Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün gece başlamıştım kızlar dua okumaya değişik bir dua bu 200 kere okudum aile dostumuz var halam diyorum ben ona o söylemişti bana ilk o okumuş okulumu bitiriyim diye bana okulumu bitirdim
bende yüksek lisansı kazanıyım diye okumuştum şuan yükseklisans okuyorum
bu seferde aşkımla ikimiz için okuyorum bu yaz evlenebilmek için allahın izni ile bu yaz evleniriz inşallah
cümlemiz istediğimize kavuşuruz inşallah
çok güzel çok iyi şeyle yazılmış burada,hepinizi kutlarım smaimiyetinizden dolayı.dualarının kabul olmasına da çok sevindim,fakat bir şeye kırıldım,faydasını gördüğün bir duayı burda müslüman kardeşlerinle paylaşmak neden bukadar zor? yani bilmediğim için soruyorum kusura bakma,yasak mı ,yoksa senin tercihin mi?
yasak olup olmadığını bilmediğim için yazmamayı tercih ettim eğer yasak değilse elbetteki yazabilirim
o zaman yazıyorum kızlar
Dilek için
Inna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbağa sebebe
1100 kere okunacak
inşallah tüm sıkıntılarımıza çare olur
bunun kaynağı ne canım nerden alıntı bi de anlamı falan olsaydı keşkem
o zaman yazıyorum kızlar
dilek için
İnna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbağa sebebe
1100 kere okunacak
çokkk tşk ediyorum inan var ya o kadar bunaldım ki dokunsalar ağlayacagım ......
iş güççç milletin kibirli halleri kaprisleri ama biliyorum ki kibirli olan şeytandandır ben onlara uymayacagım inşallah bol bol duaa rabbim görsün inşallah
bende dün gece başlamıştım kızlar dua okumaya değişik bir dua bu 200 kere okudum aile dostumuz var halam diyorum ben ona o söylemişti bana ilk o okumuş okulumu bitiriyim diye bana okulumu bitirdim
bu seferde aşkımla ikimiz için okuyorum bu yaz evlenebilmek için allahın izni ile bu yaz evleniriz inşallah
ben sana özleden msj atamıyorum canım benim daha yeni üyeyim ama senin bildigin dua varsa ben ederimm hiç sorun değil ben bugün itibariyle 500 salavata başlıyorum cnaım allah niyetini kabul etsin inşalah
o zaman yazıyorum kızlar
dilek için
İnna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbağa sebebe
1100 kere okunacak
canım benim içinmi başlıyosun çok teşekkür ederim allah razı olsun yaa çok saolll tatlım
rica ederim cnaım yeterki senin dilegin olsun inşallah ya bu arada ben açtıgım bir topiğın linkini buraya atsam sorun olur mu
rica ederim cnaım yeterki senin dilegin olsun inşallah ya bu arada ben açtıgım bir topiğın linkini buraya atsam sorun olur mu
t.ederim canım en güzelleri senin olsun inş...ben gitmek istemiyorum evlerine aman yok o gün uygun deiliz şu gün olsun filan die uzatırlarmış gibime gelio nedense ne gerek var
canım ya herkeste ayrı bi heves evlilik için şuanda bulundumuz zamanı çalıyoruz haberimiz yok bida bekarlık gelmicek onun tadını çıkarmak yerine kendimizi üzdüğümüz şeylere bakın sıkmayın canınızı Allah büyük herşeyin yeri ve zamanı var Allah gönlünüzdekini nasip etsin inş
ben 4444 tane tefriciye okuyorum(her türlü hacet duası)
1000 tane fatiha (buda dilek duası)
sürekli dua edelim kızlar ve duamıza cemil cümleye inşallah diyelim