ay canım ya inan buıgünde arkadaş sordu hani ne zaman diye
sabah buraya yazmıştık acaba bugün kime mahçup olucaz diye
şimdide akşam yazıyoruz sen hocana ben arkadaşa
sen soranlara ne diyosun canım bilmiyorum mu sadece
bende bilmiyorum deyince akıllarına başka şey gelicek die korkuyorum yaa
yıllar oldu bu çocuk bunu galiba almıcak derler die korkuyorum hep bilmiorum diyorum şu zamanda diyor ama bakalım nasip diyorum
kaç yaşındasın sen hocam :) bahanen güzel ya bahane olunca sormuyorlar pek mantıklı gelio yani bende mantıklı şeyler sölemeye çalışıyorum para olmayınca bişi olmuo diyorum ama herşeye razıyım halbukicanım ben öğretmenlik yapıyorum kursiyerlerim soruyolar bana bilmiyorum diyorum ama allahdan bahanede sunuyorum kpssden 82 aldım atanınca diyorum devlet beni nezaman atarsa diyorum aslında atama falan umrumda değil yarın evlenellim dese hemen gidicem
insanlar evlilik sitersinden korkuyo nasıl bir adalet bu yaaa
ben evlenmek isterken evlenemiyorum evlenemk istemeyen evliliğe hazır olmayanlar evleniyo
ya biz ilk basladığımız günden beri evlenicez diye basladık diyebilirim ama abisi borç yaptı sevgilim askerdeyken simdi o nisanlanıyom diye bırakdı borc ödemeyi benimki ödüyo haziranda bitecek ama bizim içinde birikim yapıcak gene bi seneyi bulacak bu gidişle bişeyler yapmak çin içim yoruldu artık
kaç yaşındasın sen hocam :) bahanen güzel ya bahane olunca sormuyorlar pek mantıklı gelio yani bende mantıklı şeyler sölemeye çalışıyorum para olmayınca bişi olmuo diyorum ama herşeye razıyım halbuki
evet yaa istemeyen evlenio isteyen evlenemio
noldu biri mi evlendi canım tanıdığın
kaç yaşındasın sen hocam :) bahanen güzel ya bahane olunca sormuyorlar pek mantıklı gelio yani bende mantıklı şeyler sölemeye çalışıyorum para olmayınca bişi olmuo diyorum ama herşeye razıyım halbuki
evet yaa istemeyen evlenio isteyen evlenemio
noldu biri mi evlendi canım tanıdığın
olsun canım, kurslara falan gidersin vakit geçer, zaten evlilik büyük bi sorumluluk en güzeli ev kızı olmakevet tatlım millet laf ediyomuş arkadaşım bayağa bunalmış yaa
arkadaşımın annsei dünürüne demiş ne olucak bu iş düür demiş millet laf edio demiş daha eşya bile alınmadı demiş ..kadında hemen başlıcaz eşya almaya demiş tabi bir yıl oldu daha yeni konuşulmuş ama ama para sıkıntısı çektiler ondan yani.....evlerini kiraladılar işte bitek ....ay o da güzel yaa düşünsene ikisi gitmişler eve arkadaşım ve nişanlısı odalara bakmışlar burayı şöle yaparzı falan die çok öznedim çok ağlayasım gelio aynı şeyler banada nasip olurmu die...
canım bizim en byük engel kalktı şükür askerliği biteli 6 ay oldu şimdide para biriktiro ..açıktan okuo ama bu evliliğe engelden saymıyoz canım şuanda ii bi işi varzaten okuluda okuyo yinede açıktan...ben okuamadım yaev kızıyım canım
evet ya insan kafaya takmaya görsün...olur olur canım çeyiz dediğin nedirkisen daha var diyosun neler yaparsın neler
en az 4 yıl var canımama ben şimdiden bi çeyiz listesi oluşturuyorum
evet canım o madur arkadaş benimhocam hani abisiyle ortak olan sonra borçlar ona kalan
nişanlanmak için baskı yapan kız vardı hani ayrılmıştı falan öle bişeyden magdurdu bi arkadaşta o senmiydin yahu karıştırdım yine
alla alla komşular bilmiyormu canım sizde nişan olup olmadığını nerden çıkardılar ki:)
rüyaların hayır olsun
bende hep tabirlerine bakıyorum bekarsa evliliğe delalettir yazıyo inşallah yaa
evet evet allahın izniyle önce büyüklerin evlenmesi lazım bende ablamı bekliyorum,,
yok canım bizde öle bi durum zaten aramızda bir yaş var ben onu beklersem daha çooookkk beklerim sırasını verdi bana zaten galiba ben ondan önce gidicem gibi durumlar onu gösterio
bizde de 1 yaş var ama ben önce onun evlenmesi çoookk istiyorum
ABLAM BENİM
bende isterim istememmi olmayınca olmuyo en az 2 senesi var :78: bu sene evlenecek olsaydı beklerdim :44: ama benim bu sene evlenme gibi bi durumum var o yüzden yani
ikinizinde bi ilişkisi var yani
evet var onunki 2 sene evlenemeyiz dio onu bekliyo..benimkide bu sene evlenicez diyo tanışmaya gelicekler ailecek onu bekliyorum
SLM KIZLARRR
ben pazar günü sevgilim ailesi ile tanıştım babası hariç..yapmadığım sakarlık kalmadı ya ama tanıştım ya rahatdım
ne güzel o zaman benim de 2 senelik bi ilişkim var ama ablamın henüz bi ilişkisi yok
hmmm...hayırlısı olsun mutlaka bi anda çıkıverir kısmeti.. :97:
hadi gözünaydın tatlımolur öle heyecandan sakarlık....güzelmiydi tanışma
saol canım...güzeldi sakarlıklarım dışında neşeli geçti ben pek konuşmadım güldüm habire allah devamını getirsin..ciddiyiz ama evnemebilcez mi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?