[bende varım ... ama bu böyle gitmez
lise aşkım ilk aşkım bitanem benim.. bu günlerde 5.5 yıl oldu birlikteliğimiz... ne para ne aile sorun hiç biri değil üniversite girdi aramıza :) ben mezun oldum bu yıl onun bir senesi daha var(birazcık tembeldir de) ama daha bunun askerliği var iş kurması var daha en az 3 yılımız var gibi gözüküyor sabır ikimize de.... Ne ben ne de o işleri düzene koymadan evlenmek istemiyoruz. tabi ki bir an önce kavuşmak çok güzel olur da o mutlu günleri eksiksiz tamamlasak çok daha güzel olur
allahim..............bacim üzüldüm resmen....ne kadar uzun bir yol...........allah sabir versin canim.....bol bol versin....
bana mı sordun acaba üstüme alındım ama :)peki nasıl oldu yani özel yaptığın bişey varmı?
Valla ben de sevgilim de evliliği istiyorduk ama işler ciddiye binince bizim de gözümüz korktu. Sevgilin belki öngörüde bulunuyordur. Evliliği neden istemediğini sor ve her zaman tatlı dille konuş canım. Sıkma canını seni sevmez olur mu? Kaç yaşındasınız belki onun da etkisi vardırİnş. biter güzelim nede olsa bir adım atmışsınız ben sevdiğine inanıyorum birlikteyken cok mutluyuz fakat evlilik konusunu açtığımda hazır hissetmiyorum diyor yani bu durumda benı mi istemiyor yoksa evliliği mi anlayamıyorum çok çaresizim
canım işte muhtemelen sebep budur. Nişanda ekstra hiçbir şey yapmadığımız halde takılarla birlikte ikimizin ortak harcaması 10000 liraydı. yaşlarınız da evlilik için gayet normal aslında ben de 24 yaşındayım. üstüne çok gitme. Sorun maddiyatsa bunu nasıl çözebilirsin sencemaalesef tez canlıyım o böyle söyleyince çıldırıyorum seviyorum ayrılmakta istemiyorum ama işler biraz karışıktı aslında 5 ay kadar işsizdi gecen ay iş buldu belkı onunda etkısı vardır benim yasım 22 onun 26 canım
ha işsizlik yaşamış diye maddiyat dedim, parası da varsa o zaman sorun ne ola ki. Erkeklerin evlilikten korkması gayet normal. Önemli olan aşkının korkusunu yenmesiben maddiyat olduğuna inanmıyorum ama elbetki bir mantıklı açıklaması vardır yani bende bugun evlenelim dese kenardaköşede pek bi birikimim yok ama hayal kurmakta güzel bişey ben sadece hayal etmesini isterdim ama o hayallerle yaşamak istemiyor!
Sıkma canını, her şey düzelir, düzeliyor. Gerçekten bu böyle. Dünya hali işte. ne zaman sıkılırsan yaz. hep buralardayım :)saol canım benim gece gece çok iyi geldin bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum dertleşecek kimsede bulamıyorum gerçekten iyigeldin
Saol canim ozelden yazmaya calistim ama mesajim gtmiyr sanaSıkma canını, her şey düzelir, düzeliyor. Gerçekten bu böyle. Dünya hali işte. ne zaman sıkılırsan yaz. hep buralardayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?