• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bizde askerdeyken hep öyle evlilik nişan hayalleri falan kurardık,, ama olmuyo askerlik erkeği çok değiştiriyo sanki benimki çocuk olarak gitti adam olarak gedi,, yok aşkım ilk önce evimizi almamız lazım düğün parası lazım birikim yapalım falan diyo evliliği 2-3 sene sonrasına erteledik gibi görünüyo:69::69:

canım evimiz var bizim hatta koltuk almışlar oraya yeni aşkım orası tam bize göre diyo bide:9: kaynanamların üstü

ama her şeyin hayırlısı tabiki zorluk çıkarırlarsa ben evleniyom derim evlenir giderim valla:9:

bizim tek sorun aşkımın iş bulması çeyiz falan dert etmiyom artık ne olacaksa olsun:90:

canım evimiz var bizim hatta koltuk almışlar oraya yeni aşkım orası tam bize göre diyo bide:9: kaynanamların üstü

ama her şeyin hayırlısı tabiki zorluk çıkarırlarsa ben evleniyom derim evlenir giderim valla:9:

bizim tek sorun aşkımın iş bulması çeyiz falan dert etmiyom artık ne olacaksa olsun:90:

olsun iş te olur en kısa zamanda ama her şeyi yoluna oturtmadan evlenmeyin bence kafanızda hiç sorun olmsın daha yaşında küçük erken hem yani,,, gerçi herşeyin hayırlısı bu işler yaşa maşa bakmıyo ki

İş olmaması en baştaki engel yaaaa:((( Şuan işimiz olsaydı,böyle üzülüyo olmıcaktımmmmmmmmmmmm:43::43::43::43::43::43::43:

Az kalmış canım:92: Erkek arkadaşının işi var mıydı?

yok canım üniversiteyi yeni bitirdik ikimizde :50:
inşallah olucak:16:

olsun iş te olur en kısa zamanda ama her şeyi yoluna oturtmadan evlenmeyin bence kafanızda hiç sorun olmsın daha yaşında küçük erken hem yani,,, gerçi herşeyin hayırlısı bu işler yaşa maşa bakmıyo ki

:53::53:yorum yapmak istemiyorum hiç hoşuma gitmiyo bu tarz konuşmalar ailem yeteri kadar daha erken diyor zaten:50:
5 yıldır birlikteyiz biz evlenmeyelim de kim evlensin:53:

İş olmaması en baştaki engel yaaaa:((( Şuan işimiz olsaydı,böyle üzülüyo olmıcaktımmmmmmmmmmmm:43::43::43::43::43::43::43:

inşallah olucak canım iş olduktan sonra hiç bir şey önemli ddeğil :50:
aşkım ve ben olayım yeter :14:ben 1 yatak 1 yorgana razıyım onunla :69:
iş sahibi olana kadar öyle idare ederiz:63:kimene yani:63:

Off yaaa,arkadaşımın düğününe elbise bakıyorum;o gelinlik bakarken...Eşofmanla gitcem ben,istemiyorum düğün müğün:43:

Off yaaa,arkadaşımın düğününe elbise bakıyorum;o gelinlik bakarken...Eşofmanla gitcem ben,istemiyorum düğün müğün:43:

sakın kendini salma canım aşkım askerden gelcek sonra yanıma gelcek ben ne giysem de aklına başından diye düşünüyorum:9: bakalım çok şık olmak istiyorum ne kadar başarabileceğim:61:
etek elbise zaten istemez giymemi ilk görüşmemizde giyemem o yüzden pantolonla şık olmaya çalışcam:30:

sakın kendini salma canım aşkım askerden gelcek sonra yanıma gelcek ben ne giysem de aklına başından diye düşünüyorum:9: bakalım çok şık olmak istiyorum ne kadar başarabileceğim:61:
etek elbise zaten istemez giymemi ilk görüşmemizde giyemem o yüzden pantolonla şık olmaya çalışcam:30:

Ah canım,keşke benimki de askere gitmiş geliyo olsa da ben de onun için giyinsemm.Böyle çok koyuyo insana ondan içimden gelmiyo süslenip püslenmek.Ayrıca o kadar zamandan sonra,ne giydiğine falan bakcağını düşünmüyorum,seni görünce aklı başından gider zatennn:34:

Ah canım,keşke benimki de askere gitmiş geliyo olsa da ben de onun için giyinsemm.Böyle çok koyuyo insana ondan içimden gelmiyo süslenip püslenmek.Ayrıca o kadar zamandan sonra,ne giydiğine falan bakcağını düşünmüyorum,seni görünce aklı başından gider zatennn:34:

aşkım da diyo zaten giyinmemi süslenmemi asla istemiyor ama ben kendimi böyle daha mutlu hissediyorum:9:
dün ona dedim senin aklını başından alcam alışveriş yapıyom diye:17:gerek yok kıyafete diyo almışın alacağın kadar aklımı başımdan zaten diyo:9::17:
makyaj yapmamı oje sürmemi istemiyor saçımı yukarıdan toplamamı istemiyor:17:...
bu böyle devam ediyor işte ama ben napıyım seviyorum bakımlı olmayı
aşkıma kalsaydım şimdiye çoktan kaçmıştık:90:
amam okulumuzu bitirelim dedim nasıl olsa yan yanayız şimdi okul bitince de evleniriz :16:
inşallah bu sene evleniriz:17:

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bizimde 4 sene oldu ya millet bir senede evleniyor biz hala takılıyoruz kaldığımız yerde biz daha nasıl aileme söyleyeceğim diye düşünürken milletin çocuğu oluyor :14::14::14:

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bizimde 4 sene oldu ya millet bir senede evleniyor biz hala takılıyoruz kaldığımız yerde biz daha nasıl aileme söyleyeceğim diye düşünürken milletin çocuğu oluyor :14::14::14:

as canım:60::60::60: kusura bakma çok güldüm ama sonuna kadar haklısın
ağlacak halimize gülüyoz söyle gitsin annene benim annem babam kabul ettiyse her aile kabul eder:9:

ayyy ne güzel bi rüyaaa :nazar: kuzum benim yaa :70: hayır olsun inşallah :16:

dün akşam görümcemle facede konuştuk sana bi abla tavsiyesi hayırlı bi işi uzatmayın dedi :26: benim elimdeymiş gibi :44: gelince mutlaka görüşelim dedi inşallah bende görüşmeyi çok isterim yoğun olur vaktin olmaz die düşünüodum bende dedim gelinimiz olucan Allahın izin verirse sanamı vaktim olmucak dedi öle işte :97: az önce evlerini aradıkta kaynana evde yok heralde kimse açmıo teli...

evet yaz sizden haber bekliyolar resmen..ay niye aradınız kız ne diceniz bakim isteme işinimi valla deyin artık yahu ablasıyla görüş mutlaka görüşmek istio ne dicekki

Böyle düşüne düşüne birbirimizi mi dolduruyoruz acaba???Düşünmek istemiyorum artık ya! Ne zaman olursa olur,bunu bekleyerek ömür geçmicek,üzüntüden başka bişey olmuyo aklıma gelince.:95:

müsait oldunuzda buyrun bize dedik ne diyelim...anneside konuşalım babasyla ablası gitsinde öle dedi annemler konuştu biraz öle işte...ne dicek napıon ne edion die yakından tanımaya çalışacak ablası bence :26: görüşmeye vakti olursa benimkide ayarlarsa görüşürüm elbet

bizde 5 yıllıgız daha 1 sene askerliği var off offf :18: millet 2 senede nişanlandı doğurdu ben daha babama ne dicem die düşünüyorm 2. bahara kalmasak bari :27:

Back