• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :97: kuzummm olurmu ki :26: artık umudum yok hiçbişeye :85: çünkü hiçbirşey istediğim doğrultuda gitmiyo ben ne hayal kuruyorum ne yaşıyorum dağlar kadar fark var arasında :50:

canım bi de beklentilerin ne kadar az olursa o kadar mutlu olursun bence, ama insan da hayal kurmadan yaşayamıyo ki, her genç kız kendini gelinliğin içinde hayal eder :97:
peki sevgilin ne diyo bu duruma, eylüle her şeyi halledicez diyo mu, çabaları ne durumda?

canım bi de beklentilerin ne kadar az olursa o kadar mutlu olursun bence, ama insan da hayal kurmadan yaşayamıyo ki, her genç kız kendini gelinliğin içinde hayal eder :97:
peki sevgilin ne diyo bu duruma, eylüle her şeyi halledicez diyo mu, çabaları ne durumda?

ya şimdiye kadar yoktu ne güzel öle beklentim filan düğün müğün taki annesiyle görüşene kdr kadın umutlandırdı beni ya :50: diyo eylül diyo market açıcaklar bu hafta bide marketin olduğu binaya taşınacaklar öle gelicez tanoşmaya dio ben böle düşünmemiştim bu ay gelirler die hep düşünüodum öteki aya sarktı böle giderse hayatım hep sarkmakla geçicek :14:

ya şimdiye kadar yoktu ne güzel öle beklentim filan düğün müğün taki annesiyle görüşene kdr kadın umutlandırdı beni ya :50: diyo eylül diyo market açıcaklar bu hafta bide marketin olduğu binaya taşınacaklar öle gelicez tanoşmaya dio ben böle düşünmemiştim bu ay gelirler die hep düşünüodum öteki aya sarktı böle giderse hayatım hep sarkmakla geçicek :14:

neyse canım bugüne kadar sabretmişsin, 1 aycık daha sabredersin zaten, dur bakalım bekle bi daha ki aya da gelmezlerse o zaman sevgilini alırsın karşına sakince konuşursun, böle böle annen de beni heveslendirdi dersin, ben de en azından bi isteme bekliyorum dersin :97:

neyse canım bugüne kadar sabretmişsin, 1 aycık daha sabredersin zaten, dur bakalım bekle bi daha ki aya da gelmezlerse o zaman sevgilini alırsın karşına sakince konuşursun, böle böle annen de beni heveslendirdi dersin, ben de en azından bi isteme bekliyorum dersin :97:

bi ayı beklememe gerek yok ben bugün söledim herşeyi hala da başına kakıyorum çıldırmak üzere ama umrumda değil :14: yeter sabrım:50:

bi ayı beklememe gerek yok ben bugün söledim herşeyi hala da başına kakıyorum çıldırmak üzere ama umrumda değil :14: yeter sabrım:50:

canım haklısın da böyle yaparak haklıyken haksız duruma düşebilirsin, biraz daha sabret sadece 1 ay, sonra restini çekersin.. onların da biraz anlaması lazım aslında.. çünkü isteme oldugunda onlar izin eve gelicekler,siz onların evine de onlar taşındıktan sonra gidersiniz.

canım haklısın da böyle yaparak haklıyken haksız duruma düşebilirsin, biraz daha sabret sadece 1 ay, sonra restini çekersin.. onların da biraz anlaması lazım aslında.. çünkü isteme oldugunda onlar izin eve gelicekler,siz onların evine de onlar taşındıktan sonra gidersiniz.

tatlım beklicem beklemekten başka ne gelirki elimdem :50: o da bana dio anlayışlı ol biraz diye market açıcaz ev taşıcaz sıkıntıdayız filan filan filann....:44: ayy çok bunaldım istediğim zamanda olmuyo die benim buralardan uzaklaşmam kafa dinlemem lazım :44:

Allah korusun canım yaaa...ayy millet ne şanslı yaaa su gibi akıyo..istedikleri zamanda herşey oluyo bizde neden bu kadar zor :50:

