• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bende dün gece başlamıştım kızlar dua okumaya değişik bir dua bu 200 kere okudum aile dostumuz var halam diyorum ben ona o söylemişti bana ilk o okumuş okulumu bitiriyim diye bana okulumu bitirdim

bende yüksek lisansı kazanıyım diye okumuştum şuan yükseklisans okuyorum:64:

bu seferde aşkımla ikimiz için okuyorum bu yaz evlenebilmek için allahın izni ile bu yaz evleniriz inşallah:66:

cümlemiz istediğimize kavuşuruz inşallah:16:

çok güzel çok iyi şeyle yazılmış burada,hepinizi kutlarım smaimiyetinizden dolayı.dualarının kabul olmasına da çok sevindim,fakat bir şeye kırıldım,faydasını gördüğün bir duayı burda müslüman kardeşlerinle paylaşmak neden bukadar zor? yani bilmediğim için soruyorum kusura bakma,yasak mı ,yoksa senin tercihin mi?

çok güzel çok iyi şeyle yazılmış burada,hepinizi kutlarım smaimiyetinizden dolayı.dualarının kabul olmasına da çok sevindim,fakat bir şeye kırıldım,faydasını gördüğün bir duayı burda müslüman kardeşlerinle paylaşmak neden bukadar zor? yani bilmediğim için soruyorum kusura bakma,yasak mı ,yoksa senin tercihin mi?

yasak olup olmadığını bilmediğim için yazmamayı tercih ettim eğer yasak değilse elbetteki yazabilirim:34:

o zaman yazıyorum kızlar:49:

dilek için :69:

İnna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbağa sebebe:69:

1100 kere okunacak

inşallah tüm sıkıntılarımıza çare olur:16:

Dilek için :69:

Inna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbağa sebebe:69:

1100 kere okunacak

bunun kaynağı ne canım nerden alıntı bi de anlamı falan olsaydı keşkem

İnna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbağa sebebe:69:

1100 kere okunacak

çokkk tşk ediyorum inan var ya o kadar bunaldım ki dokunsalar ağlayacagım ......:14:

iş güççç milletin kibirli halleri kaprisleri ama biliyorum ki kibirli olan şeytandandır ben onlara uymayacagım inşallah bol bol duaa rabbim görsün inşallah

çokkk tşk ediyorum inan var ya o kadar bunaldım ki dokunsalar ağlayacagım ......:14:

iş güççç milletin kibirli halleri kaprisleri ama biliyorum ki kibirli olan şeytandandır ben onlara uymayacagım inşallah bol bol duaa rabbim görsün inşallah

amin canım:59::59::59::59:

bende dün gece başlamıştım kızlar dua okumaya değişik bir dua bu 200 kere okudum aile dostumuz var halam diyorum ben ona o söylemişti bana ilk o okumuş okulumu bitiriyim diye bana okulumu bitirdim

bu seferde aşkımla ikimiz için okuyorum bu yaz evlenebilmek için allahın izni ile bu yaz evleniriz inşallah:66:

airlikferr kızz özel mesajlarını sil doluymuş yazamıom sana banada yolla o 1100 taneyi neymiş merak ettim

ben sana özleden msj atamıyorum canım benim daha yeni üyeyim ama senin bildigin dua varsa ben ederimm hiç sorun değil ben bugün itibariyle 500 salavata başlıyorum cnaım allah niyetini kabul etsin inşalah

canım benim içinmi başlıyosun çok teşekkür ederim allah razı olsun yaa çok saolll tatlım

1100 kere okunacak

ay çok saol canım ama inşallah yasak değildir yaa topiği kapatmasınlar bi sorsakmıki birilerine ama bi topik daha vardı bizrbirimize dua edelim die orayı kapatmamışlardı...
bu duanın anlamını biliyonmu bacım

canım 1100 kere okuduğunla bu başkamı bu ne duası 22 kere olan

kızlar ben çok hacet duası biliyorum bende paylaşıcam en öncesi 4444 salavatı tefriciye...nezaman ne için okuduysam oldu bitek evlilik için okumadım nasıl olduysa ama şimdiye nasipmiş....bu dua hakkında sayıyı tamamlamak önemli diyorlar sırrı böleymiş...eğer tamamlayamıyorsak duamız kabul olmadığına delaletmiş öle okuyorum hep bu dua hakkında..hatta benim ablam başlamıştı sevgilisi kpss yi kazansın diye ama zor okudu ve tamamlayamadı 2000lerde bıraktı ve kazanamadı çocuk işte tefriciyey tamamlamak da bu yüzden nasip olmadı belkide..ben hep bu örnekleri görüyorum...mesela ben sevdiğim iş bulsun diye okudum 4 kişi arasından onu seçtiler bi iş başvurusunda...askerliği doğuya çıkmasın die okudum çok rahat biyere çıktı..bikaç kere daha okumuştum onlarıhatırlamıyrm ne niyetle okuduğumu....ben şuan bi evlilik duası buldum 99 gün ya gaffar ismi şerifini zikrediyosunuz bu 3 ay içinde evleneceğiniz insan karşınızıa çıkıyormuş benim sevdiğim olmasına rağmen okudum çünkü niyetim onunla evlenelimdi...bu ayın sonunda duam bitio inşallah ....sevdiğimle evlenmemizin zamanı var bence oyüzden tabiki bu 99 gün içinde bişi olmadı ama ben duam kabul oldu die ümid ediyorum ..bu duayı veren arkadaş bu duayı okurken yarılarında biri çıkmış karşısına ve söz takmışlar mucize oldu falan diyodu..bende etkili bi dua diye başladım.....daha çok var yazıcam inşallah ama yasak mı ki ya

rica ederim cnaım yeterki senin dilegin olsun inşallah ya bu arada ben açtıgım bir topiğın linkini buraya atsam sorun olur mu

allah razı olsun yaa çok duygulandım isim vermiştim canım o şekilde edersen sevinirim çok saol bebeğim bende sana ederim

t.ederim canım en güzelleri senin olsun inş...ben gitmek istemiyorum evlerine aman yok o gün uygun deiliz şu gün olsun filan die uzatırlarmış gibime gelio nedense ne gerek var :63:

canım ya herkeste ayrı bi heves evlilik için şuanda bulundumuz zamanı çalıyoruz haberimiz yok bida bekarlık gelmicek onun tadını çıkarmak yerine kendimizi üzdüğümüz şeylere bakın sıkmayın canınızı Allah büyük herşeyin yeri ve zamanı var Allah gönlünüzdekini nasip etsin inş :16:

uzatmazlar canım çünkü sizden haber vekliolar da siz adım atmıyounuzki bacım

kızlar inşallah evlenirsiniz sevgililierinizle inşallaahh.. en azından aşık olduğunuz sevdiğiniz birileri var, bende o da yok, bir türlü seveceğim biri çıkmıyor karşıma , bu duaları ben de okuyayım bari :17:

ben 4444 tane tefriciye okuyorum(her türlü hacet duası)

1000 tane fatiha (buda dilek duası)

sürekli dua edelim kızlar ve duamıza cemil cümleye inşallah diyelim

canım şuanda mı okuyosun bunları okuyupta gerçekleşen dileklerin varmı bu dualar sayesinde

Back