• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

slm kızlar dua olaylarına baya girmişiz kısmet olursa en yakın zamanda bende başlarım bari ruhen rahatlarız biraz hepimizin Allah yardımcısı olur inşallah sonuçta hepimiz birgün evleneceğiz ama kendi istediğimiz tarihte olursa daha makbule geçeriz çünkü ailemizin evlenmemizi istediği tarih hiç bir zaman gelmeyecektir dua ederken birde bunu belirtmek lazım hayırlısıyla ve en yakında zamanda diye:97::97::97:

Son düzenleme:
bazen Allah tan dua isterken "ALLAH IM HAKKIMDA HAYIRLIYSA VER" diyoruz,sonra hakkımızda hayır olanı verdiğinde biz beğenmiyoruz. Hz. Ali (r.a.) şöyle dua ederdi : "ALLAH IM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANIDA GÖNLÜME RAZI EYLE " Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin inşallahhhhhh :70:

slm kızlar dua olaylarına baya girmişiz kısmet olursa en yakın zamanda bende başlarım bari ruhen rahatlarız biraz hepimizin Allah yardımcısı olur inşallah sonuçta hepimiz birgün evleneceğiz ama kendi istediğimiz tarihte olursa daha makbule geçeriz çünkü ailemizin evlenmemizi istediği tarih hiç bir zaman gelmeyecektir dua ederken birde bunu belirtmek lazım hayırlısıyla ve en yakında zamanda diye:97::97::97:

canım ben aynı şekilde dua ediyorum evlenelim bu yaz allahım ama hayırlısı olsun diyorum aşkım iş bulsun diyorum mutlu huzurlu olalım diyorum:69:

yüksek lisans için okurkende kazanayım başarılı olayım hemde diye okumuştum:69:
allahım dualarımı kabul etti inşallah bu dualarımı da kabul eder:16::17:

çaya beklemesin yaa ne çayı sevgiline de ki zaten haber yollamışınız canım daha çaya gelmek habri beklemiyorlardırki sadece sizden isteme günü için haber bekliyolar sen sevgiline bi bunu sorsana çayamı bekliyolar hala yoksa isteme için haber mi bekliyolar de çaya gelemicemizi söledik de....ve uzatmadan çağırın artık istesinler canım lütfen uzatmayın..baban da ikna oldu sanırım

sordum sevdiceğime canım isteme için haber bekliolarmış çay için deil..babamda yavaş yavaş alışıo artık başka yapacağı bişi yok..tabiki bende uzatmak istemem nasip ne zmnsa o zmn olucak...aradım kaynanayı evde yok cenazeleri varmış oraya gitmiş...yarın sabah ararız artık :26:

sordum sevdiceğime canım isteme için haber bekliolarmış çay için deil..babamda yavaş yavaş alışıo artık başka yapacağı bişi yok..tabiki bende uzatmak istemem nasip ne zmnsa o zmn olucak...aradım kaynanayı evde yok cenazeleri varmış oraya gitmiş...yarın sabah ararız artık :26:

bak daha şimdiden kaynana demişsin kayınvalidem de bari canımcım

ya bu kaynanalar yedi bitirdi beni şimididen annem kaynana ile oturucaksan vermem diiyo nasıl ikna olcak bilmiyoruz

nişanlımısınız canım nikah kıyıldı galiba kocam dediğine göre ay negüzel

nerdeee yok canım ya ne nişanı ben ona hep öyle kocam derim oda bana karıcım der.daha askerde benim bitanem gelcekte durumunu düzelticekte bizde evlenicez ölme eşeğim ölme yaz gele bide annem bakalım kaynanayla oturmama nasıl ikna etcez.annemi dinliyorum annem haklı bitanemi dinliyorum oda haklı annemi nereye atayım dio.offf :14:

asker beklemek kadar zor bişey yokmuş:14::14:
şükürler olsun ki Şafak 24 :72:
bana bu yaz kesin söz yaparız gibi geliyo ama düğün olurmu bilmiyorum:14:

bizde askerdeyken hep öyle evlilik nişan hayalleri falan kurardık,, ama olmuyo askerlik erkeği çok değiştiriyo sanki benimki çocuk olarak gitti adam olarak gedi,, yok aşkım ilk önce evimizi almamız lazım düğün parası lazım birikim yapalım falan diyo evliliği 2-3 sene sonrasına erteledik gibi görünüyo:69::69:

Back