ay çok saol canım ama inşallah yasak değildir yaa topiği kapatmasınlar bi sorsakmıki birilerine ama bi topik daha vardı bizrbirimize dua edelim die orayı kapatmamışlardı...
bu duanın anlamını biliyonmu bacım
canım 1100 kere okuduğunla bu başkamı bu ne duası 22 kere olan
bende dün gece başlamıştım kızlar dua okumaya değişik bir dua bu 200 kere okudum aile dostumuz var halam diyorum ben ona o söylemişti bana ilk o okumuş okulumu bitiriyim diye bana okulumu bitirdim
bende yüksek lisansı kazanıyım diye okumuştum şuan yükseklisans okuyorum
bu seferde aşkımla ikimiz için okuyorum bu yaz evlenebilmek için allahın izni ile bu yaz evleniriz inşallah
cümlemiz istediğimize kavuşuruz inşallah
airlikfeer burda yazdığını diyorum 200 kere okudum yazmışın yaa galiba bu 1100 e başladın daha 200 tane okudun öle mi..ben 22 yi yanlış yazmışım...
evet canım dün gece başladım 200 tane okudum 1100 e tamamlıcam
bitince tekrar okumayı düşünüyorumçünkü yazın ben bunu hep okudum 3 4 kere bitirdim yine öyle yapmayı planlıyorum
yine aynı niyet için mi 3-4 kere okuyacaksın canım okulu kazanmak içinde bu duayı 3-4 kere mi okumuştun valla benim de içimden geçio tefriciyeyi bikaç kere okumak ..çünkü bir kere okumak çok etkili bikaç kere okursak ne güzel olur
arkadaşım emin ol ki herkes bu yolardan geçiyorama öyle ama böyle kimileri kolay elde ediyor kimileri zor elde ediyor bende çok özenirdim ama benden sana tavsiye sevgililigin kıymetini bil tadını çıkart nişanlanınca hiççççççç umdugun gibi olmuyor zamana bırak yıpratma kendini
çok var malesef bunlardan bakıp kalmakla yetiniyorum bendesabırlı olalım zafer bizlerin olsun
evet canım okulu kazanmak için 3 4 kre okudum bu duayışükürler olsun ki kazandım
aynı iyet için okuyacağım tekrar canım 3 4 kere
allahımın izni ile olr innşallah
sorma canım ya akşam yeni evlenen arkadaşımla konuştum 1 ay oldu evleneli baya konuştuk işte bir anlatıyor o sevinçten ben üzüntüden ağlayacaktım valla. diyorki; aynı evi paylaşmak beraber rahat rahat gezmek evde beraber muhabbet etmek...... diye anlattı içim gitti valla. artık bende anlatmak istiyorum yaaaa hiç birşey değişmedi dedi ne nişan döneminde nede evlendiğimizde herşey aynı davranış aramızdaki hal ve hareketler.insanlar diyor ya nişanlandıktan sonra falan değişiyor diye arkadaşımda dediki aslında daha bir heyecan başlıyor kocan gibi görüyor daha bi bağlanıyorsun o seni daha bi sahipleniyor dışarıda gezerken bile karım bu benim diye geziyoruz sanki diyor oooooooooofffffffffffff bak ağlıcam şimdiiii biz anca şöye oluruz
olucağı varmış okumakda içinden gelmiş canım hep öle olurmuş zaten allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş..
airlikfeer beni kırmayıp duayı paylaştığın için sağol canım..ahh ah hakkımızda hayırlısı.
önemli değil canım ben yasak olup olmadığını bilmediğim için paylaşmak istemedim ama sorun olmadı demekki yasak değilmiş
inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı
iyi geceler
kızlar ben çok hacet duası biliyorum bende paylaşıcam en öncesi 4444 salavatı tefriciye...nezaman ne için okuduysam oldu bitek evlilik için okumadım nasıl olduysa ama şimdiye nasipmiş....bu dua hakkında sayıyı tamamlamak önemli diyorlar sırrı böleymiş...eğer tamamlayamıyorsak duamız kabul olmadığına delaletmiş öle okuyorum hep bu dua hakkında..hatta benim ablam başlamıştı sevgilisi kpss yi kazansın diye ama zor okudu ve tamamlayamadı 2000lerde bıraktı ve kazanamadı çocuk işte tefriciyey tamamlamak da bu yüzden nasip olmadı belkide..ben hep bu örnekleri görüyorum...mesela ben sevdiğim iş bulsun diye okudum 4 kişi arasından onu seçtiler bi iş başvurusunda...askerliği doğuya çıkmasın die okudum çok rahat biyere çıktı..bikaç kere daha okumuştum onlarıhatırlamıyrm ne niyetle okuduğumu....ben şuan bi evlilik duası buldum 99 gün ya gaffar ismi şerifini zikrediyosunuz bu 3 ay içinde evleneceğiniz insan karşınızıa çıkıyormuş benim sevdiğim olmasına rağmen okudum çünkü niyetim onunla evlenelimdi...bu ayın sonunda duam bitio inşallah ....sevdiğimle evlenmemizin zamanı var bence oyüzden tabiki bu 99 gün içinde bişi olmadı ama ben duam kabul oldu die ümid ediyorum ..bu duayı veren arkadaş bu duayı okurken yarılarında biri çıkmış karşısına ve söz takmışlar mucize oldu falan diyodu..bende etkili bi dua diye başladım.....daha çok var yazıcam inşallah ama yasak mı ki ya
99 gün ama kaç kere okunacak günde canım diğerlerinide söyle nolurrrrrrr
paylaşaım hep birlikte
pardon onu yazmamışım canım 99 gün boyunca abdetsli ve kıbleye dönük bi şekilde 1281 kere ya gaffar ismini zikrediyoruz..ama tv falan açık olmuyacak odanda ek başına ol canım..ben 3 ay boyunca öle yaptım 10 günüm falan kaldı haftaya cuma gecesi bitiyo bide çok müberk zamana denk gelio bitişi belki vardır bir hayır
iki buçuk yıldır birlikteyiz canımıın bir parcası o askerde şimdi gelsin maddi işlerini bi halletsin işte bir yıla kadar inşallah evlenicez ayy canım kocam benim o ya .ama bizim kocaman bi sorunumz var annemonu nasıl ikna ederiz bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun sevdigimize kavuştursunnnn inşallah inşallah.artık sık ugrarım buraya kızlar.
canım ya bu annler yok mune diyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?