ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

allah nasip ederse bu akşam başlamak istiyorum canım sağol

aaa ölemi canım başla başla ama sabret sakın yarım bırakma 3 ay sürüyor istersen nette de aç oku kız yazmış oraya link versem şimdi yasakmı bilmiom yaa evlenme duası yaz 1281 ya gaffar falan yaz nete çıkar ozaman o kızın yazdıkları derye diye biri yazmış

nişanlımısınız canım nikah kıyıldı galiba kocam dediğine göre ay negüzel

canım ama şimdi bu 99gün ya benim zaten reglim yaklaştı regl olunca ara verilmiyo mu hani abdest alıp okunması gerekiyo ya sen nasıl yaptın

canım ama şimdi bu 99gün ya benim zaten reglim yaklaştı regl olunca ara verilmiyo mu hani abdest alıp okunması gerekiyo ya sen nasıl yaptın

canım yinede allah kabul eder bence abdestsiz olarak yine aynı şekilde başımı örttüm devam ettim yapıcak bişi yok allah kabul etsin inşallah

kızlar maşallahınız var gecelere kadar kluptesiniz

bi an bara diskoya gittim de beni orda gördün canım:90:kendimden şüphelendim o derece
kk yı seviyorum
benim de 400 tane oldu kızlar okuyorum bende gece yatarken
inşallah allah dualarımızı kabul eder

Son düzenleme:
canım çok sıkıldı yine yaaa

babam diyor ablan gibi kendi çeyizini kendin düz

aşkımın peşinden gideceğim benim iş sahibi olmama var daha yüksek lisansım bitsin ondan sonra girebilirim anca ingilizce işini halletmem lazım

hazır düzülü evimiz var kaynanamların üstü boş orayı yeni düzenlediler

aslında ben uzak oturmak istiyordum ama ileride olur oda

nasılsa kendi evimi kendim düzeceğim ha şimdi ha sonra farketmez

babam anneme diyordu ki yangından mal kaçırıyo sanki

5 ssene oldu sevgilimle biz yangından mal kaçırıyorsak evlenmek için artık diğerlerini düşünemiyorum

allah yardımcımız olsun

canım çok sıkıldı

canım yaa baban biliyomu sevgilini ve evlenmek istediğini

evet canım biliyor

ooo biliyomuş vay bee benim babam bilse nolurdu acaba düşndüm birden o damı annen gibi istemi,o canım
çeyizini almayacaklar demek alırlar alırlar kız tarafı nazlıdır ondan böle yapıyorlar bence ogünler bi gelsin seni öle ortadamı bırakacaklar hiç sanmam

evlenemem için öyle diyorlar canım beni ortada bırakmazlar annemle babam çünkü okuyorum yanıma geldiler her aile yapmaz bunu
ama ben hemen evlenmek istiyorum onlar işini eline al diyorlar
işimi elime alana kadar 3 sene geçer daha ben 3 sene değil 3 gün bile beklemek istemiyorum
annem bugün şaşırttı beni bakalım istemeye geldiklerinde ne diyecekler dedi hemen alıcaz mı dicekler dedi

aaa ölemi hakkat hemen alıcaz derlermi ki ay inşallah derler canım

allah yardımcımız olsun ben yatağıma yatıyım duamı okuyum allahımn izniyle olacak inanıyorum

İnşallah olsun canım yaa.Ben de 1 gün inanıyorum,1 gün umutsuzluğa kapılıyorum..ve artık evli çift görmek istemiyorum,gerçekten rahatsız oluyorumm Bi de erkek arkadaşıma karşı da soğuk davranıyorum ister istemez..Benim durumum çok çok başlarda daha ya.Daha bekleyemiycem!

canım nerelerdesin yaa neden gelmiyosun siteye he söle bakalım
iiim cnm aynı işte
sen nasılsın meler yapıyosn

iiim canım bende nolsunn...ya ben bi işi anlamadım benimkinin annesi aramıştı geçenlerde çaya davet etmişti ya bizde o gün babamız gelmez die kabul etmemiştik onlar şuanda bizden haber bekliomuş bizde onlardan kafam karıştı :44: onların arayıp ne zmn uygunsunuz demesi gerekmiomu diğerinde çünkü bişi demedi biz ne die arıcaz şimdi ben anlamadım :44: :26: biri beni aydınlatsın

çaya beklemesin yaa ne çayı sevgiline de ki zaten haber yollamışınız canım daha çaya gelmek habri beklemiyorlardırki sadece sizden isteme günü için haber bekliyolar sen sevgiline bi bunu sorsana çayamı bekliyolar hala yoksa isteme için haber mi bekliyolar de çaya gelemicemizi söledik de....ve uzatmadan çağırın artık istesinler canım lütfen uzatmayın..baban da ikna oldu sanırım
buarada sana bi müjdem var seni rüyamda gördüm o tanışma elbisenin içindeydin yeşil bir bahçede salıncakta salanıyodun salıncakta sarmaşıklarla sarılıydı sonra seni bunlar istemeye geliyodu bikaç kadın vardı bir de adam ama çok uysaldı hatta elişi yapıyodu sonra sen onlara sarılıyodun seninkide annenene sanırım ona sarılıyodu..öle bir rüyaydı canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…