bağır bence de ::)))aynı durumdayım. 3 yıl oluyo yeter ulen diye bağırıcam artık
Belki öledir ama insan yasamadan ögrenemiyor bazı gerckleri malesefboş verin kızlar...evliliği iyi bir b... mu sanıyorsunuz?..içi evlileri yakar dışı bekarları..inanın kötüdür evlilik..sevgiye aşka evet ama aynı evde yaşamak çok zor..
Bilmiyorum tatlim gonderyrum hata olustu diyorbağır bence de ::)))
merve özel mesajlarım kapalı değil yazabilirsin niye gelmedi ki acaba
Ay canm aynen. bizimde 4 yıl. İş meselesinden bekliyoruz. Inşallah hayırlı bir iş nasip eder allah bizede5 yıl oldu bizimde herif hala adım atamadı iş meselesi var bizimde
Ay canm aynen. bizimde 4 yıl. İş meselesinden bekliyoruz. Inşallah hayırlı bir iş nasip eder allah bizede
Insallah canm ya dediğin gibi gerçekten cok zor. Ben daha okuyorum son senem bakalım sonra bende bakicam. Hep biseylere niyetleniyoruz sonra o niyetlendigimiz iş olmuyor bi şekilde tekrar başa. Ne zaman düğüne gitsem o gelinle damat dans ederken benim gözlerim doluyor. Bi zamanı vardır elbet allah kimseyi rızıksız bırakmaz ama bakalım bizim zamanımız ne zaman olcak. Onlar bizden daha çok üzülüyorlar canm biz aynı mahalledeyiz babamla karşılaşmamaya çalışıyor aslnda konusmazlar falan zatende ona zor geliyor işteçok zor cidden yaa ne heveslerim ne hayallerim var hepsini millette görüyorum iştebnm işim var şükür ama erkeğin olmadan olmuyor askerde suan 40 gün sonra gelecek. o da üzülüyor kendini eksik hissediyor galiba hiç evlilik konusunu acmak istemiyor. gecen biraz alttan alttan işlemeye calıştım gelir gelmez bulmaya calişirsin ekim kasım gibi düğün yapsak daha cok var yetiştiririz falanca filanca oyle yapcakmış bilmem ne diye. kafasına yatar gibi oldu ama şartlar olmayınca olmuyor malesef Allahım hepimizin gönlüne göre verir inş
Çok az kalmış askerliği canm allah kavuştursun bu aradaçok zor cidden yaa ne heveslerim ne hayallerim var hepsini millette görüyorum iştebnm işim var şükür ama erkeğin olmadan olmuyor askerde suan 40 gün sonra gelecek. o da üzülüyor kendini eksik hissediyor galiba hiç evlilik konusunu acmak istemiyor. gecen biraz alttan alttan işlemeye calıştım gelir gelmez bulmaya calişirsin ekim kasım gibi düğün yapsak daha cok var yetiştiririz falanca filanca oyle yapcakmış bilmem ne diye. kafasına yatar gibi oldu ama şartlar olmayınca olmuyor malesef Allahım hepimizin gönlüne göre verir inş
Çok az kalmış askerliği canm allah kavuştursun bu arada
Allah hayırlısıni nasip etsin inşallah canm nabalm beklicez bakalım elbet bizimde dualarmz kabul olcakamin canım aynen bende fazla heveslenmek istemiyorum sonra agzımın payını alıp oturuyorum
ben kendı adıma evlılık kurumunu cokta gereklı gormeyen ama yaklasık 5 yıllık bır ılıskı ıcerısınde ve su an nısanlı olan hazıran da evlenecek bırı olarak sunu soyleyebılırım 1- erkekler evlılıkten korkarlarBelki öledir ama insan yasamadan ögrenemiyor bazı gerckleri malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?