- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman ne güzel onları görmekte ayrı bi güzellik
bugün annesi aradı napıonuz die...kahvenizi içmeden bize çaya buydun die eve davet etti..öle oldu işte başkada daha bişi yok :26:
bende bugün yatak örtümü almaya gidiorum o gösterdiğim moru
Yaa kızlarrr,bugün yemek yerken yan masada bi kız,arkadaşlarına düğününden,balayının ne kadar güzel geçtiğinden,kocasının yaptığı sürprizlerden bahsediyodu..Bi ara boş bulundum ve biraz da olsa dinlemeye başladım Gözleri gülüyodu resmen,nasıl bir mutluluktur bu yaa...Çok özendim anlatamam..Bizim yaşlarımızda bi de..:84::85: Sonra daha da fazla dayanamayadım,zaten yemeğim de bitmişti.Üstüne soğuk bir su içip cafeyi terkettim..............
Yaa kızlarrr,bugün yemek yerken yan masada bi kız,arkadaşlarına düğününden,balayının ne kadar güzel geçtiğinden,kocasının yaptığı sürprizlerden bahsediyodu..Bi ara boş bulundum ve biraz da olsa dinlemeye başladım Gözleri gülüyodu resmen,nasıl bir mutluluktur bu yaa...Çok özendim anlatamam..Bizim yaşlarımızda bi de..:84::85: Sonra daha da fazla dayanamayadım,zaten yemeğim de bitmişti.Üstüne soğuk bir su içip cafeyi terkettim..............
sorma canım ya akşam yeni evlenen arkadaşımla konuştum 1 ay oldu evleneli baya konuştuk işte bir anlatıyor o sevinçten ben üzüntüden ağlayacaktım valla. diyorki; aynı evi paylaşmak beraber rahat rahat gezmek evde beraber muhabbet etmek...... diye anlattı içim gitti valla. artık bende anlatmak istiyorum yaaaa hiç birşey değişmedi dedi ne nişan döneminde nede evlendiğimizde herşey aynı davranış aramızdaki hal ve hareketler.insanlar diyor ya nişanlandıktan sonra falan değişiyor diye arkadaşımda dediki aslında daha bir heyecan başlıyor kocan gibi görüyor daha bi bağlanıyorsun o seni daha bi sahipleniyor dışarıda gezerken bile karım bu benim diye geziyoruz sanki diyor oooooooooofffffffffffff bak ağlıcam şimdiiii biz anca şöye oluruz
gidicekmisiniz bari
ay örtüyü al canım al hayırlı olsun
kızlar evlilik duası falan okuyalım yaaa nette araştırlaım bakalım paylaşalım ve okuyalım nebilim bişeler yapalım ben 4444 salavata başlıcam şuanda başka bi niyet için okuyorum bu bitince evlilik için başlıcam
ne zamana kadar bitireceksin ben alabilrim 500 tane canım evlilik için yine alırım ben kavuştum sevdigime rabbim herkesi kavuştursun inşallah
canım ne kadar iyisin yaa allah razı olsun ben tek başıma okumaya niyet ettim canım tekrar allah razı olsun çok az kaldı zaten ama yine başka dua okursan çok sevinirim
kızlar evlilik duası falan okuyalım yaaa nette araştırlaım bakalım paylaşalım ve okuyalım nebilim bişeler yapalım ben 4444 salavata başlıcam şuanda başka bi niyet için okuyorum bu bitince evlilik için başlıcam
bende dün gece başlamıştım kızlar dua okumaya değişik bir dua bu 200 kere okudum aile dostumuz var halam diyorum ben ona o söylemişti bana ilk o okumuş okulumu bitiriyim diye bana okulumu bitirdim
bende yüksek lisansı kazanıyım diye okumuştum şuan yükseklisans okuyorum
Bu seferde aşkımla ikimiz için okuyorum bu yaz evlenebilmek için allahın izni ile bu yaz evleniriz inşallah
Cümlemiz istediğimize kavuşuruz inşallah
hangi dua söylesene
canım özelden atıyım sana hemen