ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

evimiz yakın değil canım biz ankaradayız ortak noktamız kızılay orda buluşup başka yerlere gidiyoruz arabasıda yok zaten...çok kötü olmuş ya sizin olay...ben seni anllıyorum öle olay olunca kötü oldun onada ders vermek istedin..kendinde üzülüosun..1 aydır buluşmuosunuz peki o özledim hadi buluşalım ne olursa olsun yok deme diye ısrar ediyomu??

ısrar etmiyor işte buna üzülüyorum beni evde zor durumda bırakma hiç istmez belki ondan belkide özlemediğinden..evlilikten çok buna takıyorum kafayı...1 aydır gelmek istiyorum bile demedi özledimide toplasan 5 kere anca dedi....gelmeside maddi açıdan sorun oluyor bizim için şuanda 1 milyon bile değerli para birikimi olduğu için..ama gelince 30-40 milyon gerekio ..belkide bu yüzden pek gelecem demio bilmiyorum ....iş yerinden yemek vermiyorlar yemek de yemio para yüzünden ....gençliğim var gider öğle arası ziyafet çekerdim diyo ama senin için sabrediyorum diyo ....bunları yaptığı için bende gel diye ısrar etmiyorum ....ama telefonda çok konuşuyoruz gece gündüz öğlen akşam her vakit...beki oyüzden özlemi diniyor bilmiyorum....kafam karışık....
birde araba onun değil ya ablasından alıyor ya babasından.....
pazar günleri arabayla ailece biyerlere gidiyolar o babasının arabasını alıp gelince pek olmuo adam arabasız kalıo bi pazarı var biraz da ondan çekinio olabilir.....
bilmiyorummm

Son düzenleme:

hmm anlıyorum..para biriktiriomuş işte sizin için çok önemli bişi dişini sık biraz..eminim seninde zor durumda kalmanı istemiodur..telde azçok diniyodur tabiki özlemi ama ne kdr dinebilir orasınıda bilemem ama şunuda sölemeden geçemicem üzülmekte çok haklısın biz kızlar ilgiyi üstümüze düşülmesini çok severiz ne olursa olsun hangi şartlarda olursa olsun 1 ay azbuz süre değil keşke bi en fazla 50 lirasına kıysada gelse ne kadar kaybı olurki :44: ya ilişkide işte herşekilde bi sorun oluyo malesef benim çok şükür öle bi sorunum yok hatta ben buluşmak istememem o illede görüşelim die tutturur bide kız gibi beni özledinmi ne kadar özledin hergün sorar bana bunlar boş geliyo özledim diene kdr biz geliyoz dese daha makbule geçer sen üzülme çok çalışıosa napsın o da

birbirinize çok mu uzakta oturuosunuz toplu taşım araçlarıyla gelinemicek kdr uzaklıkta mı ??

evet telde ne kadar dinebilirki dokunmadan sarılmadan .......kerdi kartından çekip gelio canım parayı...bazende maaşından bikenara bırakıodu buluşmak için şimdi bu olay olunca bundan sonra ne olucak bilmiyorum....gel diye tenezzül etmek istemiyorum bakalım ne kadar dayanıcak..halbuki bana yetti bukadar ara....rüyamda buluştuğumuzu görüyorum ....özlemiyor bence özlemiyor seven insan ne olursa olsun ayarlar gelir
çok moralim bozuldu benim şimdi
napıcam ben

birbirinize çok mu uzakta oturuosunuz toplu taşım araçlarıyla gelinemicek kdr uzaklıkta mı ??

eskiden yolcu arabasıyla geliodu çünkü ozaman cafede buluuoduk canım öle olunca sık buluşuoduk ama cafe işinide ben kaldırdım ortana tanıdıklarım gelir rahat edemiom die öle oluncada arabayla geliodu işte 45 km var arada kendi dedi bana artık cafede buluşalım bende minübülerle gelirim dedi ben istemedim onuda...

