• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

aniden üyeliği iptal oldu,, yada kendisi iptal ettirdi bilmiyorum ama buraya onun için msn adresimi yzmıştım bana ulaş mutlaka diye dönmedi de,, öyle işte ben onu çok sevdim ve merak ediyorum,, :2:

Senden naber bu arada ???:34:

tüh yaa ne oldu acabaa:26: ben nişanlandım canım :9: ama daha evlenemedim:9::9:darısı evliliğe:9:

aniden üyeliği iptal oldu,, yada kendisi iptal ettirdi bilmiyorum ama buraya onun için msn adresimi yzmıştım bana ulaş mutlaka diye dönmedi de,, öyle işte ben onu çok sevdim ve merak ediyorum,, :2:

Senden naber bu arada ???:34:

hayatcım

able adlı arkadası tanımıyorum..

ama birara kız isteme bölümünde topici vardı arada oraya bakıyodum, orda yazmıstı...

sanırım erkek arkadası yine istemeye gelmeye yanasmamıstı, ona tam bi tarih vermiyordu, o da bu ilişkiden umudumu kestim artık uyeligimi de sildiriyorum gibi bişeyler soyledi ve gitti...

bidaha da gelmedi...

tüh yaa ne oldu acabaa:26: ben nişanlandım canım :9: ama daha evlenemedim:9::9:darısı evliliğe:9:
hadi hayırlı olsun canıım nişanlılığın tadını çıkar,, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah =))
hayatcım

able adlı arkadası tanımıyorum..

ama birara kız isteme bölümünde topici vardı arada oraya bakıyodum, orda yazmıstı...

sanırım erkek arkadası yine istemeye gelmeye yanasmamıstı, ona tam bi tarih vermiyordu, o da bu ilişkiden umudumu kestim artık uyeligimi de sildiriyorum gibi bişeyler soyledi ve gitti...

bidaha da gelmedi...

canım sağolsaın haber verdiğin için biz onunla çok iyi arkadaştık birbirimizi dinler konuşurduk,, aniden gitmesi beni çok üzdü=(( inşallah hayatında herşey yolundadır,,,

hadi hayırlı olsun canıım nişanlılığın tadını çıkar,, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah =))

canım sağolsaın haber verdiğin için biz onunla çok iyi arkadaştık birbirimizi dinler konuşurduk,, aniden gitmesi beni çok üzdü=(( inşallah hayatında herşey yolundadır,,,

amin canım:16:darısı sıradikilern başına:9:

bende hala evlenemeyenlerdenim :( yas 27 ve sevgiilimin ailesi beni ewlerine bile kabul etmediler:( 2.5 sene olucak hala bi gelişme yok erkek arkadasım ses cıkaramıyo kendimi kaymetmek üzereyim herkes mutlu olurken ben hal amutluluk için çabalayıp bir türlü mutlu olamıyorum:(

benimde ailler arasında ciddiye dökülemedi halen 7 senedir bekletiyor para yüzünden her defasında bir sene sonra dedi 7 sene oldu aramızda bir yüzük taktık o kadar evde kaldım resmen 1 sene sonra diyor sinir oluyorum bu seferde olmassa terk edicem.

kimimiz maddi sıkıntılar yüzünden evlenemiyoruz,kimimiz para biriktirdiği için,kimimiz ailesel sorunlar yüzünden evlenemiyor......sevdiğimizle çok istediğimiz halde evlenememek beklemek çok zor hadi kızlar dertleşelim..kimimiz daha aile arası bile ciddiye dökememiştir herkezi buraya dertleşmeye bekliyorum:5:umarım tez vakitte sevdiklerimize kavuşuruz:nazar:

ünverste 2 ye geçtim 4 yıldır sevgiliyiz o bu sene bitirecek üniyi cok varr yaaa ufff :( 3 sene bi gecse:(

hayırlısı olsun hepimizin hakkında:nazar:

ben nişanlıyım 5 aydır.. tayin beklıyorum..çıksın düzen kurayım ıstıyorum:31:

benim okulum onun okulu derken 2-3 yılımız var daha..geç olsun güç olmasın napiyim:5:

selam kizlar iyi aksamlar.....

en son bu foruma girdigimde, evlenmek üzereydim....simdi single lara karistim geri =)

nisanli veya sözlü olmayanlar var mi aramizda...yoksa burda da mi tek im :50:

Back