bende
kızlar bildiğimiz herşeyi paylaşalım burda bende 1001 tane fatiha okuyorum dilek duası her yüzde okunması gereken ve hepsi bitince de okunması gereken bi dua daha var netten bakı bi isterseniz
bakın kızlar ne buldum hemen buna da başıcam ben
Sevdiğiniz Kişiyle Evlenmek İçin
İnsan suresinin ilk 2 ayetini 313 defa okuyacaksınız, ayetin sonundaki semian kelimesine gelince 7 kere tekrar edeceksinisiniz yani şu şekilde okunacak başta 1 defa besmele cekin
Hel eta alel`insani hıynüm mined dehri lem yekun şey`en mezkura. İnna halaknel`insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece`alnahu semiy`an,semiy`an, semiy`an,semiy`an,semiy`an,semiy`an,semiy`an,bası yra.
Bu tertip sadece evlenmek içindir o yüzden sevdiğiniz insanın sizin için hayırlı olduğuna emin olduktan sonra uygulayınız.sevdiğinizle evlenmek niyetindeyseniz tutar yoksa boşuna okumayın tutmaz, zira besmele ile başlayıp ayet okunuyor..
vakti yoktur ama bilirsiniz ki bütün dualar gece yada sala ile ezan arası okunursa daha güzel olur..Allah kabul etsin
evet yaa demiyorr ama pek ilgisi olmayabilir nebilim mesela cuma suresi evlilik için çok etkiliymiş okuypta hemen evlenen bunu yaşayn bikaç kişi tavsiye etti bana ama anlamının evlilikle hiç alaksı yok bilmiorum naıl oluyor
fatiha da çok güzel bi dua canım daha önce okudunmu gerçekleştimi duan
airlikferr bişey olmaz canım nettede bak istersen islam sitelerinde yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?