hayir hiç evlenmedim cnm
olsun cnm ya bisey olmaz zamani geldimi sende evlenirsin :) nerden katiliyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir hiç evlenmedim cnm
olsun cnm ya bisey olmaz zamani geldimi sende evlenirsin :) nerden katiliyorsun?
istanbuldan cnm ama sevgilim var evlenmeyi duşunmuyorum ben
aniden üyeliği iptal oldu,, yada kendisi iptal ettirdi bilmiyorum ama buraya onun için msn adresimi yzmıştım bana ulaş mutlaka diye dönmedi de,, öyle işte ben onu çok sevdim ve merak ediyorum,, :2:
Senden naber bu arada ???
aniden üyeliği iptal oldu,, yada kendisi iptal ettirdi bilmiyorum ama buraya onun için msn adresimi yzmıştım bana ulaş mutlaka diye dönmedi de,, öyle işte ben onu çok sevdim ve merak ediyorum,, :2:
Senden naber bu arada ???
kızlar merhaba. yeni gördüm sayfayı ve bu dertten bende muzdaribim bende size katılabilirmiyim
hadi hayırlı olsun canıım nişanlılığın tadını çıkar,, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah =))tüh yaa ne oldu acabaa:26: ben nişanlandım canım ama daha evlenemedimdarısı evliliğe
hayatcım
able adlı arkadası tanımıyorum..
ama birara kız isteme bölümünde topici vardı arada oraya bakıyodum, orda yazmıstı...
sanırım erkek arkadası yine istemeye gelmeye yanasmamıstı, ona tam bi tarih vermiyordu, o da bu ilişkiden umudumu kestim artık uyeligimi de sildiriyorum gibi bişeyler soyledi ve gitti...
bidaha da gelmedi...
hadi hayırlı olsun canıım nişanlılığın tadını çıkar,, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah =))
canım sağolsaın haber verdiğin için biz onunla çok iyi arkadaştık birbirimizi dinler konuşurduk,, aniden gitmesi beni çok üzdü=(( inşallah hayatında herşey yolundadır,,,
amin canımdarısı sıradikilern başına
merhaba hoşgeldinnn
kimimiz maddi sıkıntılar yüzünden evlenemiyoruz,kimimiz para biriktirdiği için,kimimiz ailesel sorunlar yüzünden evlenemiyor......sevdiğimizle çok istediğimiz halde evlenememek beklemek çok zor hadi kızlar dertleşelim..kimimiz daha aile arası bile ciddiye dökememiştir herkezi buraya dertleşmeye bekliyorumumarım tez vakitte sevdiklerimize kavuşuruz