ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

:18::18:işallah kapatmazlar:18:yok canım bilmiyorum halam oku istediğin dilek kabul olur inşallah demişti

canım 1100 kere okuduğunla bu başkamı bu ne duası 22 kere olan

aynı duadan bahsediyordum canım 22 kere olan bi dua yok:26:

airlikfeer burda yazdığını diyorum 200 kere okudum yazmışın yaa galiba bu 1100 e başladın daha 200 tane okudun öle mi..ben 22 yi yanlış yazmışım...

airlikfeer burda yazdığını diyorum 200 kere okudum yazmışın yaa galiba bu 1100 e başladın daha 200 tane okudun öle mi..ben 22 yi yanlış yazmışım...

evet canım dün gece başladım 200 tane okudum 1100 e tamamlıcam

bitince tekrar okumayı düşünüyorum çünkü yazın ben bunu hep okudum 3 4 kere bitirdim yine öyle yapmayı planlıyorum

evet canım dün gece başladım 200 tane okudum 1100 e tamamlıcam

bitince tekrar okumayı düşünüyorum çünkü yazın ben bunu hep okudum 3 4 kere bitirdim yine öyle yapmayı planlıyorum

yine aynı niyet için mi 3-4 kere okuyacaksın canım okulu kazanmak içinde bu duayı 3-4 kere mi okumuştun valla benim de içimden geçio tefriciyeyi bikaç kere okumak ..çünkü bir kere okumak çok etkili bikaç kere okursak ne güzel olur

evet canım okulu kazanmak için 3 4 kre okudum bu duayı şükürler olsun ki kazandım

aynı iyet için okuyacağım tekrar canım 3 4 kere
allahımın izni ile olr innşallah

Yok canım,seninle ilgili söylemiyorum bunları.Etrafımda yeterince özendiren insanlar var zaten
Doğrudur nişanlanınca,aileler işin içine girince,şimdi ki heyecanların yerini sorumluluk almaya başlıyor.O zaman umduğun gibi olmayabilir.Bizim de burda dert yandığımız,şu an rahatça görüşememek zaten,nişanlı olunca adı oluyo ve kimseye hesap vermek zorunda kalmıyosun.Hele evlenince her şey serbest Hayırlısı olsun tabi ki,biz burda yalnız olmadığımızı görüp,birbirimize dert yanıyoruz,yoksa zamana bırakmak zorundayız,yapcak başka bişi yok kii..:96:

evet canım okulu kazanmak için 3 4 kre okudum bu duayı şükürler olsun ki kazandım

aynı iyet için okuyacağım tekrar canım 3 4 kere
allahımın izni ile olr innşallah

olucağı varmış okumakda içinden gelmiş canım hep öle olurmuş zaten allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş..

Ağlama be canım,napalım..Değişmeyen insan da var ne güzel;ama değişen de çoktur heralde.Erkek daha bi sahiplenip kıskançlığın,otoritenin dozunu kaçırırsa hiç de güzel olmaz.Şimdi biz böyle bakarız,sonra da bize böyle bakarlarrrrr

olucağı varmış okumakda içinden gelmiş canım hep öle olurmuş zaten allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş..

o zaman bu sefer bu duayı edeceğim inşallah çok istiyorum ççünkü evlenmeyi

aşkım bana şarkı yooladıydı annemden kalan bu yüzüğe razıysan gel benimleben gidiyorum:90:

airlikfeer beni kırmayıp duayı paylaştığın için sağol canım..ahh ah hakkımızda hayırlısı.

önemli değil canım ben yasak olup olmadığını bilmediğim için paylaşmak istemedim ama sorun olmadı demekki yasak değilmiş
inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı
iyi geceler

99 gün ama kaç kere okunacak günde canım diğerlerinide söyle nolurrrrrrr

paylaşaım hep birlikte

99 gün ama kaç kere okunacak günde canım diğerlerinide söyle nolurrrrrrr

paylaşaım hep birlikte

pardon onu yazmamışım canım 99 gün boyunca abdetsli ve kıbleye dönük bi şekilde 1281 kere ya gaffar ismini zikrediyoruz..ama tv falan açık olmuyacak odanda ek başına ol canım..ben 3 ay boyunca öle yaptım 10 günüm falan kaldı haftaya cuma gecesi bitiyo bide çok müberk zamana denk gelio bitişi belki vardır bir hayır

allah nasip ederse bu akşam başlamak istiyorum canım sağol

iki buçuk yıldır birlikteyiz canımıın bir parcası o askerde şimdi gelsin maddi işlerini bi halletsin işte bir yıla kadar inşallah evlenicez ayy canım kocam benim o ya .ama bizim kocaman bi sorunumz var annemonu nasıl ikna ederiz bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun sevdigimize kavuştursunnnn inşallah inşallah.artık sık ugrarım buraya kızlar.

canım ya bu annler yok mu ne diyor peki

canım ya bu annler yok mu ne diyor peki

her şeyimiz bu kadarmı sorun olur kızlar ya benimde annem istemiyo görüştürmemek için her şeyi yapıyo sebebide şu sevgilim devlet memuru değilmiş babası vefat ettiği için annesi bizi rahat bırakmazmış ben mesele bile etmem bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…