• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım okudum da bence sevgilin para yüzüden gelemiyordur canını hiç sıkma :29:tamam mı:29:

konuştum dün gece sen beni hiç özlemiyosun dedim özledim bile çok az dedin dedim illa dememmi lazım dedi seni sevdiğimden anlamıyomusun özlediğimi dedi sürekli beni yanındaymışım gibi sever telde bunlardan anlamadınmı dedi ama ortalığın durulmasını bekliorum dedi evde zor durumda kalmanı istemiyorum dedi ben biliyom geleceğim zamanı dedi öle konuştuk hallettik canım saolun kızlar....:nazar:

ben çok mutsuzum bu aralar canım böyle konuştukça yaram iyice deşiliyo:14:

bizim bu sene evlenmemiz çok zor :58:

konuştum dün gece sen beni hiç özlemiyosun dedim özledim bile çok az dedin dedim illa dememmi lazım dedi seni sevdiğimden anlamıyomusun özlediğimi dedi sürekli beni yanındaymışım gibi sever telde bunlardan anlamadınmı dedi ama ortalığın durulmasını bekliorum dedi evde zor durumda kalmanı istemiyorum dedi ben biliyom geleceğim zamanı dedi öle konuştuk hallettik canım saolun kızlar....:nazar:
halletmenize sevindm :61: böle erk arkadaşımızla konuşarak çözelim içimizde tuttukça üzülen taraf biz oluyoruz
ben çok mutsuzum bu aralar canım böyle konuştukça yaram iyice deşiliyo:14:

bizim bu sene evlenmemiz çok zor :58:

üzülme tatlım ya aman salla herşey zaten olacağına varıyo biz istesekte istemesekte hayat kendi istediği doğrultuda gidiyo bizede yaşamak düşüyo..öle herşeye kafayı takmama kararı aldım akışına bırakıyorum nasibimde bişiler varsa olur olmazsa da canım saolsun hayat devam ediyo :21: :24: :64:

Son düzenleme:
5.5 sene oldu bu sene de olmayacak.. seneye de Allah kerim.. bazen geç olsun güç olmasın diyorum bazen de içim çok sıkılıyo.. offfff :43:

halletmenize sevindm :61: böle erk arkadaşımızla konuşarak çözelim içimizde tuttukça üzülen taraf biz oluyoruz

üzülme tatlım ya aman salla herşey zaten olacağına varıyo biz istesekte istemesekte hayat kendi istediği doğrultuda gidiyo bizede yaşamak düşüyo..öle herşeye kafayı takmama kararı aldım akışına bırakıyorum nasibimde bişiler varsa olur olmazsa da canım saolsun hayat devam ediyo :21: :24: :64:

evet canım konuşmak ii oluyor ....
kafaya takmama kararı aldın hee hadi hayırı olsun buara bende bu özlemek meselesinden dolayı evliliği unuttum gibi hadi bakalım ...şöle tamamen atsak kafadan çok çabuk geçicek şu günler yaa....yada atamassam bile 3 ayları ramazanı bekliorum nedense ogünler gelince kurtulcam die bi his var içimde o mübarek zamanlarda dua etmek düşüncesinden sanırım....düşüncesi bile ferahlatıyor yaa insanı

bigün daha basladı zaman geçiyo ama ne zaaman bişeyler olacağını bilmeden herkesin düğün nezaman deyipte bilmiyorum demenin devam edeceği bigüne merhaba dedik işte

bigün daha basladı zaman geçiyo ama ne zaaman bişeyler olacağını bilmeden herkesin düğün nezaman deyipte bilmiyorum demenin devam edeceği bigüne merhaba dedik işte

ay canım ya tüylerimi diken diken ettin evet hakketten bigün daha başladı belirsiz bir gün "bilmiyorum" diye acaba kime cevap vereceğim bugün sorusunu düşünerek oy oyy
sen neden evlenemiosun canım teklif mi gelmio

ay canım ya tüylerimi diken diken ettin evet hakketten bigün daha başladı belirsiz bir gün "bilmiyorum" diye acaba kime cevap vereceğim bugün sorusunu düşünerek oy oyy
sen neden evlenemiosun canım teklif mi gelmio

