Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde 8 e doğru gidiyoruz hakkımızda hayırlısı hepimizinMerhabaa. Başlığı görünce dedim tam benlikk... Maalesef bu konu benim hayatımın imtihanı galiba 8 yıllık birliktelik.. Ama hala evlilik yok.. Gerçi bize kalsa bugün evleniriz de.. hayat..
Amin canımmbizde 8 e doğru gidiyoruz hakkımızda hayırlısı hepimizin
Merhabaa. Başlığı görünce dedim tam benlikk... Maalesef bu konu benim hayatımın imtihanı galiba 8 yıllık birliktelik.. Ama hala evlilik yok.. Gerçi bize kalsa bugün evleniriz de.. hayat..
bizde 8 e doğru gidiyoruz hakkımızda hayırlısı hepimizin
Ay kızlar bende kendime hala bekliyorum diyordum 8 yıl maşallah ya inşallah biran önce kavuşursunuz bizde 3 senedir beraberiz evlenmemizi hatta bir adım bekliyorum ama maaleseff
Bizim 8 yıl olmasının sebebi 15 yaşından beri birlikte olmamız. Sıkıntılar aksilikler peşimizi bırakmadı bakalım ne zmn evleneceğiz. Ben 25 yaş sınır koydum şu an 23 olmak üzereyim bakalım vakit daralıyo
oo maşallah beraber büyümüşsünüz :)
Bende 16 yaşımdan beri tanıyorum ama 3 senedir beraberiz. Askerlik iş okul derken bekliyoruz bi düzen oturtmayı nasipse benimde sınır 25 şuan 23üm. Beni almazsa ben onu kaçırcam yoksaa
Aynen yaa sizde öyle sayılır yaşlarda aynıymış hemen hemen.. Bizim okul konusunda sıkıntılarımız oldu.. Bölüm değiştirmeler fln.. Ben seneye mezun oluyorum ama o olamıyor maalesef bir de bunun askerliği maskerliği pofff...
Allah kavuştursun kardişş Benimde okul uzadı bilirim o sıkıntıyı. Benim ki askerliği yaptı ama iş arıyor henüz , benim okula da 2 sene var mecbur bekliyoruz uzaktan ilişki yürüterek birde
Siz aynı şehirde misiniz peki ?
Yaa inanmıyorum ne kadar çok benzer yönlerimiz varr
Aynı şehri bırak biz ilk yıllar ayrı ülkelerdeydik
Şimdi aynı ülkedeyiz ama farklı şehirlerde... Bu bile iyi geliyor bana. Önceden yaşta küçüktü her zaman nasıl konuşacan yurt dışındaki sevgilinle.. Telefon faturası ne olur sonra Buluşmalar sende 1 di...
Zor zamanlardı vesselam. Şimdi diyorum o yaşta iyi sabretmişiz