ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım daha önceden biliyordum zaten ama bazı yerlerini unutmuşum biraz bakarak okurum gerisi gelir allahın izniyle o zaman bende başlayım bugün allahım kabul eder inşallah

bir günde bitirdin dimi

inşallah canım ,bu duadan mı başlasam acaba bugün
abdestli başın kapalı şartmı tatlım kaç günde bitirmek gerekio

airlikfeer senin okuduğun duanın anlamı buymuş canım;
Kehf 84. İnna mekkenna lehu fil erdı ve ateynahü min külli şey'in sebeba

“Biz onun için yeryüzünde güç ve saltanat hazırladık ve ona herşeyden bir sebep verdik.”

bende şimdi bktım netten

bir günde bitirdin dimi

3 gün de falan bitirdim canım günle ilgili bişeyi yok sanırım
daha önce de 3 4 günde falan okuyordum

inşallah canım ,bu duadan mı başlasam acaba bugün
abdestli başın kapalı şartmı tatlım kaç günde bitirmek gerekio

onu hatırlamıyorum canım yaa :26:ama ben bu son okuduklarımı abdestsiz okudum :26:
bidahakine abdestli okucam ama :26:

ozaman kolay okunuo ben çok alışkınım canım dua okumaya belki bugün bile bitirebilirim çünkü tefriciye yi hergün 1000 tane okuyorum tek başıma abdestli olucam bende

kızlar bildiğimiz herşeyi paylaşalım burda bende 1001 tane fatiha okuyorum dilek duası her yüzde okunması gereken ve hepsi bitince de okunması gereken bi dua daha var netten bakı bi isterseniz

bakın kızlar ne buldum hemen buna da başıcam ben
Sevdiğiniz Kişiyle Evlenmek İçin

İnsan suresinin ilk 2 ayetini 313 defa okuyacaksınız, ayetin sonundaki semian kelimesine gelince 7 kere tekrar edeceksinisiniz yani şu şekilde okunacak başta 1 defa besmele cekin

Hel eta alel`insani hıynüm mined dehri lem yekun şey`en mezkura. İnna halaknel`insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece`alnahu semiy`an,semiy`an, semiy`an,semiy`an,semiy`an,semiy`an,semiy`an,bası yra.

Bu tertip sadece evlenmek içindir o yüzden sevdiğiniz insanın sizin için hayırlı olduğuna emin olduktan sonra uygulayınız.sevdiğinizle evlenmek niyetindeyseniz tutar yoksa boşuna okumayın tutmaz, zira besmele ile başlayıp ayet okunuyor..
vakti yoktur ama bilirsiniz ki bütün dualar gece yada sala ile ezan arası okunursa daha güzel olur..Allah kabul etsin

:26:bilmiyordum canım ama dilekle ilgili bişey demiyo:26:

kızlar bildiğimiz herşeyi paylaşalım burda bende 1001 tane fatiha okuyorum dilek duası her yüzde okunması gereken ve hepsi bitince de okunması gereken bi dua daha var netten bakı bi isterseniz

fatiha da çok güzel bi dua canım daha önce okudunmu gerçekleştimi duan

hergün 1000 tane nası bitiriyosun kız

sabah başlıyorum elimde zikir matik hiç susmadan ara ara durup bitiriyorum canım
çok alışkınım ben bu duayı daha önce çokk okudum en ufak sıkıntılarım için bile okudğum için dilim çok alıştı asla bıkmadan hiç susmadan okuyorum bazen ağzım ağrıyo ama değer

:26:bilmiyordum canım ama dilekle ilgili bişey demiyo:26:

evet yaa demiyorr ama pek ilgisi olmayabilir nebilim mesela cuma suresi evlilik için çok etkiliymiş okuypta hemen evlenen bunu yaşayn bikaç kişi tavsiye etti bana ama anlamının evlilikle hiç alaksı yok bilmiorum naıl oluyor

ozaman kolay okunuo ben çok alışkınım canım dua okumaya belki bugün bile bitirebilirim çünkü tefriciye yi hergün 1000 tane okuyorum tek başıma abdestli olucam bende

ne güzzzel canım yaa ben okuyamıyorum o kadar ama bundan okucam inşallah şimdi tefriciye ye başlıcam ben canım bişey olmaz demi adet olursam:26:
bide kaç günde bitirmem lazım acaba:26:
aşkım hemen iş bulsun diye okucam inşallah

ben unuturum ki valla bu bitsin bi gerisi Allah kerim

bunu da sonra okucam inşallah

ben okudum ve doğruluğunu gördüm canım kendi açımdan şükürler olsun etkili bir dua

fatiha da çok güzel bi dua canım daha önce okudunmu gerçekleştimi duan

yok canım daha önce başka bi niyet için okumadım şimdi tek bi niyetim var onun için okuyorum sürekli ama daha önce başka dileklrim için gece yarısı kalkıp abdest alıp kıbleye karşı 170 tane ayetel kürsi okudum allahın izniyle hepsi oldu,, inşallah bu dualarımızda kabul olur,, bende günde 1000 tane falan okuyabilrim aslında bende elime zikir matiğimi alıyorum işte falan okuyodum sonra arkadaşlar sordu onlar kafamı karıştırdı,, dilek için okunan herşeyi abdestli okuman lazım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…