ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Bizde yıllardır birlikteyiz aynı mahallede büyüdük çocukluk aşkıyız yazın söz nişan düşünüyoruz bakalım

bizimde iki lafından biri evlilik olsada daha is bulacak benım atanma durumum her sey muallakta boyle soyledıgımde sen merak etme halledicm dıyo ama her gün annemin alaycı bakışlarından da sıkıldm.nasıl memleket ya tüürkiyenin en iyi üniversitesinden mezunsun işsizsin hayata başlayamıyorsun.ben desen atanamıyorum atansam doğuda evlilik olayı bir kaç yıl daha sorun. çıldırmama az kaldı.

Bende uni. Mezunuyum ama diploma almakla bisey olmadigini gec anladik malesef bu ulkede biyerlere gelmen icin ya torpilin olucak ya paran tamda bunlari gerektiren bir bolum okumusum cok pismanim meslegm disinda bi iste calisiyorum bazi insanlar cok sansli beklenmedik kisiler nerelere geliyorlar ama diploma konusmuyor iste. Benimde doguda arkadaslarim var boyle problemler cok gercekten allah herkese kolaylik versin

Bende o durumdayim malesef.. 5yillik ilskim var sevdigim kisi cok istiyo bi yuzuk flan ciddiyetimz olsn diye ama ailem istemiyo.s

6 yıllık ilişkim var ama askerlik dolayısıyla beklemek zorunda kaldık
Artık bedelli yapmaya karar verdiği için inşallah seneye evleniriz

Merhaba kizlar
bende varim 7 yildr brlikteyz universtenin btmesine bir yil kaldi tek engel bu su anda snrasnda hayrlisiyla insallah bir yuva kurariz

Bende aynı durumdayım. Sevgilimde evlenmeyi çok istiyor ama iki yıl okulu var onun benim okul bitti sadece Ayrıca daha okul biticekte askere gidicektee gelip iş bulucaktaa ohooooo Onla bir an önce evlenip onunla yeni bir hayata başlmayı iple çekiyorumm

birkaç gün sonra 5.senemiz olacak.
ciddi adım olarak ailemiz biliyor sadece, benim okulum var onu bekliyor beyefendi evlilik teklifini de bitince yapcakmış haydi bakalım

bizim de 6.yıl bitti. bu sürede okul bitti ben atandım 2 yıl onun okulu bitirip işe başlamasını bekledim işe başladı ama hala bekliyorum hayat trajikomik bi film gibi hala bekliyor olmamız ise ailesi neymiş hazır değillermiş maddi olarak mayısa istemeye gelcekler de bi dahaki yaz düğün olcak da falan şuan çok negatifim....

Merhabaa. Başlığı görünce dedim tam benlikk... Maalesef bu konu benim hayatımın imtihanı galiba 8 yıllık birliktelik.. Ama hala evlilik yok.. Gerçi bize kalsa bugün evleniriz de.. hayat..

Merhabaa. Başlığı görünce dedim tam benlikk... Maalesef bu konu benim hayatımın imtihanı galiba 8 yıllık birliktelik.. Ama hala evlilik yok.. Gerçi bize kalsa bugün evleniriz de.. hayat..

bizde 8 e doğru gidiyoruz hakkımızda hayırlısı hepimizin

Ay kızlar bende kendime hala bekliyorum diyordum 8 yıl maşallah ya inşallah biran önce kavuşursunuz bizde 3 senedir beraberiz evlenmemizi hatta bir adım bekliyorum ama maaleseff

Ay kızlar bende kendime hala bekliyorum diyordum 8 yıl maşallah ya inşallah biran önce kavuşursunuz bizde 3 senedir beraberiz evlenmemizi hatta bir adım bekliyorum ama maaleseff

Bizim 8 yıl olmasının sebebi 15 yaşından beri birlikte olmamız. Sıkıntılar aksilikler peşimizi bırakmadı bakalım ne zmn evleneceğiz. Ben 25 yaş sınır koydum şu an 23 olmak üzereyim bakalım vakit daralıyo

oo maşallah beraber büyümüşsünüz :)

Bende 16 yaşımdan beri tanıyorum ama 3 senedir beraberiz. Askerlik iş okul derken bekliyoruz bi düzen oturtmayı nasipse benimde sınır 25 şuan 23üm. Beni almazsa ben onu kaçırcam yoksaa

Aynen yaa sizde öyle sayılır yaşlarda aynıymış hemen hemen.. Bizim okul konusunda sıkıntılarımız oldu.. Bölüm değiştirmeler fln.. Ben seneye mezun oluyorum ama o olamıyor maalesef bir de bunun askerliği maskerliği pofff...

Allah kavuştursun kardişş Benimde okul uzadı bilirim o sıkıntıyı. Benim ki askerliği yaptı ama iş arıyor henüz , benim okula da 2 sene var mecbur bekliyoruz uzaktan ilişki yürüterek birde
Siz aynı şehirde misiniz peki ?

Yaa inanmıyorum ne kadar çok benzer yönlerimiz varr
Aynı şehri bırak biz ilk yıllar ayrı ülkelerdeydik
Şimdi aynı ülkedeyiz ama farklı şehirlerde... Bu bile iyi geliyor bana. Önceden yaşta küçüktü her zaman nasıl konuşacan yurt dışındaki sevgilinle.. Telefon faturası ne olur sonra Buluşmalar sende 1 di...
Zor zamanlardı vesselam. Şimdi diyorum o yaşta iyi sabretmişiz

Ay kanım ısındı sana benzer yönlerden olsa gerekk :)

bizim mesafe çok fazla ya bizde çok zor görüşüyoruz ben erzurumda okuyorum o antalyada. Sizi şuan aynı ülkede olmak teselli ediyordur tabi :)
sen nasıl dayandın 8 sene taş olsa çatlarmış ben şimdiden öldüm bittim diyorum ya onun başının etini yiyorum resmen ne zaman biticeekkk öööfff diyerek

Hangi ülkedeydi aşkiton :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…