canım okudum da bence sevgilin para yüzüden gelemiyordur canını hiç sıkmatamam mı
halletmenize sevindmkonuştum dün gece sen beni hiç özlemiyosun dedim özledim bile çok az dedin dedim illa dememmi lazım dedi seni sevdiğimden anlamıyomusun özlediğimi dedi sürekli beni yanındaymışım gibi sever telde bunlardan anlamadınmı dedi ama ortalığın durulmasını bekliorum dedi evde zor durumda kalmanı istemiyorum dedi ben biliyom geleceğim zamanı dedi öle konuştuk hallettik canım saolun kızlar....
ben çok mutsuzum bu aralar canım böyle konuştukça yaram iyice deşiliyo
bizim bu sene evlenmemiz çok zor
ben çok mutsuzum bu aralar canım böyle konuştukça yaram iyice deşiliyo
bizim bu sene evlenmemiz çok zor
halletmenize sevindmböle erk arkadaşımızla konuşarak çözelim içimizde tuttukça üzülen taraf biz oluyoruz
üzülme tatlım ya aman salla herşey zaten olacağına varıyo biz istesekte istemesekte hayat kendi istediği doğrultuda gidiyo bizede yaşamak düşüyo..öle herşeye kafayı takmama kararı aldım akışına bırakıyorum nasibimde bişiler varsa olur olmazsa da canım saolsun hayat devam ediyo
5.5 sene oldu bu sene de olmayacak.. seneye de Allah kerim.. bazen geç olsun güç olmasın diyorum bazen de içim çok sıkılıyo.. offfff
bigün daha basladı zaman geçiyo ama ne zaaman bişeyler olacağını bilmeden herkesin düğün nezaman deyipte bilmiyorum demenin devam edeceği bigüne merhaba dedik işte
bigün daha basladı zaman geçiyo ama ne zaaman bişeyler olacağını bilmeden herkesin düğün nezaman deyipte bilmiyorum demenin devam edeceği bigüne merhaba dedik işte
ay canım ya tüylerimi diken diken ettin evet hakketten bigün daha başladı belirsiz bir gün "bilmiyorum" diye acaba kime cevap vereceğim bugün sorusunu düşünerek oy oyy
sen neden evlenemiosun canım teklif mi gelmio
[sıze="3"]merhaba kızlar
Bugün içimde bi ferahlık anlatamam
Heralde bugün gördüğüm rüyadan kaynaklı :44:
Sürekli evliliği işaret eden nesneler gördüm :44: Hayır olsun
bugün babannemler köye gitti yazları köyde kalıyolar her sene gider ama ilk kez giderken anneme kızlara iyi bak eğer nişanları filan olursa verirsen kızları bi tel aç gelirim hemen die
komşularda iki haftadır annemi çeviriyo kızını nişanlamışsın şurda komşuyuz hiç bize haberde vermedin diye :44:
Halbuki daha evlenmemiş ablam var o değil beni nişanladılar alla alla :44: :26:
Böle garip garip şeyler hayırdır inşallah
Benimkilerden hayır yok ama saolsun komşular babannem bana acıdıda nişanladılar beni
[/sıze]
merhaba kızlar
bugün içimde bi ferahlık anlatamam
heralde bugün gördüğüm rüyadan kaynaklı :44:
sürekli evliliği işaret eden nesneler gördüm :44: hayır olsun
bugün babannemler köye gitti yazları köyde kalıyolar her sene gider ama ilk kez giderken anneme kızlara iyi bak eğer nişanları filan olursa verirsen kızları bi tel aç gelirim hemen die
komşularda iki haftadır annemi çeviriyo kızını nişanlamışsın şurda komşuyuz hiç bize haberde vermedin diye :44:
halbuki daha evlenmemiş ablam var o değil beni nişanladılar alla alla :44: :26:
böle garip garip şeyler hayırdır inşallah
benimkilerden hayır yok ama saolsun komşular babannem bana acıdıda nişanladılar beni
almıyor bu adam beni :))
şaka bi yana...
gene aynı şey oldu işte kursiyerler sordu ne zaman evleniyosunuz hocam bilmiyorum demek ne kadsar sinirimi bozdu anlatamam gene midem ağramaya başladı offfyaaaa
gene aynı şey oldu işte kursiyerler sordu ne zaman evleniyosunuz hocam bilmiyorum demek ne kadsar sinirimi bozdu anlatamam gene midem ağramaya başladı offfyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?