ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım ben öğretmenlik yapıyorum kursiyerlerim soruyolar bana bilmiyorum diyorum ama allahdan bahanede sunuyorum kpssden 82 aldım atanınca diyorum devlet beni nezaman atarsa diyorum aslında atama falan umrumda değil yarın evlenellim dese hemen gidicem

kaç yaşındasın sen hocam :) bahanen güzel ya bahane olunca sormuyorlar pek mantıklı gelio yani bende mantıklı şeyler sölemeye çalışıyorum para olmayınca bişi olmuo diyorum ama herşeye razıyım halbuki
insanlar evlilik sitersinden korkuyo nasıl bir adalet bu yaaa

ben evlenmek isterken evlenemiyorum evlenemk istemeyen evliliğe hazır olmayanlar evleniyo

evet yaa istemeyen evlenio isteyen evlenemio
noldu biri mi evlendi canım tanıdığın

hocam hani abisiyle ortak olan sonra borçlar ona kalan
nişanlanmak için baskı yapan kız vardı hani ayrılmıştı falan öle bişeyden magdurdu bi arkadaşta o senmiydin yahu karıştırdım yine

25 yasındayım canım kpss gibi bahanem olmasa işte belki borcu ederdim ama onu kimse bahane olarak görmüyo erkek arkadasımda borcsuz evlenelim diyo belki gercekden borcu olmasa kpss bekllemeden evleniriz

sitede wibiyada gözüme çarptı canım evlilik sitresinden nasıl kurtulacam diye bi başlık sinir oldum

olsun canım, kurslara falan gidersin vakit geçer, zaten evlilik büyük bi sorumluluk en güzeli ev kızı olmak ev bakmanın hayali bile güzel :97: almasan bile,çok erken olsa bile, umut kırıntıları kalmışsa, şeytan diyo git bir emlakçıya bak evlere, odalarında dur hayaller kur :97: yarın ne olucağımız belli mi, önemli olan o heyecanı sevdiğinle yaşayabilmek bence

evet ya insan kafaya takmaya görsün...olur olur canım çeyiz dediğin nedirki sen daha var diyosun neler yaparsın neler

en az 4 yıl var canım ama ben şimdiden bi çeyiz listesi oluşturuyorum

alla alla komşular bilmiyormu canım sizde nişan olup olmadığını nerden çıkardılar ki:)
rüyaların hayır olsun
bende hep tabirlerine bakıyorum bekarsa evliliğe delalettir yazıyo inşallah yaa

yok canım nerden bilicekler sevdiğimin olduğunu bile bilmiyolar...sevdiğimin oldunu akrabalarım bile bilmio bi teyzem farkında ona da hep inkar ettim..bi tane kuzenim biliyo o kdr tanışma olduktan sonra sölücez akrabalarımıza :26: malum olmuş komşulara

hayır olsun rüyalarımız :44: anca rüyamızda görürüz oldu bizimkide

evet evet allahın izniyle önce büyüklerin evlenmesi lazım bende ablamı bekliyorum,,

yok canım bizde öle bi durum zaten aramızda bir yaş var ben onu beklersem daha çooookkk beklerim sırasını verdi bana zaten galiba ben ondan önce gidicem gibi durumlar onu gösterio

yok canım bizde öle bi durum zaten aramızda bir yaş var ben onu beklersem daha çooookkk beklerim sırasını verdi bana zaten galiba ben ondan önce gidicem gibi durumlar onu gösterio

bizde de 1 yaş var ama ben önce onun evlenmesi çoookk istiyorum

ABLAM BENİM

bizde de 1 yaş var ama ben önce onun evlenmesi çoookk istiyorum

ABLAM BENİM

bende isterim istememmi olmayınca olmuyo en az 2 senesi var :78: bu sene evlenecek olsaydı beklerdim :44: ama benim bu sene evlenme gibi bi durumum var o yüzden yani

SLM KIZLARRR

ben pazar günü sevgilim ailesi ile tanıştım babası hariç..yapmadığım sakarlık kalmadı ya ama tanıştım ya rahatdım

hadi gözünaydın tatlım olur öle heyecandan sakarlık....güzelmiydi tanışma

saol canım...güzeldi sakarlıklarım dışında neşeli geçti ben pek konuşmadım güldüm habire allah devamını getirsin..ciddiyiz ama evnemebilcez mi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…