able nasılsın canım sorun çözüldü müyoktum bugün yeni girdim sayılır çıkıyorum da sınav vardı çok yorgunum inşallah herşey yolundadır iyi geceler
bu topiğe gelmeyi özlemişim
sorun hala aynı bakalım ben haber veririm size
canım inşallah boşuna üzülmüşüzdürözlemek bazen çok acı geliyor ama keşke her şey özlemek gibi olsa
kızlar sıkıntımızdan kurtulduk annem konuştu kardeşimle okula gitmeden önce sağlık meslek lisesi okullarının bitişiğinde kızlarla oraya konferns dinlemeye gitmişler çıkıştada bunları dağıtıyolarmış malesefki firma mallarını tanıtmak için dağıtıyomuş çok büyük hata ama ta geçen sene vermişledi hatta unuttum demiş gülmüş hatta ben size gülüyom yaa nasıl düşünüyonuz öle bişi demiş..sağlık meslekde dağıtıldığını duymuştum daha önce kızlar...bölece rahatladık parayıda annem buldu evde gerçekten biriktirmiş yani...büyük bi olayı mucize olarak atlattık kızlar çok mutluyjm artıkk rabbime şükürler olsun....
kızlar sevgilimin annesi dün akşam ona nezaman isteye gidicez kızı demiş...dünden beri şoktayım yaa birkaç mutluluğu bir anda yaşadım ...rabbime şükürler olsun..annesi öle demiş yaa muradıma ermiş kadar oldum kızlar çok mutluyummm
geçmiş olsun canım valla çok sevvindim hadi
şükürler olsun allah bundan büyük bir sıkıntı vermesin
bu günleri de görebilecekmiydik
canım şükürler olsun
evlilik yolu göründü ucundan da olsa
darısı başıma
en küççük şeyden mutlu oluyoz bizdeen iyisi de bu ama fazla şeyde gözümüz yok
canımm şükürler olsunnnn okadar mutluyumki darısı başına inşallah gülüm amin...
çok mutluyum canım küçük bişey ama yinede yetti bana inanki adım atılmıo başlanıo yavaş yavaş galiba sevgilimin para biriktirdiğini bildiği halde demiş bide biranönce istiyo galiba allahım çok şükürrr
amiin amiin amiinnn
yetmez mi canım anaaaa
inşallah en yakın zamanda kapıda olurlar
kızlar sıkıntımızdan kurtulduk annem konuştu kardeşimle okula gitmeden önce sağlık meslek lisesi okullarının bitişiğinde kızlarla oraya konferns dinlemeye gitmişler çıkıştada bunları dağıtıyolarmış malesefki firma mallarını tanıtmak için dağıtıyomuş erkeklere neler dağtıyolar bi görseniz diyo çok büyük hata ama ta geçen sene vermişledi hatta unuttum demiş gülmüş hatta ben size gülüyom yaa nasıl düşünüyonuz öle bişi demiş..sağlık meslekde dağıtıldığını duymuştum daha önce kızlar...bölece rahatladık parayıda annem buldu evde gerçekten biriktirmiş yani...büyük bi olayı mucize olarak atlattık kızlar çok mutluyjm artıkk rabbime şükürler olsun....
kızlar sevgilimin annesi dün akşam ona nezaman istemeye gidicez kızı demiş...dünden beri şoktayım yaa birkaç mutluluğu bir anda yaşadım ...rabbime şükürler olsun..annesi öle demiş yaa muradıma ermiş kadar oldum kızlar çok mutluyummm
aaaaa buda çok güzel bi haberayyy ayyy hadi bakalım görelim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?