örnek bi tanıdığım 1 sene içinde tanıştı ve evlendi adamın bir sürü kötü alışkanlığı var pişman oldu :50:

bizimki en iyisi oldu bence 10 sene olsun sağlam olsun demi çünkü ömrümüpaylaşacağım bu adamla ben :48:
aslında çekiyoz bu kadar acıyı ama bizi birbirimize bağlıyo aşkımnan sıkıca
çünkü her gün konuşuyoruz bu konuyu
ben açmasam o açıyo o açmasa ben açıyorum evlilik konusunu :59:
onu çok seviyorum :77:

bazen böle mantıklı oluyorum bazen de çaresiz onsuz bir hiç giibi ama hep o var hayalimde anımda yanımda:14:

kızlar 25 yaş üstündeyse iki tarafta ve arada maddiyat,askerlik vs gibi sorunlar yoksa ve bir erkek evlilikten bahsetmiyorsa bile bence o ilişkinin ciddiyetinden bahsetmemek gerek..eşimle evlenmeden önce senelerimi verdiğim bir insan vardı maddi olarak hiçbir problem olmamasına rağmen yanaşmıyodu konusmaya bile, eşimse çıkmaya başladıktan 8-9 ay sonra evlenme teklif etti..o yuzden kiminiz kızıcaksınız bana belki ama dediğim gibi 25 yaşın ustunde ve bahsettiğim problemlerde yoksa arada ve 2 sene geçmesine rağmen teklif etmiyorsa o ilişkiyi ciddiyetle masaya yatırın derim...

Daha 22'nin içindeyim erkek arkadaşım da 25 yaşında işlerimiz yoluna koyduğumuz zaman ben 25 o da 28 olucak bakalım o zaman görücez artık.:37: 3 yıl geçer mi be.:58:

Son düzenleme:
tatlım beklicem beklemekten başka ne gelirki elimdem :50: o da bana dio anlayışlı ol biraz diye market açıcaz ev taşıcaz sıkıntıdayız filan filan filann....:44: ayy çok bunaldım istediğim zamanda olmuyo die benim buralardan uzaklaşmam kafa dinlemem lazım :44:

canım bazen ben de evlilikle kafayı bozuyorum, çeyiz sitelerine bi giriyorum bi daha çıkamıyorum :1: ama mantıksal olarak düşününce de diyorum daha çooookk var, şimdi çeyiz alabiliyo musun hayır? şu kadar yıl sonraya daha neler çıkar diye düşünüyosun :31: yalnız bu isteğin bende tek iyi yönü şu herhalde, kpss ye deli gibi çalışmam konusunda hırslandırdı :68: gerçi hala icraat yok ama yaza başlıcam kısmetse :52:

çok acele etmeye gerek yok.. erkekler zaten geç olgunlaşıyor.. :27::27:
haklısın canım olgunlaşmayı mı beklioyor kızlar bunlar acaba............
Ben de aynı dertten muzdaribim. 3 buçuk yıldır birlikteyiz ve daha birlikteliğimizin ilk aylarında aldım evlenme teklifini. ama hala bekliyorum işte. seneye evlenicez bakalım. kısmet artık :))

ay canımm yaa çıkmadan önce evlenmek teklifi aldım bende evlilik niyetiyle çıkmaya başladık 3,5 yıl oldu icraat yok ozamandan beri engelleri kaldırmaya çalışıoz inşallah seneye diyorz bizde ama inşallah rabbim nasip eder

ahh çok kötü bi durum yaa :26: yazık günah onların aşklarına,kızın babası demesin öyle, oğlan tarafı da hızlı olmaya baksın ama :20:
canım çok doğru düşünmüşsünüz valla, bi de mesela uzadığında hadi sen ve sevgilin takmasa bile etraf laf yapıyo, niye bu kadar uzatıyosunuz diye, hiç umursamasan bile yine de o laflara üzülür insan
sizin şu an okul ve askerlik engelleriniz kalktı mı peki?

evet tatlım millet laf ediyomuş arkadaşım bayağa bunalmış yaa
arkadaşımın annsei dünürüne demiş ne olucak bu iş düür demiş millet laf edio demiş daha eşya bile alınmadı demiş ..kadında hemen başlıcaz eşya almaya demiş tabi bir yıl oldu daha yeni konuşulmuş ama ama para sıkıntısı çektiler ondan yani.....evlerini kiraladılar işte bitek ....ay o da güzel yaa düşünsene ikisi gitmişler eve arkadaşım ve nişanlısı odalara bakmışlar burayı şöle yaparzı falan die çok öznedim çok ağlayasım gelio aynı şeyler banada nasip olurmu die...
canım bizim en byük engel kalktı şükür askerliği biteli 6 ay oldu şimdide para biriktiro ..açıktan okuo ama bu evliliğe engelden saymıyoz canım şuanda ii bi işi varzaten okuluda okuyo yinede açıktan...ben okuamadım ya:1:ev kızıyım canım