ya biz ilk basladığımız günden beri evlenicez diye basladık diyebilirim ama abisi borç yaptı sevgilim askerdeyken simdi o nisanlanıyom diye bırakdı borc ödemeyi benimki ödüyo haziranda bitecek ama bizim içinde birikim yapıcak gene bi seneyi bulacak bu gidişle bişeyler yapmak çin içim yoruldu artık

merhaba kızlar :emir_bebek:
bugün içimde bi ferahlık anlatamam :61:
heralde bugün gördüğüm rüyadan kaynaklı :44:
sürekli evliliği işaret eden nesneler gördüm :44: hayır olsun
bugün babannemler köye gitti yazları köyde kalıyolar her sene gider ama ilk kez giderken anneme kızlara iyi bak eğer nişanları filan olursa verirsen kızları bi tel aç gelirim hemen die
komşularda iki haftadır annemi çeviriyo kızını nişanlamışsın şurda komşuyuz hiç bize haberde vermedin diye :44:
halbuki daha evlenmemiş ablam var o değil beni nişanladılar alla alla :44: :26:
böle garip garip şeyler hayırdır inşallah :9:

benimkilerden hayır yok ama saolsun komşular babannem bana acıdıda nişanladılar beni :9:

Son düzenleme:
[sıze="3"]merhaba kızlar :emir_bebek:
Bugün içimde bi ferahlık anlatamam :61:
Heralde bugün gördüğüm rüyadan kaynaklı :44:
Sürekli evliliği işaret eden nesneler gördüm :44: Hayır olsun
bugün babannemler köye gitti yazları köyde kalıyolar her sene gider ama ilk kez giderken anneme kızlara iyi bak eğer nişanları filan olursa verirsen kızları bi tel aç gelirim hemen die
komşularda iki haftadır annemi çeviriyo kızını nişanlamışsın şurda komşuyuz hiç bize haberde vermedin diye :44:
Halbuki daha evlenmemiş ablam var o değil beni nişanladılar alla alla :44: :26:
Böle garip garip şeyler hayırdır inşallah :9:

Benimkilerden hayır yok ama saolsun komşular babannem bana acıdıda nişanladılar beni :9:
[/sıze]

evet evet allahın izniyle önce büyüklerin evlenmesi lazım bende ablamı bekliyorum,,

merhaba kızlar :emir_bebek:
bugün içimde bi ferahlık anlatamam :61:
heralde bugün gördüğüm rüyadan kaynaklı :44:
sürekli evliliği işaret eden nesneler gördüm :44: hayır olsun
halbuki daha evlenmemiş ablam var o değil beni nişanladılar alla alla :44: :26:
böle garip garip şeyler hayırdır inşallah :9:

benimkilerden hayır yok ama saolsun komşular babannem bana acıdıda nişanladılar beni :9:

alla alla komşular bilmiyormu canım sizde nişan olup olmadığını nerden çıkardılar ki:)
rüyaların hayır olsun
bende hep tabirlerine bakıyorum bekarsa evliliğe delalettir yazıyo inşallah yaa

gene aynı şey oldu işte kursiyerler sordu ne zaman evleniyosunuz hocam bilmiyorum demek ne kadsar sinirimi bozdu anlatamam gene midem ağramaya başladı offfyaaaa

gene aynı şey oldu işte kursiyerler sordu ne zaman evleniyosunuz hocam bilmiyorum demek ne kadsar sinirimi bozdu anlatamam gene midem ağramaya başladı offfyaaaa

ay canım ya inan buıgünde arkadaş sordu hani ne zaman diye
sabah buraya yazmıştık acaba bugün kime mahçup olucaz diye
şimdide akşam yazıyoruz sen hocana ben arkadaşa:(

ay canım ya inan buıgünde arkadaş sordu hani ne zaman diye
sabah buraya yazmıştık acaba bugün kime mahçup olucaz diye
şimdide akşam yazıyoruz sen hocana ben arkadaşa:(
sen soranlara ne diyosun canım bilmiyorum mu sadece
bende bilmiyorum deyince akıllarına başka şey gelicek die korkuyorum yaa
yıllar oldu bu çocuk bunu galiba almıcak derler die korkuyorum hep bilmiorum diyorum şu zamanda diyor ama bakalım nasip diyorum

insanlar evlilik sitersinden korkuyo nasıl bir adalet bu yaaa :57:

ben evlenmek isterken evlenemiyorum evlenemk istemeyen evliliğe hazır olmayanlar evleniyo :57:

Back