dur canım ya sıkma canını eninde sonunda der daha ne kdr dayanabilirki... sende bence gurur yapma biz ne zmna kdr görüşmeyelim de :44: ağzını ara hep erkeklerden bişey beklersek daha çok bekleriz onlar düşünemiyo düşüncesiz yaratıklar hepsi öküz bunların.. sen aklını başına getir

baya küçük bi yerdesin galiba...ortak bi yerde buluşun merkezde filan mesela bursanın gemlik ilçesindesin diyelim oda balıkesirde bursa da buluşun örnek verdim illede oturduğun yere gelmesimi lazım :44:

bikaç ay öncede aynı şey oldu canım askerden yeni gelmişti 2 ay iş bulamadı ozamanda buluşamıoduk ama ben aynı bugünki gibi içlenmiştim sonra dayanamadım ona dedim ağladım bide tutamadım bide bi şarkı çalmıştı o esnada çünkü "sen gelmez oldun" diye....
beni artık özlemiosun gelmez oldun yanıma dedim
çok üzüldü ve itiraf etti bikaç haftadır para biriktiryom yanına gelmek için dedi bu hafta gelecektim az kalmıştı dedi işi yoktu ozaman eline hiç para geçmiodu bizde biraz maddi problemler varda canım durumlar pek ii değil anlıcan...
gurur yapmış meğerse para biriktirdğinden hiç bahsetmemiş bana bende hak vermiştim erkeklik gururu diye..aynı bu aydaki gibi hiç bişey demiyodu gelcem die
bunuda maddiayat bağlamak istiyorum

baya küçük bi yerdesin galiba...ortak bi yerde buluşun merkezde filan mesela bursanın gemlik ilçesindesin diyelim oda balıkesirde bursa da buluşun örnek verdim illede oturduğun yere gelmesimi lazım :44:

canım evet küçük yerdeyim onun oturduğu yerin içlesindeyim bursadaysa o ben gemlikteyim anlıcan aramızda 45 km var 1 saatlik yol....hep o geldi 4 yıldır ben hiç gitmedim bana hiç sen gel demediki hep kendi geldi zaten onun yaşadığı yer bizim asıl memleket orada bütün akrabalar...

bak demekki sebepleri var...öle düşün mutlaka sebebi vardır yoksa özlemez olurmu kaç yıldır sevgilin...yapabilirmi sensiz o da gelmeyi tabikide istiyodur dile getirmiyodur sebeplerini sen üzülme tamam mı canım özledin bunaldın farkındayım eninde sonunda gelicek inşallah..onun içinde kolay değildir eminim buna

bak ne kdr düşünceli seni nasıl düşünüyo....gelmeni hiç istememiş kendisi gelmiş yanına sıkma sen canını..uygun olduğu bi zmanda gelir

sen benden bıktın diyorum bazen olurmu öle şey diyo evlenmemiz kavuşmamız için uğraşıom diyo benim tek tesellim bunlar ..ona sarılmak değil.....neyse inşallah hiç bir sorun olmaz çok çok buluşuruz inşallah

şimdilik sabret sen bol bol dua et buluşma işleri filan faso fisooo nişanın olsun bian önce doya doya buluşursunuz sen gidersin o gelir kimseden çekinme olmaz istediğiniz şekilde yaşarsınız :97: Allahın izniyle
amin inşallah canım çok saol ilgilendiğin için dinlediğin için

ne demek tatlım her zaman dinlerim herşey gönlünce olurda içindeki tüm sıkıntıların gider inşallah en yakın zamanda

Son düzenleme:

allah razı olsun gülüm senden seninde bütün sıkıntılı günlerin gitsin tez vakitte "veeee istemeye geldiler""" diye bir başlık aç inşallah

allah razı olsun gülüm senden seninde bütün sıkıntılı günlerin gitsin tez vakitte "veeee istemeye geldiler""" diye bir başlık aç inşallah

oyyyyyy aminnnnnnn inşallahhhhh kuzummm geldiler dicem sende herşey istediğim gibi gidiyo oleyyyy dicen en yakın zamanda inşallahh

Son düzenleme:
amin inşallah canım
ben çıkıyorum tatlım bu konuya üzüldüm başıma ağrı girdi biraz uyuyacam
öpüyorum seni görüşürüz yine

canım okudum da bence sevgilin para yüzüden gelemiyordur canını hiç sıkma tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…