allah nasip ederse bu akşam başlamak istiyorum canım sağol
iki buçuk yıldır birlikteyiz canımıın bir parcası o askerde şimdi gelsin maddi işlerini bi halletsin işte bir yıla kadar inşallah evlenicez ayy canım kocam benim o ya .ama bizim kocaman bi sorunumz var annemonu nasıl ikna ederiz bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun sevdigimize kavuştursunnnn inşallah inşallah.artık sık ugrarım buraya kızlar.
aaa ölemi canım başla başla ama sabret sakın yarım bırakma 3 ay sürüyor istersen nette de aç oku kız yazmış oraya link versem şimdi yasakmı bilmiom yaa evlenme duası yaz 1281 ya gaffar falan yaz nete çıkar ozaman o kızın yazdıkları derye diye biri yazmış
canım ama şimdi bu 99gün ya benim zaten reglim yaklaştı regl olunca ara verilmiyo mu hani abdest alıp okunması gerekiyo ya sen nasıl yaptın
kızlar maşallahınız var gecelere kadar kluptesiniz
evet kızlar bolbol dua edelim....ableee canım nasılsın ??
canım çok sıkıldı yine yaaa
babam diyor ablan gibi kendi çeyizini kendin düz
aşkımın peşinden gideceğim benim iş sahibi olmama var daha yüksek lisansım bitsin ondan sonra girebilirim anca ingilizce işini halletmem lazım
hazır düzülü evimiz var kaynanamların üstü boş orayı yeni düzenlediler
aslında ben uzak oturmak istiyordum ama ileride olur oda
nasılsa kendi evimi kendim düzeceğim ha şimdi ha sonra farketmez
babam anneme diyordu ki yangından mal kaçırıyo sanki
5 ssene oldu sevgilimle biz yangından mal kaçırıyorsak evlenmek için artık diğerlerini düşünemiyorum
allah yardımcımız olsun
canım çok sıkıldı
canım yaa baban biliyomu sevgilini ve evlenmek istediğini
evet canım biliyor
ooo biliyomuş vay bee benim babam bilse nolurdu acaba düşndüm birden o damı annen gibi istemi,o canım
çeyizini almayacaklar demek alırlar alırlar kız tarafı nazlıdır ondan böle yapıyorlar bence ogünler bi gelsin seni öle ortadamı bırakacaklar hiç sanmam
evlenemem için öyle diyorlar canım beni ortada bırakmazlar annemle babam çünkü okuyorum yanıma geldiler her aile yapmaz bunu
ama ben hemen evlenmek istiyorum onlar işini eline al diyorlar
işimi elime alana kadar 3 sene geçer dahaben 3 sene değil 3 gün bile beklemek istemiyorum
annem bugün şaşırttı beni bakalım istemeye geldiklerinde ne diyecekler dedi hemen alıcaz mı dicekler dedi
aaa ölemi hakkat hemen alıcaz derlermi ki ay inşallah derler canım
canım nerelerdesin yaa neden gelmiyosun siteye he söle bakalım
iiim cnm aynı işte
sen nasılsın meler yapıyosn
iiim canım bende nolsunn...ya ben bi işi anlamadım benimkinin annesi aramıştı geçenlerde çaya davet etmişti ya bizde o gün babamız gelmez die kabul etmemiştik onlar şuanda bizden haber bekliomuş bizde onlardan kafam karıştı :44: onların arayıp ne zmn uygunsunuz demesi gerekmiomu diğerinde çünkü bişi demedi biz ne die arıcaz şimdi ben anlamadım :44: :26: biri beni aydınlatsın
sevgilimin ailesi onlar ne istiyorsa öyle olsun der canım
illa geldik alak gidek demezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?