- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
amiiinnnnn
canım şimdi istemeye mi geliyolar, yoksa tanışmaya mı?
tanışmaya canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiinnnnn
canım şimdi istemeye mi geliyolar, yoksa tanışmaya mı?
bozma moralini tatlım ya millete ne bakıon onlarmı seni kurtaracak..bak 2011 i yarıladık sabırlı ol biraz daha bu zmna kdr beklemişsin 1 seneyimi bekleyemicen Allah büyük...başka şeylere yönelmeye çalış evliliği at şimdilik kafandan :44: arkadaşlarınla gez yoz eğlen bekarlığın tadını çıkar bugünlerinide ararsın amaoff kızlar yaaa yine canım sıkkın keşke bir anönce nişanlanıp evlensem bıktım yaaa...etrafdan bi laf söz dedikodu olmadan bişeler olsa ..bugün bi kadın geldi bize ay sinir eti yaa ağızları torba değil ki büzesin konuşuyolar işte...şu sene bi geçse rahatlıcam biraz da daha 2011 e yeni girdik yaa ya çok moralim bozuk yine..
canım sen tanışmaya niye böle olumsuz bakıon ki tanışma en büyük adım yahu
tanışmada ne zaman istemeye gelelim olayı konuşulacak başka bişey değilki hal hatır sorup gitmeyecekler tatlım eylülde düğün yaparız diyen kaynana herşeyi konuşurz sen merak etme ..benimkiler tanışsa ben kendimi evlendim bilirdim yahu okadar büyük bişey yani..
tanışmaya canım
bozma moralini tatlım ya millete ne bakıon onlarmı seni kurtaracak..bak 2011 i yarıladık sabırlı ol biraz daha bu zmna kdr beklemişsin 1 seneyimi bekleyemicen Allah büyük...başka şeylere yönelmeye çalış evliliği at şimdilik kafandan :44: arkadaşlarınla gez yoz eğlen bekarlığın tadını çıkar bugünlerinide ararsın ama
:44: ayy ne bileyim benimki öle izlenim yaratıo bende bişi konuşmadan gideceklermiş gibi hissediyorum..bide benimkiyle çok konuşamıyoruz kaç aydır doğru düzgün çok yoğun çalışıolar alamıom o elektriği heralde :44: kuluna değil Rabbime güveniyorum o en güzel şekilde gönlüme göre geçirmemi sağlar bugünlerimi inş..
nası doğru düzgün konuşamıyonuz kız her pzar buluşuonuz ya gerçi geçen pazar öle oldu bu pazarda sınavın vardı telde de pek görüşemionuz ondan galiba bu pazar halledersiniz artık her konuşmayı...ay o elektrik işini anlıyom karşı taraf istekli olmayınca yada o elektriri veremeyince insanın bütün ümidi kesilio heyecan meyecan kalmıo
canım çok güzel olmuşsun terlik şart sanırım annem de öle dedi
babet gibi bişey giyerim o olurmuki
teliğimide aldım kızlar
çok içime sinmedi ama aman zaten bi gün giyicem :26:
Eki Görüntüle 172801
Eki Görüntüle 172800
tanışmadamı istemedemi :44:
bence tanışmada babet pek olmaz gibime gelio :26: ne o öle evde hep ayakkabıyla dolaşır gibi bi izlenim oluverir
ama istemede şık bi babet olabilir zaten sen topuklu düşünmüodun..
benim terlikte topuklu deil çok hafif kendinden topuğu var
amin tatlım inşallahhhgerçekten çok zarif olmuşsun inşallah hayırlı bir şekilde sonlanır......
en iyisi terlik giymek o zaman canım ikisinde de
teliğimide aldım kızlar
çok içime sinmedi ama aman zaten bi gün giyicem :26:
Eki Görüntüle 172801
Eki Görüntüle 172800
canım çok güzel olmuşsun terlik şart sanırım annem de öle dedi
babet gibi bişey giyerim o olurmuki
güzelmiş canım terliğin evet pek tarif ettiklerimiz gibi değil ama amnn çok da öenmli değil bikaç saatliğine nasılsa ama yakışmış bebekommm güle güle giy ..ama kayma hee dikkat et bu terlikten benimde var ayağımdan çıkıo kayıyo falan bide sende tül çorap olucak güzellik için katlanıcan ama dikkat heee
ooo anneyle konuşulmaya başlnmış ayrıntılar sevindim canım
terlik giy tabikide söz de istemede de de giy ama istemede olan çok çok şık olsun söz de giyilirmi ki yaa bi arakadaş giydiydide
evet ya canım kayıyo...bide çayları verirken düşermişim
istemede giyilmiyorsa giymem
zaten zorla giyiyorum:90:
annemle her şeyi konuşuyoruz aşkım iş bulsun hemen evlenecem diyorum bana diyoki hemen evlen hemen evlen kaçırmaa diyo
oo daha sorun kalmamış ozaman canım ailenden yana
canım annem öyle derken ne sinirle söylüyo onu bilmiyorsunyani geç kaldın hemen evlen gibilerinden kızıyor iş bulmadan da gelmesin diyor
alt üstü bir söz olucak beni sinir etmekten başka işeri yok