Son düzenleme:
canım haziran gibi bitiyo borç ama şimdi bide niişan için para biritirmek zorunda ayrı sehirlerdeyiz gelmeleri bile para ay bilmiyorum yaa kız resmen kuduruyodu ben ondan önce nisanlanıcam diye istediği oldu ayrılmakla tehdit etti hatta ayrıldı cocuk kaybetmemek için sevgilime yardım etmiyo nisan parası biriktirdiii

geçmiyo bilseniz her düşüncemde daha çok ağrıyo açıköğretimsınavım olduğu gün nisanlanıyolar o gün kendimi nasıl sınava vericem bilmiyorum

ayy kıza bak yaa ayrılmakla tehit etmiş....işte bazı kızların silahı bu hemen ayrılıolar nişan olmassa die ayyy iyi fikir hee kızlar biz burda ciyak ciyak bağrana kadar böle icraatlaramı geçsek ne:23::23::23:
ben kışın yağmurda yaşta evlenmek istemiyorum :85::14::14:hiçbişey istediğim gibi olmucak mı bu hayatta :14: hiç benim düşüncelerim önemsenmiyo herkes kendini düşünüyo :14:

canım yaa ne yağmuru boşversene evlenelimde yağmur kar farketmez :51:
:14:keşke bende buluşabilsem aşkımnan:14::14:üniversitede iken ne kadar güzeldi her gün beraberdik
artık askerden gelse bile artık zor buluşmamız:59: çünkü farklı şehirlerdeyiz :14:bizim evlenmemiz şart :14:
valla bizim kızlar buluşmuş canım bende senin gibi diyorum keşke bende buluşabilsem diye bazı şeyler oldu buluşmama kararı aldım biraz ortalığın durulmasını beklioz
canım emin ol daha sorunlarda cıkacak benim umrumda değil kar olsun kış olsun yeterki düğünüm olsun yeter artık yaaa

bendensin canım bende hep yaz gelini olmak isterd,m ama bu gidişle kar kış farketmez diorum

Allah korusun canım yaaa...ayy millet ne şanslı yaaa su gibi akıyo..istedikleri zamanda herşey oluyo bizde neden bu kadar zor :50:

of bende aynen böle düşünüom canım takır takır herşeyleri işlio bizde neden böle offffff
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :97: kuzummm olurmu ki :26: artık umudum yok hiçbişeye :85: çünkü hiçbirşey istediğim doğrultuda gitmiyo ben ne hayal kuruyorum ne yaşıyorum dağlar kadar fark var arasında :50:
he umdum ne buldum misali dimi anlıorum seni
olabilir insan herşeyden bıkıyo :61:
kız evliliği bişi sanmış gittiği gün usanmış diye laf vardır bizim burda :61:

aa ölemiymiş yahuu sonrada gelip burda konu açmayalım" evlilikten usananlar kulubü" diye:1:
canım benim kuzenim de edirneliydi nişanlısı muğladaydı ve tez hazırlıyodu aynı zamanda çanakkalede okula da gidiyodu. 1 haftada herşeyi aldılar hazırladılar ve düşündükleri tarihte de evlendiler. merak etme eylüle daha çok var,sizinki de olur inşallah :69:

ay ne güzel bi teselli oldu nasipse herşey oluyo işte :71:

canım bir ay olsun yaa yeterki bak öteki aya sarktı diyebiliyosun ben onuda diyemiyorum

canım bazen ben de evlilikle kafayı bozuyorum, çeyiz sitelerine bi giriyorum bi daha çıkamıyorum :1: ama mantıksal olarak düşününce de diyorum daha çooookk var, şimdi çeyiz alabiliyo musun hayır? şu kadar yıl sonraya daha neler çıkar diye düşünüyosun :31: yalnız bu isteğin bende tek iyi yönü şu herhalde, kpss ye deli gibi çalışmam konusunda hırslandırdı :68: gerçi hala icraat yok ama yaza başlıcam kısmetse :52:

