• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

boş verin kızlar...evliliği iyi bir b... mu sanıyorsunuz?..içi evlileri yakar dışı bekarları..inanın kötüdür evlilik..sevgiye aşka evet ama aynı evde yaşamak çok zor..

Ay canm aynen. bizimde 4 yıl. İş meselesinden bekliyoruz. Inşallah hayırlı bir iş nasip eder allah bizede

çok zor cidden yaa ne heveslerim ne hayallerim var hepsini millette görüyorum işte :KK61:bnm işim var şükür ama erkeğin olmadan olmuyor askerde suan 40 gün sonra gelecek. o da üzülüyor kendini eksik hissediyor galiba hiç evlilik konusunu acmak istemiyor. gecen biraz alttan alttan işlemeye calıştım gelir gelmez bulmaya calişirsin ekim kasım gibi düğün yapsak daha cok var yetiştiririz falanca filanca oyle yapcakmış bilmem ne diye. kafasına yatar gibi oldu ama şartlar olmayınca olmuyor malesef Allahım hepimizin gönlüne göre verir inş

çok zor cidden yaa ne heveslerim ne hayallerim var hepsini millette görüyorum işte :KK61:bnm işim var şükür ama erkeğin olmadan olmuyor askerde suan 40 gün sonra gelecek. o da üzülüyor kendini eksik hissediyor galiba hiç evlilik konusunu acmak istemiyor. gecen biraz alttan alttan işlemeye calıştım gelir gelmez bulmaya calişirsin ekim kasım gibi düğün yapsak daha cok var yetiştiririz falanca filanca oyle yapcakmış bilmem ne diye. kafasına yatar gibi oldu ama şartlar olmayınca olmuyor malesef Allahım hepimizin gönlüne göre verir inş
Insallah canm ya dediğin gibi gerçekten cok zor. Ben daha okuyorum son senem bakalım sonra bende bakicam. Hep biseylere niyetleniyoruz sonra o niyetlendigimiz iş olmuyor bi şekilde tekrar başa. Ne zaman düğüne gitsem o gelinle damat dans ederken benim gözlerim doluyor. Bi zamanı vardır elbet allah kimseyi rızıksız bırakmaz ama bakalım bizim zamanımız ne zaman olcak. Onlar bizden daha çok üzülüyorlar canm biz aynı mahalledeyiz babamla karşılaşmamaya çalışıyor aslnda konusmazlar falan zatende ona zor geliyor işte :( bakalm yaza dogru bi is olursa eylül ekim gibi istemeye geliriz diyor ama iş olursa çok heves etmek istemiyorum bende artık

Çok az kalmış askerliği canm allah kavuştursun bu arada

Ben 7 yıl bekledim, vakti zamanı geldiğinde her şey çorap söküğü gibi geliyor. Düğünüme 4 aydan az zaman kaldı, sizler de yaşayacaksınız bu heyecanları kızlar üzmeyin kendinizi Rabbimin kararladığı bir vakit vardır elbet.

Off benimkinin de borcu var.. Onun bitmesini bekliyoruz. Borçla evlenemem diyor beyfendi :KK23:

bizde 6 yıldır beraber.5 yıldır evlilik konuşuyoruz.ben atandım ama o ne atandı ne askerliğini yaptı.her türlü evleniriz kafasındaydı babam verdi odunu :KK71: mayısta askere gidecek kasımda gelip iş bulacak.okulu bitireli 3 yıl oldu ama en ufak birikimi yok ailesi de yardımcı olmayacak sanırım pek.6 aydır nişanlıyız bir altın bile takmadılar hatta nişan kıyafetime pahalı biz ucuzunu alırdık demişler.

Bizde çok istiyoruz 2 sene oldu bizimde. Okulumun bitmesine 2sene var. Bitince en az bir sene evlendirmez babam çalışma hayatına adapte oluyum diye bide devletten aldığım krediyi odıyım dıye. Oda beklemekten sıkıldı. Askerliği bitti işide düzgün yasıda geldi evlenme teklifi de etti. Bekletemıyorum anlayacagınız arada kaldım kızlar..

Belki öledir ama insan yasamadan ögrenemiyor bazı gerckleri malesef:stop:
ben kendı adıma evlılık kurumunu cokta gereklı gormeyen ama yaklasık 5 yıllık bır ılıskı ıcerısınde ve su an nısanlı olan hazıran da evlenecek bırı olarak sunu soyleyebılırım 1- erkekler evlılıkten korkarlar
2-sorun maddıyatsa bır sekılde cozulur
3-sizin anlaşmanız tabıkı onemlı ama aılelerın uyumu cok daha onemlı
4-evlenmeyı ısteyın ya da ıstemeyın bıyolojık saatınız geldıgınde cocuk sahıbı olmak isteyeceksınız
5-turkıye gıbı bır ulkede cocuk sahıbı olmak ıcın evlenmek sart
6-ama sırf cocuk ıcın evlenmeyın, ilk olarak sizin gönlunuze hıtap eden bır es bulun, ıkıncı olarak nasıl bır es nasıl bır baba olabılır bunu ıyıce ölçüp biçin
7-aynı evde yasamak tabıkı zor ama asılamayacak bırsey yok, yeterkı kısıler bırbırlerıne karsı anlayıslı olsunlar
8-aşıkken degıl, aşkınız sevgıye donustugunde evlılık kararı alın
9-evlenmeyı karar verdı ısenız, hersey tamamsa, son bır kez daah dusunun cunku kendı adıma evlılık yapıacaksa bır kez olmalı ve omur boyu surmelı dıye dusunuyorum....

bizim okulum bitti ikimizinde işi var benim çeyizimin bitmesinde az kaldı ev araba yazlık dahi var ama askerlik bekliyoruz bizde :KK42:

ben atama bekliyorum nisanda onun daha askerliği var. tam 6.yılımızda olsun demiştik 2016da. ama uzayacak:( hayırlısı napalım geç olsun da güc olmasın

Artik lafini yapmicam dedim..
Evliligin e'sini demicem dedim yine bu gece alttan alttan laf soktum..

Sokacam tabi bana ne acsin artik gozunu..
Ezberlemis okulun var diye bozuk plak gibi tekrarliyor..
Varsa var sonuna yaklasmadik sanki anana haber et anam gelecek isticez seni yuzugumu takayim demek cok mu zor pehh..
Millet kizlari tutup goturuyor bizimki bakiniyor..
Bakinsin madem eve bi gorucu gelsin de asil o zaman gorcem ben onu..

Back