- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
evimiz yakın değil canım biz ankaradayız ortak noktamız kızılay orda buluşup başka yerlere gidiyoruz arabasıda yok zaten...çok kötü olmuş ya sizin olay...ben seni anllıyorum öle olay olunca kötü oldun onada ders vermek istedin..kendinde üzülüosun..1 aydır buluşmuosunuz peki o özledim hadi buluşalım ne olursa olsun yok deme diye ısrar ediyomu??ne güzel canım yaa her pazar buluşuyomuşsunuz evleriniz yakınmıyıd sizin ...
ben buara buluşma işine çok kafa taktım ya evet bi sorun oldu ben cafeye gitmeye çekniorum tanıdıklarım gelir die rahatsız oluyodum ne zamandır arabayla geliodu sahilde falan arabada oturudouk piknik alanına gidioduk orada kimsenin görmesi mümkün değil çünkü her buluşmada piknik falan yapıoduk ii oluyodu sonra piknik alanı kapandı bizde sahile gidioduk sadece..orayada bizden önce uygunsuz şeyler yapanlar geliomuş içki falan içiolarmış gelip arabayla bizde bilmioz yaa szan gibi yine gitttik polis geiizodu orlarad yinede girdik ne olucakki dedik polis geldi tcleri falan istedi allahım noluyo ya dedim öldüm resmen sonra açıklama yaptı burda içki içmeye geliolar arabalaı kontrol edioz artık dediler...ben çok rahatsız oldum bu durumdan o da tabi.....daha dedim nişana kadar buluşmayalım dedim bide biraz yalan katarak anneme dedim bu olayı çok kızdı dedim daha senin yanına yollamz dedim elini çabukk tutsun diye özlesin diye bunları dedim halbuki annemin haberi bile yok...o da ortalık durulunca buluşurz diyo 1 aydır buluşmadık ....üzülüyorum bu duruma