• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ben öyle düşünüyorum ama alem ne der diye de korkmuyo da diilim vallaha daha yok derlerse kaçacam dicem o zaman da vermezlerse kaçarım:53:

bende çok merak ediyorum canım ayy seninki çok yaklaştı :16: nasıl bir duygu acaba:97::97::97:

kız dur kaçma :9: zorlansın biraz erkek evi işleri ne :19: kolaymı kız almak :76: kaçarsan hiç bişi istediğin gibi olmaz bunuda kafana sok bak burda söz mendiliydi bohçasıydı pastasıydı çiçeğiydi çikolatasıydı konuşuluo hepsinden mahrum kalırsın içinde kalır hepsi otur oturduğun yerde :20: :9:

valla heyecan yok ne yalan sölüümm çok sıradan gelio hatta :44:şuanda evi bian önce temizleseydimde bitirseydim die düşünüyorum daha ikramlar yapılcak :95: aman neyse acelesi yok banane pazartesi gelsin onlarda :68: sanki geleceklerde çok önemli şeyler konuşacaklar pehh :63:

Son düzenleme:
kız dur kaçma :9: zorlansın biraz erkek evi işleri ne :19: kolaymı kız almak :76: kaçarsan hiç bişi istediğin gibi olmaz bunuda kafana sok bak burda söz mendiliydi bohçasıydı pastasıydı çiçeğiydi çikolatasıydı konuşuluo hepsinden mahrum kalırsın içinde kalır hepsi otur oturduğun yerde :20: :9:

valla heyecan yok ne yalan sölüümm çok sıradan gelio hatta :44:şuanda evi bian önce temizleseydimde bitirseydim die düşünüyorum daha ikramlar yapılcak :95: aman neyse acelesi yok banane pazartesi gelsin onlarda :68: sanki geleceklerde çok önemli şeyler konuşacaklar pehh :63:

:9::9::9:bohça çiçek güzel ama okulum yanar o zaman asla kaçamam o yüzden:60::60::60:

kaçmak iyi bişey değil canım haklısın kaçanları da her zaman kınamışımdır:30:

neler yapcaanoz bakalım biz de öğrenelim söylersin yapınca fotolarını da çekebilirsin:9:

:9::9::9:bohça çiçek güzel ama okulum yanar o zaman asla kaçamam o yüzden:60::60::60:

kaçmak iyi bişey değil canım haklısın kaçanları da her zaman kınamışımdır:30:

neler yapcaanoz bakalım biz de öğrenelim söylersin yapınca fotolarını da çekebilirsin:9:

ımmmm :26: neler yapıcamki :37:
pek bişi deil canım ya
sarma
börek
elmalı kurabiye
kek bide getirdikleri olur onu veririz 5 çeşit şimdilik yeterli elimden gelen budur :19:
ayrıyetten meyve çerez olur o kdr başka yok

Son düzenleme:

ımmmm :26: neler yapıcamki :37:
pek bişi deil canım ya
sarma
börek
elmalı kurabiye
kek bide getirdikleri olur onu veririz 5 çeşit şimdilik yeterli elimden gelen budur :19:
ayrıyetten meyve çerez olur o kdr başka yok

:4::4::4:daha ne olsun canım yaaa:9:benim en güzel yaptığım şe pizza en iyisi ben pizza yapayım :9:

annem sağolsun bizim sarma ve haşhaşlı çörek kesin olur diye düşünüyorum ama başka ne yaparız bilmiyorum:26:

:4::4::4:daha ne olsun canım yaaa:9:benim en güzel yaptığım şe pizza en iyisi ben pizza yapayım :9:

annem sağolsun bizim sarma ve haşhaşlı çörek kesin olur diye düşünüyorum ama başka ne yaparız bilmiyorum:26:

pizza mı Allah seni napmasın :9:

sarma ve haşhaşlı çöreğin yanına tatlı çeşitleri lazım canım onuda bulursunuz :34:

haa ben şey yapıcam bide herkes meyveyi direk verir ben herkesin tabağını ayrı ayrı süsleyerek vericem tabağın ortasına kivi bi kenarına muz bi kenarına elma bi kenarına başka bi meyve onu daha bulamadım :9: öle rengarenk doğrayıp vericem

kötü olmaz demi :44:

Son düzenleme:
pizza mı Allah seni napmasın :9:

sarma ve haşhaşlı çöreğin yanına tatlı çeşitleri lazım canım onuda bulursunuz :34:

haa ben şey yapıcam bide herkes meyveyi direk verir ben herkesin tabağını ayrı ayrı süsleyerek vericem tabağın ortasına kivi bi kenarına muz bi kenarına elma bi kenarına başka bi meyve onu daha bulamadım :9: öle rengarenk doğrayıp vericem

kötü olmaz demi :44:

iyi fikir hemen çalsam iyi olur:60::60:
portakal koy canım ben en çok meyvelerden portakal yerim:9:aklıma ilk gelen o oldu:9:
bende damat tarafı olup gelsem de şu diyetteki halimle tabakları silsem süpürsem:17:

iyi fikir hemen çalsam iyi olur:60::60:
portakal koy canım ben en çok meyvelerden portakal yerim:9:aklıma ilk gelen o oldu:9:
bende damat tarafı olup gelsem de şu diyetteki halimle tabakları silsem süpürsem:17:

