allah yardımcımız olsun ben yatağıma yatıyım duamı okuyum allahımn izniyle olacak inanıyorum
yatarakmı okuyon gı bacım
ayy benimde 4049 oldu bugun 4444 ü tamamlıyorum inşallah bide cuma gününe denk geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcımız olsun ben yatağıma yatıyım duamı okuyum allahımn izniyle olacak inanıyorum
İnşallah olsun canım yaa.Ben de 1 gün inanıyorum,1 gün umutsuzluğa kapılıyorum..ve artık evli çift görmek istemiyorum,gerçekten rahatsız oluyorumm Bi de erkek arkadaşıma karşı da soğuk davranıyorum ister istemez..Benim durumum çok çok başlarda daha ya.Daha bekleyemiycem!
İnşallah olsun canım yaa.Ben de 1 gün inanıyorum,1 gün umutsuzluğa kapılıyorum..ve artık evli çift görmek istemiyorum,gerçekten rahatsız oluyorumm Bi de erkek arkadaşıma karşı da soğuk davranıyorum ister istemez..Benim durumum çok çok başlarda daha ya.Daha bekleyemiycem!
derler derer merak etme bu sene düğün yaparız derler en azından çünkü seninki gelmede önce ailesiyle konuşur
yatarakmı okuyon gı bacım
ayy benimde 4049 oldu bugun 4444 ü tamamlıyorum inşallah bide cuma gününe denk geldi
ay kızlar nette ne buldum alındım birden
evde kalmis kizlar artik son 0049157/72681516 ya mesaj atin (EVDE KALDIM) ailenizin yerine tursunuzu biz kuralim ilk 100 girene tursu bidonu hediye
yatağın içinde değil yani uzanıyosun bayağa yatıyosun o şekilde sanırım canım..ama abdest gerekmiomu..birde 1 haftadamı bitirmek lazık
ben kendi dua mı bitiriyimcanım 2 3 kere sonra başlıcam 19 gün sonra falan yani
ben 4444 taneyi abdest almadan okuyodum ama arkadaşlarım uyardı bi niyet için okuyosan abdest alman lazım her seferinde diye bende öyle okuycam bi daha başlıcam sende her seferinde abdest al özenerek okuyalım
en yakın zamanda hayırlı zamanda şurda sevinçlerimizi paylaşalım inşallah
ben 4444 taneyi abdest almadan okuyodum ama arkadaşlarım uyardı bi niyet için okuyosan abdest alman lazım her seferinde diye bende öyle okuycam bi daha başlıcam sende her seferinde abdest al özenerek okuyalım
en yakın zamanda hayırlı zamanda şurda sevinçlerimizi paylaşalım inşallah
canım 4444 tefricye için abdest gerekmiyomuş çünkü kuranda geçmediği için abdeste gerek yokmuş yani ben abdestsiz ve başım açık da okuyorum bi sakıncası yok yani...tabi abdestli okunursa da ne ala..ama illede öle bir kural yokmuş yani buarada benimde birsürü duam var 4444 üm buün bitio sonra başka bi niyet için okucam 99 gün ya gaffarım var..bu arada senmiydin ya gaffara başlayacak olan başladınmı
ya gaffarı araştırdım ama dilek için yazmıyo canım
15- EL ĞAFFÂR: Gaffar
Mağrifeti pek çok
günde 1281
Bağışlanmak ve günahlardan korunmak için okunur.
Ya Gaffar zikrine devam eden günahlarından, hata ve isyanlarından mağfiret bulur. Affolunur. Hasımlarının gözünde görünmez olur. Kavga ve savaş durumunda düşmanları tarafından görülemez. Gaffar ismini zikreden Allah’dan merhamet istemiş olur. Günde 1200 defa okuyan maddi ve manevi halini düzeltir. Gizli şeylerin esrarına vakıf olur. Sinirlenip herşeye parlayan kişiler bu ismi okursa öfkeleri yatışır. Kurşun levha üzerine yazıp üzerinde taşıyan zalimlerin şerrinden korunur.
kısmet için dua « Dua Dostluğu
bu linki okurmusun canım aşağılarda yazıo benim dediğim
ela diye birisi yazmış oku
dilek için bi arkaddaşım bunu dedi
31-EL LATÎF: Latif
En ince işlerin bütün nceliklerini bilen, kullarına iyilikler ulaştıran
günde 129
Dileklerin olması, kısmet ve rızık için Okunur.
Ya Latif ismi; insana her hususta fayda veren, havassı en çok olan isimlerden biridir. Ya Latif ismini zikreden huzura kavuşur, her şeyde başarılı olur. Maddi durumu düzelir. Hasta olan iyileşir. Sıkıntı ve bunalımdan kurtulur. Arzu ve isteklerine kavuşur. Günde 16641 defa okunması tavsiye edilmiştir
okudum tatlım evet dediğin gibi ama 99 gün abdestli ve kıbleye dönük diyo regl olayı kafama takılıyo,, abdest alamayız ki o zaman
duaları birbirimize edelim hem o daha güzel
çaya beklemesin yaa ne çayı sevgiline de ki zaten haber yollamışınız canım daha çaya gelmek habri beklemiyorlardırki sadece sizden isteme günü için haber bekliyolar sen sevgiline bi bunu sorsana çayamı bekliyolar hala yoksa isteme için haber mi bekliyolar de çaya gelemicemizi söledik de....ve uzatmadan çağırın artık istesinler canım lütfen uzatmayın..baban da ikna oldu sanırım
buarada sana bi müjdem var seni rüyamda gördüm o tanışma elbisenin içindeydin yeşil bir bahçede salıncakta salanıyodun salıncakta sarmaşıklarla sarılıydı sonra seni bunlar istemeye geliyodu bikaç kadın vardı bir de adam ama çok uysaldı hatta elişi yapıyodu sonra sen onlara sarılıyodun seninkide annenene sanırım ona sarılıyodu..öle bir rüyaydı canım ...