evet ya insan kafaya takmaya görsün...olur olur canım çeyiz dediğin nedirki :61: sen daha var diyosun neler yaparsın neler :34:
aa ölemi canım ne kadar sürede bir buluşuyosunuz her pazarmı
konuştunmu yine nişan işini neoldu
her pazar buluşuyoruz Allah nasip ettikçe gerçi bi aydır sıkıntılarımız oldu market yüzünden pazarları hiç görüşemedimiz yada çok geç buluştuğumuz filan..aman buluşmaya takılmıyorum sadece tek derdim işlerini halletsinler artık gelsinler :26:
canım yaa ne yağmuru boşversene evlenelimde yağmur kar farketmez :51:

valla bizim kızlar buluşmuş canım bende senin gibi diyorum keşke bende buluşabilsem diye bazı şeyler oldu buluşmama kararı aldım biraz ortalığın durulmasını beklioz

bendensin canım bende hep yaz gelini olmak isterd,m ama bu gidişle kar kış farketmez diorum
:9: ay buluşuozda noluyo bacım ya :61: buluşmama kararı neden aldın :44:
düğüne gelince valla canım karda kışta yağmurda gelinlik çamur içinde ne yalan söliim istemem :50: hiç hayalime dahil bişi değil :25: gerçi dünya süprizlerle dolu istemediğin zamanda oluverir herşey :50: nasip ama yinede istemem :9:
of bende aynen böle düşünüom canım takır takır herşeyleri işlio bizde neden böle offffff

he umdum ne buldum misali dimi anlıorum seni

aa ölemiymiş yahuu sonrada gelip burda konu açmayalım" evlilikten usananlar kulubü" diye:1:

ay ne güzel bi teselli oldu nasipse herşey oluyo işte :71:
ya öyle millette şans var bizde yok :96:
öleymiş öleymiş usanıyolarmış :9: ay inşallah öle bişi olmaz o kdr hevesle iste sonra usan o da kötü anam :26:
teselli olduda tatlım inşallah bizide böle bişi bulur umarım vardır kaderimizde nişanla düğün arasının çok kısa sürmesi :97:

canım bir ay olsun yaa yeterki bak öteki aya sarktı diyebiliyosun ben onuda diyemiyorum
napiim canım istediğim zaman olmayınca çıldırıorum tüm umutları tüketiyorum :50:

çıldırmak üzeremi
aa ne diyo canım anlayışlı ol falan mı dio

evet anlayışlı ol diyo biliosun durumları filan bende 4 senedir benim kdr sessiz benim kdr anlayışlı biri olmadı nankör dedim sabır denen bişi var artık dayanamıyorum filan...ama neler söledim neler :63: sende tam zamanında sabrın bitti diyo..biz gelecez dioz sen sabrını bitiriyon filan...baya bunalttım onu laflarımla :9: napiim bende bunaldım :50: tek başına yaşayamam o duyguyu :63: ben acı çekiosam o da benle çekicek :76: ha bide bana kesinlikle evliliğimizden bahsetme çok boş konuştuğunu düşünüyorum dedim..onlar benim tek yaşama sevincim bahsetmezsem olmaz diyo :63: aman öle işte..:19:

ne güzel canım yaa her pazar buluşuyomuşsunuz evleriniz yakınmıyıd sizin ...
ben buara buluşma işine çok kafa taktım ya evet bi sorun oldu ben cafeye gitmeye çekniorum tanıdıklarım gelir die rahatsız oluyodum ne zamandır arabayla geliodu sahilde falan arabada oturudouk piknik alanına gidioduk orada kimsenin görmesi mümkün değil çünkü her buluşmada piknik falan yapıoduk ii oluyodu sonra piknik alanı kapandı bizde sahile gidioduk sadece..orayada bizden önce uygunsuz şeyler yapanlar geliomuş içki falan içiolarmış gelip arabayla bizde bilmioz yaa szan gibi yine gitttik polis geiizodu orlarad yinede girdik ne olucakki dedik polis geldi tcleri falan istedi allahım noluyo ya dedim öldüm resmen sonra açıklama yaptı burda içki içmeye geliolar arabalaı kontrol edioz artık dediler...ben çok rahatsız oldum bu durumdan o da tabi.....daha dedim nişana kadar buluşmayalım dedim bide biraz yalan katarak anneme dedim bu olayı çok kızdı dedim daha senin yanına yollamz dedim elini çabukk tutsun diye özlesin diye bunları dedim halbuki annemin haberi bile yok...o da ortalık durulunca buluşurz diyo 1 aydır buluşmadık ....üzülüyorum bu duruma

Back