:9::9: gel süpür bebeğim afiyet bal şeker olsun...
ya portakal artık mevsimide değil ya güzel ayrılmıyo 2 3 dilim birden ayrılıyo oda kötü bi görünüm onu düşündümde ayrılmasına kdr düşündüm abartarak o olacak gibi deil :9: başka ne olabilir :44: varsa bi fikrin söyleyiver canım

:9::9: gel süpür bebeğim afiyet bal şeker olsun...
ya portakal artık mevsimide değil ya güzel ayrılmıyo 2 3 dilim birden ayrılıyo oda kötü bi görünüm onu düşündümde ayrılmasına kdr düşündüm abartarak o olacak gibi deil :9: başka ne olabilir :44: varsa bi fikrin söyleyiver canım

muz kivi elma çilek çıktı canım bu dördü iyi olabilir :69:

muz kivi elma çilek çıktı canım bu dördü iyi olabilir :69:

çilek bak bu olabilir :70: hayırlısı olsun o günüde atlatsaydım gönlüme göre :97:

neyse canım ben işime döneyim salonu temizlemem lazım yatana kdr uğraşıyım yarın mutfağa geçicem :( ii akşamlar sana canım ii sohbetler

Son düzenleme:
çilek bak bu olabilir :70: hayırlısı olsun o günüde atlatsaydım gönlüme göre :97:

neyse canım ben işime döneyim salonu temizlemem lazım yatana kdr uğraşıyım yarın mutfağa geçicem :( ii akşamlar sana canım ii sohbetler

teşekkür ederim canım kolay gelsin bide evi temizlemek lazım iyicene demi:9::9:

off kızlar yaaa yine canım sıkkın keşke bir anönce nişanlanıp evlensem bıktım yaaa...etrafdan bi laf söz dedikodu olmadan bişeler olsa ..bugün bi kadın geldi bize ay sinir eti yaa ağızları torba değil ki büzesin konuşuyolar işte...şu sene bi geçse rahatlıcam biraz da daha 2011 e yeni girdik yaa ya çok moralim bozuk yine..

deserttt gel canım gel
özleden de yazamıom ki 10 dk beklemek gerekio burdan dertleşelim bari

canım sen tanışmaya niye böle olumsuz bakıon ki tanışma en büyük adım yahu
tanışmada ne zaman istemeye gelelim olayı konuşulacak başka bişey değilki hal hatır sorup gitmeyecekler tatlım eylülde düğün yaparız diyen kaynana herşeyi konuşurz sen merak etme ..benimkiler tanışsa ben kendimi evlendim bilirdim yahu okadar büyük bişey yani..

ben öyle düşünüyorum ama alem ne der diye de korkmuyo da diilim vallaha daha yok derlerse kaçacam dicem o zaman da vermezlerse kaçarım:53:

bende çok merak ediyorum canım ayy seninki çok yaklaştı :16: nasıl bir duygu acaba:97::97::97:

kız hakket düşünüon hee kaçmayı bu kaçma lafını çok kullanmaya başladın bacımm ümidi kestim senden:1: şu asker gelsin bi sen siteye girmessen bilicem ki kaçtın:1::1:

:60::60::60::60::60::60:yok bacım yaa azında olan yapmaz derler ya benimkide o hesap:60:

valla orası öle de bişeyi kırk kere sölersen oluverirmiş kızzzzz senin iş buna dönmsein şimdi....
senin kaçacak bişeyin yok yaa temmuzda nişanlanıon işte resti çekersin olur biter:1:

bugün falcıya gittim kızlar ve bana 1.5 veya 2 seneye doğru evleneceksin dedi...offfff bekle anam beklee daha..artık 10. yılımızı bulur evlenmemiz :((((((((

valla orası öle de bişeyi kırk kere sölersen oluverirmiş kızzzzz senin iş buna dönmsein şimdi....
senin kaçacak bişeyin yok yaa temmuzda nişanlanıon işte resti çekersin olur biter:1:

ya vermezlerse:2::2::2::2:

bugün falcıya gittim kızlar ve bana 1.5 veya 2 seneye doğru evleneceksin dedi...offfff bekle anam beklee daha..artık 10. yılımızı bulur evlenmemiz :((((((((

bizim ki de bulucak bu gidişle:60::60::60::60::60:

napalımmm ya gezer tozarız bizde bekar bekar:66: aşkımıznan el ele göz göze belkim o zaman vermek isterler:66: sözü bi yapılsın gerisi gelir de işte :89:

çok saol canım darısı size inş..benim kdr uzun sürmez inşşş :16:

saol canım :70: inş pztsi gelirler en azından kendimi zora sokmam yavaş yavaş yaparım işlerimi bisürü temizlik var dip bucak yapılması gereken :26: darısı tüm isteyenlerin başına :16:

amiiinnnnn :52:
canım şimdi istemeye mi geliyolar, yoksa tanışmaya mı? :17:

Back